"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

yatınca belki geçer canım acil şifalar..

Günaydın fıstıklar hafta sonu biraz kaçırdık ama yılmak yok.simdi kaldığımız yerden devam edelim.yarin buyuk gün kızlar

OTE=gulcan32;34375510]Kizlar. Cok yoruldum 1saat once geldim yeni yemek yedik
SABAH.1.5dlm ekmek,1tk tereyagi,2zeytin,1kk peynir,1ck pekmez,1bardak sekerli cay
OGLE.yarim simit
ARA.1bardak baharatli misir
AKSAM.1dlm ekmek,1dolma,8kasik salcali yogurtlu kabak,2kasik kiyma,yesillik
3saat yavas yurume,su 1.5lt gezmek guzel ama. Simdi basim agriyo

Geçmiş olsun canım fıstık nasıl oldu oh ne güzel menunde gayet iyiymiş[/QUOTE]

Günaydın kızlar...Evet bir salı daha geldi.Ben evime geldim.Bademcikler şiş,burnum akıyor cok fenayım.Cok üşüdüm hafta sonu.

ILKNUR.sagol canimcM
SECIL.disimiz cikamadi ayni durum huzursuz kuzum,geldik gene bi hafta basina bakalim yarin nasil olacak sonuclar,
GUZELIM.gecmis olsun sicak seyler ic canim

İlknur canım test almaya gittin sanırım.Bugun yaparsanda olumsuz birşey cıkarsa moral bozmak yok canım.Nasip degilmiş,dogru zaman degilmiş diye düşün canım.Biz hep birşeyler istiyoruz,olsun istiyoruz.Allahım en iyisini biliyor nasip etmiyor.Olumsuz birsey olursa sakın moral bozmak yok.Bizde senle bir meraklandık. ..Pozitifsede hayırlısı olur insallah.İşlerimi bitirip uyuycam belki haberi yazarsın.
Şimdiden düşündüklerimi yazmak istedim.Senin ve ailen için hayırlısı neyse o olur inşallah.

Geçmiş olsun canım fıstık nasıl oldu oh ne güzel menunde gayet iyiymiş

ILKNUR.sagol canimcM
SECIL.disimiz cikamadi ayni durum huzursuz kuzum,geldik gene bi hafta basina bakalim yarin nasil olacak sonuclar,
GUZELIM.gecmis olsun sicak seyler ic canim[/QUOTE]

Sagol canım.Ayy kıyamam yine sıkıntıdasınız desene.Havuc versen eline bebişin.Ne bulsa agzına götürüyordur şimdi.

evet canım devam ediyor yorgunluk ama başka bişeyim yok yani normalde adet dönemim yaklaşmadan göğüslerim felan dolgunlaşır ağrırdı kasıklarda belde ağrı olurdu bu sefer böyle bişey yok hayırlısı bakalım.. buün alsam yarın sabah yapsam senin ne zaman çıkmıştı ilk idrarlamı yapmıştın..
benim ilk gebeliğimde 13 gün bekleyip öğleden sorna yaptığım için şimdi nasıl olur bilemiyorum

merhaba arkadaşlar..bugün nesfit+süt
sonra 2 dilim ekmek domates salatalık çay..peynir..
ilknur ne yaptın canım varmı iyi haberler

ILKNUR,hadi hayirlsi canim insallah guzel haberini aliriz.
DIDEM.nice yillara insallah dngum gunun kutlu olsun
HAYALIMSI.hem ekmek hem nesfit olmaz canim,takip etmeyince yaptigimiz yorumun anlami kalmiyor canim
GUZELIM,havucu hic eksik etmiyoruz rahatlatiyo gercekten

günaydin kizlar internet paketi yaptim geldim araniza akşam eve gidicez pek spor yapamadim bi kaç gün yürüyüşe ciktim şimdi hava yagmurlu

bugün benim doğum günüm akşam pasta yicem tamda tarti günü öncesi hiç iyi olmadi bu

