benimde başarı hikayeme gelince kızlar bende normal kiloda olup zayıf görünürdüm ama evlilik doğum 80 ni gördüm 58 hamile kaldım nede olsa hamileyim canım cekti diyip en abartılısından ruhumu doldurmaya çalıştımm

aslında öyle karışık beslenme düzenim vardıkı önceden anlatsam mideniz alt üst olr çünki doyumsuzluk var ama neye ruha bedene deil ben şişrdim kendimi ve çok çirkinleştim ama herkeze göre iyi veya kötüydüm beni çok kırdılar kilo konusunda benim sorunum sadece tiriodlerimin sürekli bir çıkıp bir düşmesi deildi ende dikkat etmiyodum bahanem çok ama gerçekten engel olan bumuydu hayırrrrr!! ben bahnemide bulmuştum doğum yapıp ye dediler yedik ama gel görki zatende sütümde olmadı bebegim emmdi beni bıraktı

bende yolumu çizdim doğum sonrası eve geldim 10 kg gitmiş
73 çıktım sonra 3 kg gitti burayı kendime hedef bildim hırss yaptım :) 70den 62.5 sonra 2 3 hafta düzensizlik gelen giden iş buranın çok faydası oluyo kesinlikle birlikten kuvvet dogar :) 64 oldum neyazıkkı evimede geldim tekrar kaldım yerden devam edicem burdaki herkez çok iyi ve niyetimiz aynı benim vermem gereken 14 kg kaldı :) yaklasık 2 ay gibi verdim bu iloları ben şok diyet yaptım kesinlilke tavsiye etmem dayandım ama hırsdan en saglıklısı kalori takibi ölçülü yemek vucud şaşırtmak ve

SUU BOL BOL HAREKET VE KAFYA TAKINCA GECE YİYORUZ TAKMAYIN KARARI VERİP LİSTELİYİN KİLONUZU FOĞRAFLAYIN SPOR PROGRMI YAPINN EN AZINDAN 20 DK İP ATLAYIN EN HIZLISINDAN :)evettt kızlarr bugun birazcık abartılı geçti benim içi ama akşam yemgi yemedim slata yedim :9 böylece kalori hesabıma göre 1800 kl aldım 100 kl faldan 45 dk platesle :) fzlalıgı attım :)