"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

merhaba arkadaşlar bende 32 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ,denemediğim diyet kalmadı ,ama bu zaman kadar 10 kilo verdim 20 aldım 20 kilo verdim 30 kilo aldım derken 115 kiloya ulaştım :14:..en büyük hatam tek başıma bişeyler başarmaya çalışmaktı bu düşünce ile salı günü endokrin uzmanına gittim bi sürü tahlilden sonra insülin direncim hipo troidim olduğunu öğrendim yıllardır sürekli kilo almamın nedeni meğer altta yatan rahatsızlıklarmış ..diyetisyenle görüşmemden sonra ilaç + diyete başladım umarım bu sefer başarırım benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu süreçte birileri tarafından takip edildiğimi bilmek süper olu:21:r

Biz seni takip ederiz canım.Cok gecmiş olsun.Düzenli katılım bekliyoruz.

kuzenim isveç diyetini yapio 6 gününde 5 kg verdi yav ben yapaödım bozdumm nasıl yapior bilmiorum anlamdım en sokundan ayran diyeti yaptım ki oda 2 gün zaten aynı kilodayız suan ounla bakalım o 64 beni sollr belki ama bn saglıklı vericem soklama olmuyor arda bir detokks:) belki yarın bile yaparım :) varmı yapmak isteyen :)

Sekeda hosgeldin gelmesine iyi ettin de.Senin diger topiktede katılımın cok cok azalmıştı.Kk ya girip bize yazmadıgın dönemler oldu.Takip ettim seni....Böyle oldugu sürece yazma tatlım....İsveç diyetinden yada sok diyetlerdende bahsetme canım.Düzenli ve iyi beslenmeyle veriyoruz kalan 4 daim kişiyle....

günaydınn kızlarr npoyosunuz bakimm biz kızımla başbaşa kahvaltı yaptık duruyo öyle kalan gden bi bakiyım dedim

evet canım haklısın ama diyet listem öyle benim çorbanın yanında mutlaka 1 dilim ekmeğim var onun için yiyorum sonra galetada öyle günlük 5 dilim ekmeğim var

bana göre cok degil ekmek diyetisyen bana günde 7 dilim yazmıstı tabi corba icmezsen

merhaba arkadaşlar bende 32 yaşındayım kendimi bildim bileli kiloluyum ,denemediğim diyet kalmadı ,ama bu zaman kadar 10 kilo verdim 20 aldım 20 kilo verdim 30 kilo aldım derken 115 kiloya ulaştım :14:..en büyük hatam tek başıma bişeyler başarmaya çalışmaktı bu düşünce ile salı günü endokrin uzmanına gittim bi sürü tahlilden sonra insülin direncim hipo troidim olduğunu öğrendim yıllardır sürekli kilo almamın nedeni meğer altta yatan rahatsızlıklarmış ..diyetisyenle görüşmemden sonra ilaç + diyete başladım umarım bu sefer başarırım benide aranıza alırsanız çok sevinirim bu süreçte birileri tarafından takip edildiğimi bilmek süper olu:21:r

hosgeldin canım malesef troid rahatsızlıgında ya vassa cok kilolu hızlıysa zayıf biri olunuyor sen sıkma canını azimli ol katıl bize ver kilolarını tatlım

Kızlar nasılsınız?Ben bugun çöktüm yine kalp beni mahvetti...Eve döndüm.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,3 dilim salam.Öglen 1 tabak kızarmış tavuk....

peki nekadar yagli olabilir yogurt en fazla 3.5 bide 1,5 var

hiç fark etmez canım ben yağsız yoğurt hiç kullanmadım normal yoğurt.. birde 6 aydır felan yoğurdu kendim yapıyorum ve çok daha iyi oluyor böyle.. sende normal yoğurt al ben önceki dietimdede hiç yağ oranı düşük olan yoğurdu kullanmadım ve çokta yoğurt tükettim..

benimde başarı hikayeme gelince kızlar bende normal kiloda olup zayıf görünürdüm ama evlilik doğum 80 ni gördüm 58 hamile kaldım nede olsa hamileyim canım cekti diyip en abartılısından ruhumu doldurmaya çalıştımm :( aslında öyle karışık beslenme düzenim vardıkı önceden anlatsam mideniz alt üst olr çünki doyumsuzluk var ama neye ruha bedene deil ben şişrdim kendimi ve çok çirkinleştim ama herkeze göre iyi veya kötüydüm beni çok kırdılar kilo konusunda benim sorunum sadece tiriodlerimin sürekli bir çıkıp bir düşmesi deildi ende dikkat etmiyodum bahanem çok ama gerçekten engel olan bumuydu hayırrrrr!! ben bahnemide bulmuştum doğum yapıp ye dediler yedik ama gel görki zatende sütümde olmadı bebegim emmdi beni bıraktı :( bende yolumu çizdim doğum sonrası eve geldim 10 kg gitmiş
73 çıktım sonra 3 kg gitti burayı kendime hedef bildim hırss yaptım :) 70den 62.5 sonra 2 3 hafta düzensizlik gelen giden iş buranın çok faydası oluyo kesinlikle birlikten kuvvet dogar :) 64 oldum neyazıkkı evimede geldim tekrar kaldım yerden devam edicem burdaki herkez çok iyi ve niyetimiz aynı benim vermem gereken 14 kg kaldı :) yaklasık 2 ay gibi verdim bu iloları ben şok diyet yaptım kesinlilke tavsiye etmem dayandım ama hırsdan en saglıklısı kalori takibi ölçülü yemek vucud şaşırtmak ve :( SUU BOL BOL HAREKET VE KAFYA TAKINCA GECE YİYORUZ TAKMAYIN KARARI VERİP LİSTELİYİN KİLONUZU FOĞRAFLAYIN SPOR PROGRMI YAPINN EN AZINDAN 20 DK İP ATLAYIN EN HIZLISINDAN :)evettt kızlarr bugun birazcık abartılı geçti benim içi ama akşam yemgi yemedim slata yedim :9 böylece kalori hesabıma göre 1800 kl aldım 100 kl faldan 45 dk platesle :) fzlalıgı attım :)

