- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Selam kızlar...Ben bugun kardeşimde kahvaltı ettim.2 dilim ekmek,3 salatalık,1 meyve suyu,2 dilim peynir,1 yumurta.
Nasıl oldun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar...Ben bugun kardeşimde kahvaltı ettim.2 dilim ekmek,3 salatalık,1 meyve suyu,2 dilim peynir,1 yumurta.
Nasıl oldun canım
Selam canım bugün dışarı cikmadik ilerleyen saatlerde ciicaz.sqbah dogu düzgünbisey yemedim kahvaltida.sonrasinda bir kurabiye bir otlu kofte iki küçük karnibahar kızartması çok az patates cipsi yedim simdide bir kase corba icicem yanindabir dilim ekmekle. .![]()
Evet canim ya baya mutlu oldum aslinda duyunca.bide 65 olsam süper olacak yaza kadar olurum umarım yazin elbise giymek istiyorum su seker elbiselerden cicekli bocekli falan
Kalbimde cok sıkıntı var.Aglamıyorum,aglayamıyorum.Mantıgım hep aynı şeyi tekrarlıyor bitti bitti.Evime geldim.Tek basıma oturuyorum.
teşekkür ederim canım o siteye bi bakim şimdi.. nasıl bir alet iyi çalıştırıyormu faydasını gördünmü
kahvaltı süper olmuş.. canım eşinle bir araya gelip konuşun önce bir anlık öfkeyle karar vermeyinSelam kızlar...Ben bugun kardeşimde kahvaltı ettim.2 dilim ekmek,3 salatalık,1 meyve suyu,2 dilim peynir,1 yumurta.
Kizlar iyi aksamlar bugun aksam biraz fazla yedim 7 kofte,8 patetes,yarimdan fazla yufka,biraz yogurt suyu pek icemedim bugun araogundede 1brdk sutle 1incir
hayırlı akşamlar kızlar bugünki menün daha doğrusu öğlenki menüm bıraz saçma oldu..
sabah
bir dilim ekmek
bal kaymak
sucuklu omlet
öğlen
fastfood yedim hamburger patates
akşam iki kaşık yoğurt
1 kepçe çorba
1 kornişon turşu
2 litre su oldu bugün dışarıda olduğumuz için çok içemedim
Kızlar sadece sabah kahvaltı ettim.Baska hiçbişey yemedim.Su bile içmedim....Biliyorsunuz durumları.Şimdi arkadasım sandviç getirmiş onu yicem onun zoruyla.![]()
Ye canım afiyet olsun.ihtiyacin var senin su an kahvaltidan sonra biseyde yememissin kendini toplaman lazım
evet ya.. 2 litre bana az bile geldi normalde hergün 3 litreye tamamlıyorum bakalım su içmek güzel ama wc den çıkamıyosun2ltre cok iyi canim hamburgeri cok seviyorum ben ya menude guzel
ye canım afiyet oslun sen kendine sağlığına dikkat et o yeter..Kızlar sadece sabah kahvaltı ettim.Baska hiçbişey yemedim.Su bile içmedim....Biliyorsunuz durumları.Şimdi arkadasım sandviç getirmiş onu yicem onun zoruyla.![]()
Ve Seçil sapitti bugün. Oyle bi sacmaladim ki.ogle yemeği olarak corba icmistim yanında kucucuk ekmek yedim.alisverise çıktık. Bizim afacan pasta istedi tek kisilik pastalardan aldık ona.az yedi yekicem dedi ben yedim kalanını. Sonra eşim ekmek kizart yiyelim dedi kizarttim dayanamadim bende yedim kac dilim yedim bilmiyorum yagladik kekikledik peynirle beraber yedik.sabah kahvaltimi doğru düzgün yapmayinca duzenim iyice sasti.guya akşam bisey yemem diyordum kendime.napim yedim tutamadim keneimi.hafta sonlari dngem sasiyo benim.neyse yarin bol bol yuruyim eritirim sanirim saliya kadar.basimda agriyo biraz agri kesici aldım iyi gelir umarım. Bugün baya kitap okudum kızlar tavsiye ederim Canan Tan ın iz kitabini .
evet ya.. 2 litre bana az bile geldi normalde hergün 3 litreye tamamlıyorum bakalım su içmek güzel ama wc den çıkamıyosun
ye canım afiyet oslun sen kendine sağlığına dikkat et o yeter..
evet yaa hafta sonu olunca insan sapıtıyor ama dengeleriz bişey olmaz..
Ne güzel aksam bisey yemem diyodum ama yedim artık yarın spor yaparım eritirim saliya 500 gram vermiş olmam lazım en az haftalik hedefim 500gram benim tabi fazlasi olursa ne ala mutlu olurum yani.ama bugun sapittim iste:26:
Canan tanın iz kitabı süperdir.Sonu cok güzeldir o kitabın.Cok etkileyicidir....
Ara vermiştim kitap okumaya.okucagim baya kitap birikmisti.izden basladim yine.bende denge yok.basladim mi kitabi hemen bitirmek istiyorum.oyle 3-5 sayfa falan okuyup birakamam.bugun en az80 sayfa falan okumusumdur hrralde biraksalar daha da okurdum kitap çok akici ve çok güzel yarın devam edicem okumaya
sağlık olsun bakalım salı nolacak.... canım sen kaç yaşındasın ne zamandır diet yapıyorsun.. salı bende çizelge yapıcam
Bende cok severim kitap okumayı.En son küçük mucizeler dükkanının 1.2.3.4 serilerini okudum.Şu an elimde kitap yok.İz beni çok etkilemişti.