Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tempolu yürüyünce gecer tabi canım.....Bugun bende dısarda yürümek ve spor yapmak için niyetlendim ama terleyince hasta olurum diye cesaret edemedim..
ayvayi ince dilimleyip limon sıkıp yiceksin çoookk lezzetli oluyor..![]()
Ayva limonlu cok güzell olur.
Canım iyi gezmeler,iyi eglenceler.Bugun hava güzel bakalım eşim gelsin işten bizde bir yerlere gideriz.
İlknur ben yesil cay içemiyorum.Sevmiyorum tadını.Limonluda denedim ama içemiyorum.
Salıya cok az kaldı.1 kg vereyim saglıklı.Yeterrr.+ cıkmayayımda.
Secil bu ara cok yogundur.Allah yardım etsin.
Yeşil cayın hicbir çeşidini içemiyorum...Afiyet olsun.Yesil cay cok güzel yag yakıyor.
Sagol canım.Sanada afiyet olsun.Bugun nasılsın?
Kızlar bu ara ben sürekli birşeyler yemek istiyorum Kendimle savasıyorum resmen.Bana birseyler söyleyinnnn...Sürekli tekrar ediyorum hayır hayır diye....![]()
Yeşil cayın hicbir çeşidini içemiyorum...Afiyet olsun.Yesil cay cok güzel yag yakıyor.
bugün hava soğuk ve yağmurlu eğer eşim çalışmasada gene gidemezdim.. ama tiyatroya götürcez arkadaşla çocukları.. ordanda alışveriş merkezine bırazda orada dolanırız sonra eve..
Selam kızlar nasılsınız taşınma faslimiz bitti sonunda simdi yerleşme kısmı var tasinmak baya yorucuymus kac gündür giremedim bile kosturmaktan
Hosgeldin canım.İçeriye aldın ya esyalarını yavas yavas,dinlene dinlene yerlestirirsin...
Ay canım ya ne zormuş taşınmak. Baya yoruldum eşya toplaması ayrı yordu taşınması ayri yordu.ne kadar cok esyamiz varmış bi kismini bıraktım zaten çok esya istemiyorum artik.hem göz yoruyo hem temizliği ugrastiriyo.perde falan seçtik perdelerimiz yapiliyo.salonunkini sipariş vermedik daha.baya yüksek tutuyo diye butcemize bakıp vericez duruma göre belki bi süre beklicez
Kızlar çok iyi gidiyosunuz ben yokken sağlıklı beslenilmis sporlar yapılmış saliya kadar güzel kilolar verilecek gibi gözüküyor bakalım ben vermiş olucakmiyim yediklerime bile dikkat edemedim![]()
guzebulabiliyoruz.vitrin yada konsulun var mı bilmiyorum.Onların içini toplamak 1 gün zaten....Bende sade ve az esyayı seviyorum.Hem temizligi kolay .!.:Konsolum var canım bufemde var mutfak esyamda çok kıyafetleri baya toparladim aradigimiz kıyafeti bulabiliyoruz.simdi evde değilim annemlerde kaldı dün oğlum onun yanina geldim esimde calisiyo toplantisi var il disina cikti iki gün yok yarın gelicek yarin devam edicez toparlanmaya
1 haftalık mazeret izni yazarız kız sanada :))) Haydi kızlarrr salıya sayılı günler kaldı.....1.kim olcak hadi bakalım????