"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın..
zayıflıyorsan ve vücudun şekle giriyorsa kıskanıyordur:))))
kızlar ben geçen hafta başlamıştım..hiç ama hiç spor yapmadım..azıcık dikkat ederek 84 kilo oldum..yani sadece 1 kilocuk..
ilk haftada daha çok verilmesi gerekir aslında ama ben veremedim..
bu arada aranızda izmirde olan varmı..

Banada öyle geliyo kiskaniyo sanki:9:
Bir kilo süper canım genelde ilk haftalar su kaybindan dolayi kilo vrrme hızlı oluyo ama sen büyük ihtimalle yağdan vermissin bide spor olsa

Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor :emir_bebek:

ben izmirdeyim canım.. Bayraklı çarşıda oturuyorum. Sen nerdensin ? bu arada 1 kilo hiçte yabana atılacak bir kilo değil bence aynen devam et. Önemli olan hızlı değil yağdan kilo vermek...

:1:kıskançlık seziyorummm:4:
Aynen banada öyle geliyo valla kiskansin daha çok kiskanicak gecen gunde boyle bisey oldu ben giderim falan demiştim yok demisti

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım seçilcim baş dönmesi nasıl oldu düzeldimi,

Duzeldi canım bugün çok iyiyim dün akşam herkes yattıktan sonra kendimi dinledim dinlendim düşündüm iyi geldi bana yeni kararlar aldım program yaptım kendime.yalniz kalmak iyi geldi bana

Evet kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta:76
Bu hafta:77
Gelen:1kg
Uzulmuyorum ama hatalarimi biliyorum dediğim gibi program yaptım kendime sabahları erken kalkıp oğlumu okula bıraktıktan sonra yürüyüş yapıcam boş vaktim olucak çünkü. Disarida olmasa bile evde yururum.bugun kahvaltida bir yumurta bir dilim ekmek bir k.k. kadar peynir iki ince dilim salam yedim.simdi yemeklerim pisiyo bende Türk kahvemi içiyorum. Sonra leslieyle yururum belki disarida yururum yağmur yagmuyosa bakalim.

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri :16:
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi :32:
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim mesela :31: pasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür :52: sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsun :21: pazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek :31:[/
tebrikler canım:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.

Nedenki kiskanclikmi acaba?sagol canim

Günaydın canım diş dönemi zor geçiyo çocukların ama bikac güne geçer merak etme geçmiş olsun

günaydın canım geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın benim kızımında azılarımı çıkıyo bizde sürekli uyanıyoruz bu aralar

Sagol canim sanada gecmis olsun

Geçmiş olsun canım. diş dönemleri çok kötü oluyor benim 2 si birden çıkarıyor birde aynı anda çok sancılı bir dönem Allah kolaylık versin.. Onların canı acıdıkça annelerin 5 kat daha fazla acıyor :emir_bebek:

Aynen canim amin insallah biran once gecer acilar

ben izmirdeyim canım.. Bayraklı çarşıda oturuyorum. Sen nerdensin ? bu arada 1 kilo hiçte yabana atılacak bir kilo değil bence aynen devam et. Önemli olan hızlı değil yağdan kilo vermek...

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ..3 gündür yoktum özledim sizleri :16:
kayınvalidemdeydik dün eşimin dersi yoktu oğlanda okulu ekti 3 gün kalmış olduk 3 günlük değişiklik iyi geldi :32:
cumartesi kuzularımın doğum günü vardı bende tüm yiyeceklerden dengeleyek yemeye çalıştım çiğ köfte vardı onu yemek için tüm gün ekmek yemedim mesela :31: pasta yemek içinde meyve yemedim veee sonuç bu haftada kilo vermişim çok şükür :52: sabah baskülüm 109,7 yi gösterdi .ilk hedefime ulaşmış oldum şimdiki hedefim 105 kilo .
4 haftada toplam 4,4 kilo gitti şükürler olsun :21: pazartesi kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek :31:

tebrik ederim çok güzel kilo veriyorsun böyle devam et elbet gidecek hepsi :) seninde ikizlerin var sanırım ne kadarlıklar benimkiler 1 yaşına 2 şubatta gidiler... Doğumgünleri kutlu olsun kuzucularına ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum:38:

deryacım bende bayraklı doğumluyum canım ama aslen Manisalıyız evimiz bayraklıda pazar pazarı civarındaymış şimdi teyzemler kuzenler falan da halen orada yaşıyor çok severim izmirin her bir köşesini:16:

Pazar Pazarının oraları iyi bilirim :) bize yakın sayılır bende doğma büyüme bayraklıdayım bizimkilerde çeşmeden gelmişler.. Keşke kalsalarmış Çeşmede niye geldilerse :37:neyse sen nerdesin şimdi? :ssz:

Gunaydinlar kizlar yeni gune dinc uykunuzu almis ve saglikli olarak uyanmanizi dilerim ben kotu uyandim uyumadi gene kizim dun disi gorundu ikimizde perisaniz

Günaydın kızlar oğluşumu okula biraktik esimde işe gitti öğlen yemeğe gelebilir birazdan ona yemek hazirlicam.esim bi enteresan oldu çocuğu okula bıraktık arabayla ben yürüyerek döneyim ben dedim hatta donerim ben sen git dedim olsun olsun ben bırakırım seni dedi.ne güzel yuruyuste yapmış olacaktım şimdi eve geldim mecburen.
canım havada kıskançlık kokuları alıyorum sankii..:10::34:

gülan derya allah yardımcınız olsun kızlar bebişlerede çok zor bizler onların çektiklernin 1000 1ini çekiyoruz inşallah yavrucaklar ağrısız sızısız geçiriler bu dönemi

Back
X