"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

yok canım ben ilk idrarla yapmamıştım yanlış hatırlamıyosam ben dış gebelik geçirdim ikinci gebeliğimde sağ tüpüm alındı falan oyüzden çok sıkıntılı oldu üçüncü gebeliğim. tekrarlama ihtimali oluyomuş ben eve bi kaçtane almıştım erken teşhis önemliydi sanırım 2 gün gecince çıkmıştı ama ilk idrar daha iyi oluyo dediğin gibi ama merak ediyosan yap şimdi çıkar diye düşünüyorum çünkü 4 gün geçmiş

tamam ben çıkıp alim o zaman görüşmek üzer kızlar..

Ooo herkes burdaymış.
Size selam verdikten sonra uyudum.Karnım,bacaklarım agrıyor.Adet gününden önce olcak herhalde :(
Kahvaltı cok sacma oldu 1 ufacık dilim börek,1 kase puding,yarım lt su.

Hiç bi hamilelik belirtisi birbirine benzemiyo canım.3 gün gectiyse adetin çıkması lazım sadece idrarini biraz tut bikac saatlik idrarla test yaparsan daha iyi sonuç veriyo.bence şansını dene.ben 13 gün falan bekleyemezdim catlardim doğrusu.gebeligin erken donemlerinde hcg oranı düşük olduğundan pembede cikabiliyo 2.cizgi bence bi dene

tamam canım gidiyorum şimdi hayırlısı.. görüşmek üzere

günaydin kizlar internet paketi yaptim geldim araniza akşam eve gidicez pek spor yapamadim bi kaç gün yürüyüşe ciktim şimdi hava yagmurlu

bugün benim doğum günüm akşam pasta yicem tamda tarti günü öncesi hiç iyi olmadi bu

Sizde kalmicak mı o zaman canım kv.de de kalsa rahat vermez ya

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine benim tartı bu sabah artı gösterdi beni ama şişkinliğim var regl olucam ondan olabilir bide haftasonu kaçırdım dün yazmayı unuttum kahvaltida börek yedik bir porsiyondan az ceyrek simit .oglende bir pide yedim akşam bir elma ve 5-6findik yedim.aksam dengelemeye çalıştım ama annemle babam bizdeydi ya haftasonu onların gelmesine mutlu oldum dozu kaçırdım ya ben veremiyorum bu aralar fazla yesemde yemesemde gitmiyor hafta ici o kadar yürüdüm dikkat ettim yediklerime tartida oynama olmadı doğru düzgün sinir oluyo insan.sende durum nasıl

İlk bir iki gün kalır gönderir eşim.Kv kalsada hafta sonları mecbur gideriz herhalde.Emri vakiler basladı....
........
Kg bende veremiyorum bu ara + oluyorum canım - olamıyorum.Su selahattin dönmezin ayvalı tarifini bulup yapalım.
Su kg bir kurtulamadık.Hafta sonu gittigimde sürekli börek ac,pişi yap,tatlı yap,pogaca yap.Hep bişeyler yapıyorum.Az yemeye calışıyorum ama su dönemde yememem gerekli su dönemi atlatabilmek için. ..
Sende hafta sonu annenlerle aldın.Secil bu durumu atlatmalıyız.

günaydin kizlar internet paketi yaptim geldim araniza akşam eve gidicez pek spor yapamadim bi kaç gün yürüyüşe ciktim şimdi hava yagmurlu

bugün benim doğum günüm akşam pasta yicem tamda tarti günü öncesi hiç iyi olmadi bu

Doğum günün kutlu olsun tatlım sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar geçirirsin inşallah sağlık ve sihhatle.dogum gunlerinde olur öyle kacamaklar canım sadece abartmadan yersin o kadar

İlk bir iki gün kalır gönderir eşim.Kv kalsada hafta sonları mecbur gideriz herhalde.Emri vakiler basladı....
........
Kg bende veremiyorum bu ara + oluyorum canım - olamıyorum.Su selahattin dönmezin ayvalı tarifini bulup yapalım.
Su kg bir kurtulamadık.Hafta sonu gittigimde sürekli börek ac,pişi yap,tatlı yap,pogaca yap.Hep bişeyler yapıyorum.Az yemeye calışıyorum ama su dönemde yememem gerekli su dönemi atlatabilmek için. ..
Sende hafta sonu annenlerle aldın.Secil bu durumu atlatmalıyız.

