"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar nasılsınız?Ben bugun çöktüm yine kalp beni mahvetti...Eve döndüm.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,3 dilim salam.Öglen 1 tabak kızarmış tavuk....

gecmiş olsun canım kalbinle ilgili tam olarak sorunun ne merak ettim bende kalp hastasıyımda, dinlen bugn canım dikkat et kendine

gecmiş olsun canım kalbinle ilgili tam olarak sorunun ne merak ettim bende kalp hastasıyımda, dinlen bugn canım dikkat et kendine

Sagol canım.1.derece ay,mvp,aritmi,svt tatlım.Sen saglıkcısın kısadan yazdım.Tasikardim bugun tavandı.

Senin ne rahatsızlıgın var?Gecmiş olsun canım sanada.Biliyorsun kalp hastaları strese,heyecana gelemez....Dr hep stres yok diyor bana bu mümkün degil ki...

Senin ne rahatsızlıgın var?Gecmiş olsun canım sanada.Biliyorsun kalp hastaları strese,heyecana gelemez....Dr hep stres yok diyor bana bu mümkün degil ki...

bendede dogustan gelen kalp kapak sarkması var zaten dr bu hastalık seni başlı başına heyecan stresli yapar demişti ama cok sükür henüz ilaç kullanma durumuna gelmedim hiç stresden uzak durmak imkansız ama baskada yapabilecegimiz birsey yok sakin olmaya calışacaz

akşam yemegi köfleti patates yemeği 5 kaşık bi kaşık pilav iki kaşık yoğurt yemek öncesi 2 bardak suuu :) sizler neler yediniz kızlarr

akşam görümcemn doğum günü var bir parça alıp birz çay içerim pastadan bakalımmm :O

tartıya göre en son düzensizlikten 62.5 tan 64 oldum :( şimdi 63.5 çıktım yarım ilo gitmişşşşşş allahımm hemen 62 olmak sonra 2 kg 5 li rakanma ne kaldı şurda yaa azimmm lazımmm motivee kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şubatın ortalarına görürüm inşalah 5li rakaları :) :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
akşam yemegi köfleti patates yemeği 5 kaşık bi kaşık pilav iki kaşık yoğurt yemek öncesi 2 bardak suuu :) sizler neler yediniz kızlarr

bende yemekle beraber suyu güzel içiyorum degilse su gitmiyor az yemişsin güzel düzenli katılımını bekliyoruzz

kızlar bugün yediklerim
6 dilim ekmek
1kt peynir
10fındık
1 kayısı
2 köfte,1 tabak pırasa yemegi,1 bardak rezene,1.5 litre su 45 dakikada sporumu yaptımm gel keyfim gel:16:
menün güzel ama bişey merak ettim 6 dilim ekmeği sabahmı yedin..:26:

menün çok iyi afiyet olsun:46:

sabah
2 dili tam buğday ekmeği
omlet
kaymak bal

ara
çeçil peyniri

akşam
mercimek çorbası
fırında köfte patlıcan yemeği
ve yoğurt

yatana kadar suyu üç litreye tamamlıcam iki büyük bardak kaldı sadece.. 1 bardak yeşilçay

evvvet benimde bebek var kvdelerde tekrar köye gitti dışarda yürüyüş bitti malesef :( biri yaktı beni kimm uhuhu yardım etse eşim banada izin verse 6.30 işe gidiyor bende 5 de kalsam yürüsem benim için 40 geçe çıksa yüyrürm zaten osatlerde bebişim uyuyr :( ama izin vermezzzzz

sabah
2 dili tam buğday ekmeği
omlet
kaymak bal

ara
çeçil peyniri

akşam
mercimek çorbası
fırında köfte patlıcan yemeği
ve yoğurt

yatana kadar suyu üç litreye tamamlıcam iki büyük bardak kaldı sadece.. 1 bardak yeşilçay
çokk güzel canmmm su iç canın bişe çektinde önce su iç işe yarıyorr ama önüne koyulan bişeyi ben geri çeviremiyom ama onuda bu akşam başarıcam inşallah

bende yemekle beraber suyu güzel içiyorum degilse su gitmiyor az yemişsin güzel düzenli katılımını bekliyoruzz

tabikide düzenli katılıcam canm öyledi zaten biraz ara verdmm ne oldunu gördükk :) ama benle alaklı bi şey deil işlerm vrdııı şimdii bakalımm salıya güzel işler alında paptes yemicektim yemegin içinde şeker oluyor ama 4 tane koydum

Back
X