"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

evet kızlar sabah klasik ekmek arası peynir 4 zeytin şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.

bildirim yapıyorum ve mutsuzum
geçen hafta;
68.7

bu hafta yine 68.7 ne vermişim ne almışım ama karar verdim bu hafta hiç kaçamak yapmıyacam bakalım ne olacak
Mutsuz olmak moral bozmak yok oyle bir hafta kilo veremedim diye.bu hafta dikkat edersin verirsin.vucut bazen direniyo bu hafta daha çok verirsin belki ama moralini bozar kafaya takarsan veremezsin moral önemli bak en azından artı değilsin

evet kızlar sabah klasik ekmek arası peynir 4 zeytin şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.

bildirim yapıyorum ve mutsuzum
geçen hafta;
68.7

bu hafta yine 68.7 ne vermişim ne almışım ama karar verdim bu hafta hiç kaçamak yapmıyacam bakalım ne olacak

Canım mutsuz olma ne güzel nötr işte. - olsa iyi olurdu ama yine almamışsın bu iyi bir basarı.
Birde öyle dene bakalım....

Kızlar dün programdaki dr.kg olmayı su sekilde anlamalısınız.Hedef kg ve ideal kg su sekilde bulunur dedi.
Örnegin 170 boyundasınız 100'ü at.İdeal kg 70 kg.70'üstünde olursanız kg olursunuz,altında olursanız zayıf.

Kızlar düzenli katılım saglamayanları liste dısı yapıyorum artık.Motive etmeyide bırakıyorum bilginiz olsun!!!!!Hergün düzenli katılım sartı ile topige devam edebiliyorsunuz.Kg motive işidir.Arada bir ugrama,slm yeri degil!!!!Cogu kişi ciddiye alıp takipte.Kimi bahanelerde.Hassasiyet göstermeyenler güle güle....

Bilgilerinize.

Kızlar düzenli katılım saglamayanları liste dısı yapıyorum artık.Motive etmeyide bırakıyorum bilginiz olsun!!!!!Hergün düzenli katılım sartı ile topige devam edebiliyorsunuz.Kg motive işidir.Arada bir ugrama,slm yeri degil!!!!Cogu kişi ciddiye alıp takipte.Kimi bahanelerde.Hassasiyet göstermeyenler güle güle....

Bilgilerinize.

Evet haklısın canım laf olsun diye katılım olmaz kilo vermek isteyenler katilsinlar

Slm kızlar,

3 gündür gelemiyorum. çocuklar hasta:5: 39 derece ateş boğaz enfeksiyonu oldular. Perişan olduk dün hastanelerdeydik bütün gün işe gelemedim. bugün geldim ama aklım evde. ateşleri sabah düştü çok şükür şimdi daha iyiler. kusuruma bakmayın gelemdim. kilo bildirimimi yapıp biriken işlerime dalacağım.

hepinizi öpüyorum..

geçen hafta:87,4

bu hafta: 86,1

verilen: 1,3 kg

gün içinde girerim tekrar. kendinize iyi bakın..

Ayy bilmiyorum aysem ya...3 haftadır git gel 69 gör tekrar geri 70..gel.Vücudu sasırttık yürüyüşe baslayıp eliptige ara verdim.Yine fark yok.Takipte edemiyorum.Tartı bu hafta 75 kg bile gösterdi.Anlayamadım ne oldu.

bozmayalım moralimizi kızlar doğru söylüyo moralimiz bozuk olunca daha kötü bolbol su iç bakalım bu hafta ne olacak

Mutsuz olmak moral bozmak yok oyle bir hafta kilo veremedim diye.bu hafta dikkat edersin verirsin.vucut bazen direniyo bu hafta daha çok verirsin belki ama moralini bozar kafaya takarsan veremezsin moral önemli bak en azından artı değilsin

valla haklısın kilolar bana direniyo bende onlara direnicem yoruldum kaç yıldır onları taşımaktan

Slm kızlar,

3 gündür gelemiyorum. çocuklar hasta:5: 39 derece ateş boğaz enfeksiyonu oldular. Perişan olduk dün hastanelerdeydik bütün gün işe gelemedim. bugün geldim ama aklım evde. ateşleri sabah düştü çok şükür şimdi daha iyiler. kusuruma bakmayın gelemdim. kilo bildirimimi yapıp biriken işlerime dalacağım.

hepinizi öpüyorum..

Çok geçmiş olsun canım çocuklar çabuk hastalaniyo çiçek gibiler.
Guzel kilo vermissin tebrikler...

Slm kızlar,

hepinizi öpüyorum..

çok geçmiş olsun canım çocuklarına bu aradada tebrik ederim güzel kilo vermişsin:46:

günaydın kızlar erken kalktım ama evin işini bitiremedim bi türlü sil süpür yeni bitti kahvaltımı yaptım kombi bozulmuştu oğlumu annemlere götürdük dün bildirim yapıp bende oraya gidicem birazdan

kahvaltı

2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel şekersiz çay

ara

2 parça ceviz 1 tane portakal

ve beklenen an kilo bildirimim bu hafta verebildim çok şükür kaçamak yapsamda sporu hiç bırakmadım hergün yaptım

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

1400:66:

bildirim yapıyorum canlar..

geçen hafta 76,300

bu hafta 75,800

giden 500

neyseki 500 gitti ben veremedim zannediyordum..

tebrik ederim canım bütün kilo verenleri tebrik ediyorum kilo veremeyenlerde üzülmesin haftaya verirsiniz ben geçen hafta almıştım öyle düşünün ve azmedin sabredin canlarım :34:

Back
X