Evet canım yerimizde sayiyoruz sürekli atağa geçirecek bisey lazım bizi naparsak yapalım gitmiyo kilolar.ayva tarifimi yapalım pirinç lapasimi yoksa başka bisey mi sıkıldım bu durumdan ben tamam eskiye göre kilo verdim kıyafetlerin içine giriyorum falan ama artık daha vermek istiyorum yapıştı 76 gitmiyor bi türlü

yok canım ben ilk idrarla yapmamıştım yanlış hatırlamıyosam ben dış gebelik geçirdim ikinci gebeliğimde sağ tüpüm alındı falan oyüzden çok sıkıntılı oldu üçüncü gebeliğim. tekrarlama ihtimali oluyomuş ben eve bi kaçtane almıştım erken teşhis önemliydi sanırım 2 gün gecince çıkmıştı ama ilk idrar daha iyi oluyo dediğin gibi ama merak ediyosan yap şimdi çıkar diye düşünüyorum çünkü 4 gün geçmiş

Evet canım erken teşhis önemli bende geçirmiştim dış gebelik ama ben erken tahlil yaptirmistim erken çıktı sonuclar.cok geçmiş olsun

Ooo herkes burdaymış.
Size selam verdikten sonra uyudum.Karnım,bacaklarım agrıyor.Adet gününden önce olcak herhalde :(
Kahvaltı cok sacma oldu 1 ufacık dilim börek,1 kase puding,yarım lt su.

Ay bende adet olamadım daha görüşlerim hem şişti hemde çok agriyolar bir an önce olsamda rahatlasam.evet canım kahvaltı saçma olmuş. Sen puding seviyosun baya.kalori degeri yuksek değil yediklerinin ama toparlarsin

evet kızlar bakalım yarın neler olacak çok merak ediyorum :27:

güzelimm canım çok geçmiş olsun grip için ilaç felan yokmu canım alsaydın bitane yatıp bıraz dinlenirdin tabi çok yoruldun haftasonu birde sinirlendin ondan hasta oldun bak..dikkat et canım kendine..

canım çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol sen çok yoruldun bu haftasonu vücut direncin düştü galiba bol bol meyve yemeye çalış

güzelim benim aldığım kesin bu sabah yine artı çıktım yaaaaa:((((((

Evet canım yerimizde sayiyoruz sürekli atağa geçirecek bisey lazım bizi naparsak yapalım gitmiyo kilolar.ayva tarifimi yapalım pirinç lapasimi yoksa başka bisey mi sıkıldım bu durumdan ben tamam eskiye göre kilo verdim kıyafetlerin içine giriyorum falan ama artık daha vermek istiyorum yapıştı 76 gitmiyor bi türlü

Kızlar bugun hiç keyfim yok.Her yerim agrıyor.Zorla yutkunuyorum.Pişi komşular geldi diye bahcede oldu.Saatlerce dısarda durduk.Onlar alışkında ben sürekli evdeyim.Bünyem alışkın degil....
Tesekkür ederim kızlar.
İlknur bitki cayı icecegim.Biraz yemek yapayım,camasırlar var.Seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah......
Ayse bende tartılmadım bugun ama + cıkacagım kesin.Yine kalori.Yesen kg alıyorum.Yemiyorum gelin niye yemiyor?Ayy bi gitsin su kg.

Ay bende adet olamadım daha görüşlerim hem şişti hemde çok agriyolar bir an önce olsamda rahatlasam.evet canım kahvaltı saçma olmuş. Sen puding seviyosun baya.kalori degeri yuksek değil yediklerinin ama toparlarsin

Sütlü tatlıları cok seviyorum.Serbetli agır geliyor...
Normal düzene devam ederken yapılan 3 gün sabah içilen birseydi ayvalı tarif.Ben digerlerini yapamamda.Melek programında vermişti o tarifi ama bir türlü bulamadım.Duraksayan kg harekete gecirmek için.

Ayse gecmiş olsun canım.
Ddem dogum günün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.. .

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.2
@@@@
1.ddem.........1400 kg
2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr
:46::46:
:46::20:
@@
Kg alanlar +++
1.guzelimm....800 gr
2.gülcan..........200 gr.

canım bırazdan testi almaya gidicem gelen giden yok geçen ay 4 gün erken geldi ondan önceleride gününde gelirdi bilemiyorum belirti olarakta bişey yok ama hemen belirti olmaz zaten bhayırlısı..

canım menün güzel ama nefit çok olmuş bence onu yemeseydin daha iyi olacaktı..

yavaş yavaş:)))
onu da bırakıcam merak etme:)))
senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah..iyi haberleini bekliyoruz:)))

Canim cadi kv icin emeklerni bosa giderme birak dinleme bile benin kv cok olumsuzdur gelir yanima kiziymista falanda filanda anlatir durur bende hicbi7ey demem oda susar sende umursama hic ,kocanla konus gul gec
ozaman 3dolma cok degilmis,.

Ilknur hadi hayirlisi canim Allah gonlune gore versin herseyh

HAYALIMSI burda hepimiz bi yorum yaptik sana ama okumadiysan bilemem cunku benimkilere cevabini goremedim ??
SECIL kokorece bayilirim ,bugun dengelersin canim
inan ben bu mesajı bile yeni gördüm..evden çok sık giremiyorum..okulda ki bilgisayarım çok yavaş..geçmiş sayfaların hepsini okuyamıyorum..
yorumların için teşekkürler..
burada insanların yazdıklarına yorum yapılması çok ama çok öenmli..gaz veriyor insana..eleştireilerden asla alınganlık yapmam..her türlüsüne hazırım..burası bana iyi geliyor..:)))

Back
X