"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Hadi bakalım kızlar yarın büyük gün.Benim umudum yok.Haftaya - olmayı hedefliyorum.Herkes ataga geciyor,haydi bakalım topigin fıstıkları.İlknur bebek istiyorsanız sen yapma canım.Dogal düşük yaptırıcı maydonoz :(

ddem............63
derya.............86.1
ayse...............68.7
secil...............76.2
destina..........109.5
guzelim.........70.7
ilknur..............75.8
gülcan.............64.2
@@@@
1.ddem.........1400 kg
2.derya.........1300 kg
3.secil..........800 gr
:46::46:
:46::20:
@@
Kg alanlar +++
1.guzelimm....800 gr
2.gülcan..........200 gr.

Hadi bakalım kızlar yarın büyük gün.Benim umudum yok.Haftaya - olmayı hedefliyorum.Herkes ataga geciyor,haydi bakalım topigin fıstıkları.İlknur bebek istiyorsanız sen yapma canım.Dogal düşük yaptırıcı maydonoz :(

hmm o zama yapmayım en iyisi iyiki söyledin canım allah razı olsun..:29:

Son düzenleme:
hmm o zama yapmayım en iyisi iyiki söyledin canım allah razı olsun..:29:

Maydonoz,adacayı,nane bunları tüketme.Bunlar hepsi dogal düşük yöntemleri.Tutunmadan düşüyor.!!!Dogum drum söylemişti.Bebek düşünürseniz bu besinlere dikkat et yeme diye.

Maydonoz,adacayı,nane bunları tüketme.Bunlar hepsi dogal düşük yöntemleri.Tutunmadan düşüyor.!!!Dogum drum söylemişti.Bebek düşünürseniz bu besinlere dikkat et yeme diye.

Söylediğin iyi oldu canım ilknur için.ileride bizim içinde onemli bi bilgi saol canım

çok kullanırsakmı yoksa az kullanırsakmı ben ama iki gündür naneli yeşilaçy içtim birdaha zaten almam zorla içtim onuda tadı çok kötü iki seferde saltaya maydonoz doğradım neyse ben en iyisi bundan sonra tüketmeyim meyadonoz nane adaçayı zaten içmiyorum dikkat edeyim..

Kızlar bişey sorucam akşam yemegini yiyeli baya oluyo simdi ben bisey yemeli miyim yada icmeli miyim mesela süt gibi yoksa sudan baska bisey icmemeli miyim:26:

uyku bastı kızlar ben yatar allah rahatlık versin hepinizede yarın görüşmek dileğile allaha emanet olun:54:

iyi geceler hanımlar her zamanki gibi görümceler vardı tam otomatik gelin modundaydım
bugün yediklerim

sabah : çökelek salatası ,2 ince dilim ekmek ,1 portakal

ara ,1 kase sütlaç

öğle : ton balıklı dürüm ,ayran

ara 1 portakal 1sb ayran

akşam : karnabahar salatası ,1 kepçe mantı ,ayran ,1id ekmek

ara :2-3 galeta

iyi geceler hanımlar her zamanki gibi görümceler vardı tam otomatik gelin modundaydım
bugün yediklerim

sabah : çökelek salatası ,2 ince dilim ekmek ,1 portakal

ara ,1 kase sütlaç

öğle : ton balıklı dürüm ,ayran

ara 1 portakal 1sb ayran

akşam : karnabahar salatası ,1 kepçe mantı ,ayran ,1id ekmek

ara :2-3 galeta
Iyi geceler canım bugün baya yorumussundur tüm düzenin altüst olmuştur. Akşam yemeğinde ekmek fazla olmuş canım

iyi geceler bayanlar

bugünki yediklerim kahvaltıyı ara öğünü yazmıştım üğleyide yazmıştım

ara

1 elmalı pasta 1 elma ondan öncede 3 tane diyet bisküvi yemiştim

akşam

1 kase mercimek çorbası

doğum günüm dolayısıyla 1 koca dilim pasta 2 bardak kola :18:

daha ne yiyim diymi ama :27:

İlknur bana hic birini yemiceksin demişti.Bizim gelinede dr bu besinleri saymış düşük tehlikesi vardı.Sende yeme.
Secil rica ederim canım bilgi paylastıkca pekişir.
Secil benim diyetisyen en gec 9 gibi 1 bardak süt,1 avuc leblebi,roka maydonoz vermişti.O zaman aksam yemegi saati calıştıgım için 7 deydi.Yatmadan 3 saat önceye kadar bu saydıklarım ve meyve vardı...Son ögün olarak.
Destina seni merak ettim.Görümcede valla masraf yapmasın evine hep sendeler.
Ddem bugun dogum günün diye bişey demiyorum ama cok olmuş.Kola???

Günaydın fıstıklar nerdesiniz bugün bildirim günü :3:

Günaydın canım nasılsın?Nasıldı görümce aksam?
Evet kızlar hadi bakalım nerdesiniz???Secil bende durum cok fena,durum cok vahim!!!!:26:Ahh kaynana ahhh.Bir daha acta kalsam yemicem.Kg vermeye baslayana kadar.

İlk bildirimi ben yapayım.Tuvalete cıkamadım bugun.Olsun sonuc +,sonuc önemli olan benim için....Neyse lafı uzatmadan yazayım.
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:71.4
Fark: +++++700 gr :5:

Son düzenleme:
Back
X