İlk bir iki gün kalır gönderir eşim.Kv kalsada hafta sonları mecbur gideriz herhalde.Emri vakiler basladı....
........
Kg bende veremiyorum bu ara + oluyorum canım - olamıyorum.Su selahattin dönmezin ayvalı tarifini bulup yapalım.
Su kg bir kurtulamadık.Hafta sonu gittigimde sürekli börek ac,pişi yap,tatlı yap,pogaca yap.Hep bişeyler yapıyorum.Az yemeye calışıyorum ama su dönemde yememem gerekli su dönemi atlatabilmek için. ..
Sende hafta sonu annenlerle aldın.Secil bu durumu atlatmalıyız.

inan ben bu mesajı bile yeni gördüm..evden çok sık giremiyorum..okulda ki bilgisayarım çok yavaş..geçmiş sayfaların hepsini okuyamıyorum..
yorumların için teşekkürler..
burada insanların yazdıklarına yorum yapılması çok ama çok öenmli..gaz veriyor insana..eleştireilerden asla alınganlık yapmam..her türlüsüne hazırım..burası bana iyi geliyor..:)))

ILKNUR.sagol canimcM
GUZELIM.gecmis olsun sicak seyler ic canim

Sagol canım.Ayy kıyamam yine sıkıntıdasınız desene.Havuc versen eline bebişin.Ne bulsa agzına götürüyordur şimdi.[/QUOTE]

canım bırazdan testi almaya gidicem gelen giden yok geçen ay 4 gün erken geldi ondan önceleride gününde gelirdi bilemiyorum belirti olarakta bişey yok ama hemen belirti olmaz zaten bhayırlısı..

Canım menün güzel ama nefit çok olmuş bence onu yemeseydin daha iyi olacaktı..

ilknur hanım allah gönlünüze göre versin

Herkese günaydın kızlar hafta sonundan beri giremedim. Sayfalar arasında biraz gezdim ama tüm yazışmaları okuyamadım.
öncelikle bol eksili haftalar hepimize
sabah: 1 simit,1 haşlama yumurta,1dlm peynir,5 zeytin,1 el kadar ballı krep,1/4 avakado . Haftaya biraz kötü başladım çok yemişim :)
sevgler

inşallah:))
bugün ilknurun iyi haberlerini alalım haftaya da beim inşallah:)))

İsteyen herkese nasip etsin inşallah .
İlknuru bekliyoruz,haftayada seni bekleriz :)

İlknur canım test almaya gittin sanırım.Bugun yaparsanda olumsuz birşey cıkarsa moral bozmak yok canım.Nasip degilmiş,dogru zaman degilmiş diye düşün canım.Biz hep birşeyler istiyoruz,olsun istiyoruz.Allahım en iyisini biliyor nasip etmiyor.Olumsuz birsey olursa sakın moral bozmak yok.Bizde senle bir meraklandık. ..Pozitifsede hayırlısı olur insallah.İşlerimi bitirip uyuycam belki haberi yazarsın.
Şimdiden düşündüklerimi yazmak istedim.Senin ve ailen için hayırlısı neyse o olur inşallah.

ILKNUR,hadi hayirlsi canim insallah guzel haberini aliriz.
DIDEM.nice yillara insallah dngum gunun kutlu olsun
HAYALIMSI.hem ekmek hem nesfit olmaz canim,takip etmeyince yaptigimiz yorumun anlami kalmiyor canim
GUZELIM,havucu hic eksik etmiyoruz rahatlatiyo gercekten

Sagol canım.Ayy kıyamam yine sıkıntıdasınız desene.Havuc versen eline bebişin.Ne bulsa agzına götürüyordur şimdi.
[/QUOTE]

ilknur hanım allah gönlünüze göre versin
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde...
biraz önce yaptım testi kocaman bir negatif çizgisi çıktı ama moral bozmak yok güzelimm dediği gibi herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda gelecek inşallah..
hayalimsi hadi bakalım haftaya bakalım senden alırız belki güzel bir haber herşeyin hayırlısı inşallah rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gönderir evlatlarımızın kardeşlerini..

tekrar teşekkür desteğiniz için arkadaşlar..

biraz önce yaptım testi kocaman bir negatif çizgisi çıktı ama moral bozmak yok güzelimm dediği gibi herşeyin hayırlısı hayırlı olan zamanda gelecek inşallah..
hayalimsi hadi bakalım haftaya bakalım senden alırız belki güzel bir haber herşeyin hayırlısı inşallah rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gönderir evlatlarımızın kardeşlerini..

