"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Yarım saat sporumuda tamamladım.Bugun dısarda işimde var.1 saat öyle yürürüm....

Gunaydin kizlar dun pek giremedim gecmisi okudum guzel kilo vermis arkadaslarimiz cok sevindim,guzelim ilk 3 uygulamasi harika fikir acilin kizlar ezili rakibinizgeliyor :) daha yeni kalktim dun abartmadan kapattim gunumu simdi kahvaltimi yapacagm

bende 1,5 litre suyumu tamamlamış bulunmaktayım şimdi öğle yemeğimi yiyip dışarı çıkıcam annemlere gidip ordan komşulara gidicez
öğle yemeğim 7 yk patlıcan yemeği 2 yk yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği:56::56::56:

Ooo bir rekabet ortamı oluşmuş süper ben bugun cok sey yedim ama oyle kalori li seyler degil hemen hesaplattim 850kalori cikiyor bugunluk yeter su ve greyfurtum kaldi sadece

Ooo bir rekabet ortamı oluşmuş süper ben bugun cok sey yedim ama oyle kalori li seyler degil hemen hesaplattim 850kalori cikiyor bugunluk yeter su ve greyfurtum kaldi sadece

Canim 850kalori cok degil bence daha yeme hakkin var ,bende az once yedim yemek 7gibi bida yesem gecmi olur diye dusunuyorum

Kizlar bugunku yediklerim
Sabah. 2dilim ekmek,1haslama yumurta,1dilm peynir,domates,2zeytin
Ara.1cb sut,3kayisi, 3findik
Ogle,6 kasik karnibahr yemegi,2kasik yogurt,2dilm ekmek,yesillik
Aksama biraz ekmekle kuru fasulye aradada uzum
2ltre su

bende akşam yemeğimi yedim 1 dilim ekmek 5 yk patlıcan yedim birazdanda sporumu yapıcam yarım saat bisiklet:8:

buda beni menüm

sabah
iki t. b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
minnacık helva

öğlen sütlaç yapmıştım çok şekerli olmuş yarısı yedim

akşam
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay

buda beni menüm

sabah
iki t. b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
minnacık helva

öğlen sütlaç yapmıştım çok şekerli olmuş yarısı yedim

akşam
ıspanak kavurması
1 kase yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay

Aksa m ekmek yememissin ilerleyen saatlerde acikmiyormusun canim aralardada birsey yememissin

Aksa m ekmek yememissin ilerleyen saatlerde acikmiyormusun canim aralardada birsey yememissin

canım akşamları ben gnelde hiç ekmek yememki.. aralara gelince saat 10 gibi kahvaltım oluyor akşamda 5 veya 6 da yemek yeyince araları geçiyorum erkenden yesem muhakkak ara yapıcamda açıkmıyorum acıktım zamanda yemek vakti geliyor..

aslında şimdi hesap yapınca öğlenle akşamın arasına bir ara öğün koyabilirim neyse yarın öyle yaparım..

sabah yürüyüşlerine başladım ya ondan geç yiyorum ha bu arada bugün 50 dakika yürüyüş yaptım eve gel duş felan derken ancak kahvaltıyı saat 10 yakın yapabiliyorum..

Back
X