- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim kizlar hemen tartildim 64.6geldim ama bugun cok yedim!
Canim sen bu hafta cok iyiydin enson 70.3diyordun sislikmi acaba? Uzulme gidecek 7ler
Secil tebrikler canim
Didemm gectin kiz beni ask olsun ...neysem bozulmayayim :) cok tebrik ederim guzel vermissin.
ILKNUR 500gr cok iyi tebrikler
DESTINA bence odem var sen kesin verdin
DERYAK tebrikler
AYSE.kilo almamakta guzel haftaya verirsin umarim
ILKNUR.ben verecegine inaniyordum,gecen hafta 64dum
GUZELIM.cok guzelbilgileqg paylasmisin sagol canim,kurallarda cok iyiolmus ciddi olan bizimle olmayana gule. Gule.
SECIL benf bu hafta ozledim sizleri sukurki hersey aynen devam su saaten. Sonra
tebrikler kızlar
sizide tebrik ediyorum
canım haklsıın demesine gerek yok sonuçta hayvan değilsinizya tövbe tövbe.. ama o minik yavrunun bir suçu yok anası danası öyleyse boşver sen hediyeni elinden geleni yap görümcen için değil minik için..
günaydın kızlar.. kayısıyı yeşilçaya attım içiyorum eşim uyansında kahvaltı yapıcam..
Ne gibi canım ben açığım birileri beni tutsun diye burdayım cunku
teşekkürler bacım bilgileri tazelemek iyi geldi
ben her türlü açığımbenden kilolusu yok zati topiğim şişkosu gelddiiii
![]()
Ben acigim canım zaten onun için burdayız hep güzel şeyler soylicek değiliz ya azıcık ta elestiolucak tabi benden baslayabilirsin
Dün eşime de dedim.Ben bugune kadar ablan için degil...Sen ve o günahı olmayan yavru için yapıyorum.Bu seferde cenesi durmazsa cook büyük tartışma cıkcak haberin olsun dedim!!!Benim huyumu bildiginden sesini cıkaramadı yazık kocama.Onlar yüzünden hep huzurum kacıyor,bosver takma sen diyor.Sizce bu nasıl.mümkün kızlar???Bana farklı bir bakış acısı gösterin....![]()
Yok canım eşim öyle alıştırmadı.Dogumda ben dedim eşime alalım.Bizden uzak,arada bir gelcek içinde kalmasın sonra yegenime bişey yapamadım diye.Dogumunda ben gittim aldım,takımızı yaptık.Götürdük eşimle.....
Bebek.magazasına gittigimdede cok hoşuma giden birşey olursa alıyorum.....
Bu kadar seye kalkmış emir veriyor bez,mama hazır olsun.Benim cocugum olsa yapamam,söyleyemem ben.Kimseye güvenerek dogurmadım sonucta öyle düşünürüm.
Afiyet olsun....Tebrik için tesekkür ederim canım.:18:İlk 3 ün 3.sırasına bile razıyım.
canım sen takma boşver onu ama ne yap biliyormusun sana bişeyler der ssataşırsada altta kalma tatlı dille sok lafını otutur bi kenara yani o laf sokuşunu gülerek yap zaten neye uğradığını şaşırır sen sakin ol sinirli olduğunu felan belli etme..
haftaya olacak inşallah canım haftasonu yeterki abur cubur kaçırmamaya bak bende hafta ilk üçte olmak istiyorum..![]()
canım anladım seni yeni doğmuş ben daha büyük sandım belki eşinin dediği şaka yapıyodur iyi düşün diyecem ama o zaman ne diye numaralarını versin boşver sıkma canını hersey olacağına varır bı gelsinler bakalım. bide biliyorum takip etmiştim seni zor bi süreçten geçtin sen eşinle keyfine bak bide onlar yüzünden eşinle aranda gerginlik yaratma bence sonra o gerginlik başladımı bittimiyo hersey her denilen batıyor
İşte ben o tatlı tatlı gülerek laf sokmayı bir türlü beceremiyorum kızz.Sinir oldum mu tamam....Gözüm görmez![]()
Eşim korkuyor zaten.Sen cok degiştin.Beni bir kalemde silip atabilirsin.Ailem için sorun yasamak,seni kaybetmek istemiyorum.Lütfen takma diyor......
Kızlar sabah sabah gerdim sizide.Farklı bir görüşe ihtiyacım vardı.
canım o zaman bir kere kapa gözünü aç ağızını anlamazsada bir geldiğinde gör birde giderken bu kadar mesafe at araya..
Bende bende.Kacamak yok bu hafta.Hadi bakalım ne olcak....
Kv evi tadilatta 1 aylıgına geliyor.Kalcak baska yeri yok mecbur bizde kalcak....Offf offf.
Tadilat ben gelene kadar bitsin diyor birde.Bitmeyecegi belli zaten ufacık cocukla(7 aylık)ne diye geliyorsun o zaman demi???1 ay sonra gel rahat rahat otur,gez,dolaş.
Ayy ben mi takıyorum kadına cok sinir oldugumdan bilemiyorum ama bazı lafları ve emirleri beni deli ediyor.!!!!Kv dedigi hersey normal geliyor.Kv torun görmek.için o da bize gelir.Güzelimmm alır yine stresten yemek yer!!!!!
Kv evi tadilatta 1 aylıgına geliyor.Kalcak baska yeri yok mecbur bizde kalcak....Offf offf.
Tadilat ben gelene kadar bitsin diyor birde.Bitmeyecegi belli zaten ufacık cocukla(7 aylık)ne diye geliyorsun o zaman demi???1 ay sonra gel rahat rahat otur,gez,dolaş.
Ayy ben mi takıyorum kadına cok sinir oldugumdan bilemiyorum ama bazı lafları ve emirleri beni deli ediyor.!!!!Kv dedigi hersey normal geliyor.Kv torun görmek.için o da bize gelir.Güzelimmm alır yine stresten yemek yer!!!!!
kızlar ben bildirim yapıp çıkıyorum sabah kaşarlı yagsız tost evde yaptım maydanoz şekersiz çay bir hurma yedim. şimdide yeşil çay valla çok oyalanıyorum burda işler birikiyor iyi alıştım size sohbet muhabbet ama ben çalışan bi kadınım demi yaaa:)))))))
ayyyy çıkamadım bak 1 aylığna mı 7 aylık çocukla allah kolaylık versin canım yaaaaa!!!!!!!
hmm madem bir ay sende o zaman önlemini al fazla yüz verme canım o ne öyle başına çıkar...