[/QUOTE]

Olsun canım vakti değilmiş demekki.Allah vakti geldiğinde hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çocuklar nasib etsin inşallah.

Olsun canım vakti değilmiş demekki.Allah vakti geldiğinde hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli çocuklar nasib etsin inşallah.[/QUOTE]

amin inşallah canım sağolasın..

Herkese günaydın kızlar hafta sonundan beri giremedim. Sayfalar arasında biraz gezdim ama tüm yazışmaları okuyamadım.
öncelikle bol eksili haftalar hepimize
sabah: 1 simit,1 haşlama yumurta,1dlm peynir,5 zeytin,1 el kadar ballı krep,1/4 avakado . Haftaya biraz kötü başladım çok yemişim :)
sevgler

Biraz fazla kaçmış canım öğlen ve akşam dengelersin :34:

Sütlü tatlıları cok seviyorum.Serbetli agır geliyor...
Normal düzene devam ederken yapılan 3 gün sabah içilen birseydi ayvalı tarif.Ben digerlerini yapamamda.Melek programında vermişti o tarifi ama bir türlü bulamadım.Duraksayan kg harekete gecirmek için.

Bende bakiyim canım belki int.bulurum yaparız ben tatlının her turlusunu severim hiç ayirmam ama tutuyorum kendimi en masumu sütlü tatlılar

Ara öğunde 1 meyve+3 kaşık yoğurt yedim

öğle: 1 kaşık bulgur pilavı+8 kaşık tavuk sote+1 siyah ekmek +salata yedim sabahı dengelemek lazım tabi
umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürüm çok istiyorum şu 8 li kilolardan bi an önce kurtulmayı
gel salı gel :40: :40: :40: :40:

Ara öğunde 1 meyve+3 kaşık yoğurt yedim

öğle: 1 kaşık bulgur pilavı+8 kaşık tavuk sote+1 siyah ekmek +salata yedim sabahı dengelemek lazım tabi
umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürüm çok istiyorum şu 8 li kilolardan bi an önce kurtulmayı
gel salı gel :40: :40: :40: :40:

canım akşama ekmek yeme zaten aslında sabah ekmek hakını kulanmısın öğlende bile yemesen olurmuş.. akşam çorba salata veya yemek ayram veya yoğurt ye anca dengelersin en azından bugünü kurtarırsın.. sen kaçkiloydun canım

Sütlü tatlıları cok seviyorum.Serbetli agır geliyor...
Normal düzene devam ederken yapılan 3 gün sabah içilen birseydi ayvalı tarif.Ben digerlerini yapamamda.Melek programında vermişti o tarifi ama bir türlü bulamadım.Duraksayan kg harekete gecirmek için.

Bende bakiyim canım belki int.bulurum yaparız ben tatlının her turlusunu severim hiç ayirmam ama tutuyorum kendimi en masumu sütlü tatlılar

günaydin kizlar internet paketi yaptim geldim araniza akşam eve gidicez pek spor yapamadim bi kaç gün yürüyüşe ciktim şimdi hava yagmurlu

bugün benim doğum günüm akşam pasta yicem tamda tarti günü öncesi hiç iyi olmadi bu

nice mutlu yıllara canım sağlıklı mutlu huzurlu

İlknur canım en iyi zamanda ufaklıga kardes nasip etsin allah....
Yemekler pişsin eşim gelene kadar uyuyacagım.
Ara 1 portakal,2 limon.
Secil bak bakalım ben bulamadım.Farklı tarifler var sürekli.Su direnmeyi yenmeliyiz.Olmadı ben tekrar diyetisyene gitcem.Belki farklı bir liste verir.

Back
X