kızlar geçmişi baştan aşa okudum :) çayımıda içtim bakalımmmmm neler olucak salıya hepiniz merak ediyorummm ayhh kim nekadar verecek :) yeni gelen arkadaşlarda başarılar diliyorumm akşam acıktınızda sıcak şekersiz papatya rezene yeşil çay sade kahve tokluk hissi veriyor yada gidip su için tekara istitorsa sıcak içeçcek ıse yariorrr :) bu arda havuçla ilgili bir bilgi çok doyurucu oluyor çigden ama yemkte şekere dönüşüyor bilginize şok oldum en havucu çok seviom çig pek kl değil ama yemğin içinde patetes bezelye havuç piriç salça yap tuz :::::::::::::::( şeker oluyorrrrrrrrrmuşşş

tebrikler canım hep birlikte el ele vericez inşallah başka çaresi yok..

kuzenim isveç diyetini yapio 6 gününde 5 kg verdi yav ben yapaödım bozdumm nasıl yapior bilmiorum anlamdım en sokundan ayran diyeti yaptım ki oda 2 gün zaten aynı kilodayız suan ounla bakalım o 64 beni sollr belki ama bn saglıklı vericem soklama olmuyor arda bir detokks:) belki yarın bile yaparım :) varmı yapmak isteyen :)

bence şok dietler sağlıksız 6 kilo vermişdir ama bunlar yağdanmı kasdanmı sudan mı gitti bilemezsin.. hiç kimseye böyle diettleri tavsiye etmiyorum.. belirli bir saaten sonra yemeği kesip sporlada destekleyince zaten kilolar gider.. ayrıca bazen az kilo verdiğimizde veya hiç veremediğimiz zamanları bunları vücudumuz kasa çeviriyormuş kilo vermesekte daha ince gösteriyor denenmişdir özelliklede yürüyüş yapınca çok faydalı yürüyüş..

Son düzenleme:
bence şok dietler sağlıksız 6 kilo vermişdir ama bunlar yağdanmı kasdanmı sudan mı gitti bilemezsin.. hiç kimseye böyle diettleri tavsiye etmiyorum.. belirli bir saaten sonra yemeği kesip sporlada destekleyince zaten kilolar gider.. ayrıca bazen az kilo verdiğimizde veya hiç veremediğimiz zamanları bunları vücudumuz kasa çeviriyormuş kilo vermesekte daha ince gösteriyor denenmişdir özelliklede yürüyüş yapınca çok faydalı yürüyüş..

kesinlilkle doğru patlamsını yaşıyoruz sonrdan az öz en iyisinden verebilmek :) bakalım napicak ama sanmıyorumben yaptım maf oldum :(
kesinlikle hataaa

Sekeda hosgeldin gelmesine iyi ettin de.Senin diger topiktede katılımın cok cok azalmıştı.Kk ya girip bize yazmadıgın dönemler oldu.Takip ettim seni....Böyle oldugu sürece yazma tatlım....İsveç diyetinden yada sok diyetlerdende bahsetme canım.Düzenli ve iyi beslenmeyle veriyoruz kalan 4 daim kişiyle....

nasıl yani ben kk ya grdm ve hep takıp ettm elmden geldimce bazı şeyler oldu giremedim :S ve bakıp çıktım birkere oluştur ben ençok girenlerdendim sadce 2 3 hafta geride kaldım ve zaten suan herşey yolunda ben devam ediyorum problem olmasın

tebrikler canım hep birlikte el ele vericez inşallah başka çaresi yok..

evet canımm inşallah bakalım salıya neler olucak :) merak ediyorum hepiniziii ben bu sabah kahvemi içtim kahvaltımı yaptım 25 dk ip atladım :)

iki bardak su içtim zorla :( su kesinlilke su için kızlarr benim yerimedee çayımıda aldımm elime ohh mis gibi kayısılısından

Son düzenleme:
kızlar bugün yediklerim
6 dilim ekmek
1kt peynir
10fındık
1 kayısı
2 köfte,1 tabak pırasa yemegi,1 bardak rezene,1.5 litre su 45 dakikada sporumu yaptımm gel keyfim gel:16:

katılıyorum sana canım 4 gündür yürüyüşüm yaptım düzenli bakalım salıya kadarda yapacam etkisi cok oluyorr

Back
X