Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sizin de tartı aldığınız gün serbest gün yapasınız geliyor mu😂 öfff çık aklımdan serbest gün. Hedefe kadar durmamalıyım. belki tek öğün serbest olurum.

Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım 😇

Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım 🌸

Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma. 😑

Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek 😇 teşekkür ederim 😊
Çok geçmiş olsun 💐

Harikasin Aysecim😙👏

Eksiler gelmis, cook sevindim🥰

Bende 10gun once basladim grupla diyete ve hatta yine baslayip devamini getiremem diye dusunuyordum.Grubada yazdim ben hazirlik takiminda olup, hic takimlari kotu etkilemeyeyim diye.Sonra bir istek geldi, dedim madem basladim guzelce menulerimi paylasayim. Sonra baktim tartida eksileri gormeye basladim bu da cok guzel motivasyon oldu.Sizde verirsiniz kilolari.Sadece 1 hafta gozu kapali, duzgun bir sekilde yapin diyetinizi.

Canim bu kontrol tartisi, cumaya daha zamanimiz var, ben eminim gidecek kilolar.☺️
İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederim desteğin için

Günahdın kızlar ben bugün başlıyordum :) Ellssa Ellssa
IMG_8379.webp

Kimleri
Kalp atışlarım uzun zamandır rahatsız ediyor sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum yatarken falan şiddetinden. Hızlı yürümeden normal bir şekilde yürüme sonucu bu 191, 185, bugün 174. Bayılacak gibi yapıyor, nefes darlığı göğsümde baskı hissediyorum. Gün içinde bu kadar çıkarken uyurken 53 e kadar düşüyor. Saat ölçüyor bu nabız verilerini. Daha önce ritim düzenleyici kullanmıştım hamileyken. Tansiyon sıkıntım da var. 6 ağustos a bulabildim ancak randevuyu kaç haftadır bekliyorum. Korkudan dışarı bile çıkamıyorum bırak spor yapmayı. Çok teşekkür ederim bu arada kaptanım 😇

Ben de tansiyon hastasıyım, hamileyken preeklampsi geçirdim falan ama hiç bu Kadar yükselmemişti nabzım, ya da saat olmadığı için dakika dakika bilmiyordum ne olup bittiğini. Aldım randevu bakalım, teşekkür ediyorum sana da ablacım 🌸

Aldım kaptanım aldım sonunda bulabildim. İnsanlar hep kalpten rahatsız heralde haftalardır randevu bulamıyorum kendi doktoruma. 😑

Çay kahve sigara vs hiç tüketmiyorum, markete 500 metrelik yere gidip geleyim böyle oluyor stres korku olmadan yani. Bakalım doktor ne diyecek 😇 teşekkür ederim 😊
çok geçmiş olsun canım beni. :(

Eliptiğimden ses geliyor servis çağırdım. Parça değişecekmiş. Bir kaç gün spor yok. Leslie falan sevemiyorum. Dışarıda adım atmaya çalışırım

63.8
+1200 çünkü akşam deli gibi tıkındım
Moralim çok bozuk
Gebelik için tedaviye başlamıştım istediğimiz gibi gitmedi
Çok yoruldum 😓
Boncuk2307 Boncuk2307
armin83 armin83

Back
X