"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın kızlar evime geldim sonunda geçmişi okuyodum telefondan zor oluyodu bide çekmiyo okuyamadım şimdi okudum
GÜZELİM geçmiş olsun hastaymışsın SEÇİL seninde görümcene geçmiş olsun canım hastalık çekmek zor

Günaydın canım hosgeldin.Cok tesekkür ederim.Bugun bogaz daha cok acıyor :( vucudumun agrısı gectide.....
Bende diyorum bu kız geliyor sessizce gidiyor....Düzeldi mi kombi?

hoşgeldin canım ne olursa olsun isterlerse altın battaniye örtünler üzerine inansın evi gibisi yok..:51:

teşekkür ederim kızlar..:16::16::29::7:
seçil birdahaki hafta sende 74 ü göreceksin canım bu hafta çok dikkat edeceksin güzelimm sende sonunda 69u göreceksin ben bu sefer ianıyorum kararlılık önemli buda sizde var..:46::46::46:

Evet ya insanın evi gibisi yok.Baba evi bile olsa.Evim evim güzel evim....
Kız ilknur ben haftaya 69 göremem mümkün degil o kadar gitmez benden.
2.5 kg ben ayda veriyordum diyetisyen zamanı.

Günaydın canım hosgeldin.Cok tesekkür ederim.Bugun bogaz daha cok acıyor :( vucudumun agrısı gectide.....
Bende diyorum bu kız geliyor sessizce gidiyor....Düzeldi mi kombi?

hoşbuldum canım sağol geçmiş olsun tekrardan yok canım ya nerde düzelmedi daha yakıyoruz sıcaklık iyide sıcak suyu bozulmuştu onuda kombici kombiyi söktü götürdü 1 hafta getirmedi şimdi geri eskiyi taktırdıkda servis çağıracaz artık inşallah bu sefer olur

Ayy zaten kıvırıyorum.Onlara kalsa bana 2 büyük gözleme,6 pişi yedirceklerdi. :(((((
Midem agrıyor deyip 2 pişi sabah,öglen 2 pişi ile geciştirdim.Onuda yememem lazım. :( verene kadar.Vücudum su an + yönde ilerliyor.Dikkat etmezsem hersey kg döncek biliyorum.....
Esimle konuşcam,baska türlü cözemem bu işi.O kadar kosusturmaya ac kalırsam vucudum dayanmaz!!!Söz kızlar - dönecegim haftaya.

4 pisiyle alinacak kilo değil canım seninde dedigin gibi şu an vücut + ya doğru gitme eğiliminde onun için sasirtmak gerekiyo.sakin aç kalma o kadar yoruluyosun zaten

Evet ya insanın evi gibisi yok.Baba evi bile olsa.Evim evim güzel evim....
Kız ilknur ben haftaya 69 göremem mümkün degil o kadar gitmez benden.
2.5 kg ben ayda veriyordum diyetisyen zamanı.

bakıp görücez eğer dikkat edersen özellikle hafta sonu vede 3 litre su içersen gider belki ben sanmıyorum hemen o kadar kilo alabileceğine69 görmesende70 olursun fark etmez.. dietisyene ne zamana gidiceksin

Inşallah canım ya inşallah.bakalim su maydanozlu kür bizi hizlandirirsa guzelimmle vericez kilocuklari

Vercez vercez ben iki hafta ++++ dayım.Yaptıgım hatalarında farkındayım,siz söylemesenizde.Onları yapmıycam.Bu haftadan sonra - geciyorum kızlar.Yoksa ipin ucu kacınca arkasından el sallıcam bu halimin.:9:
Ddem tebriklerrrrrrrr canımmmmm.Sende düzenli spor cok işe yarıyor.Valla süpersin.:46:

Vercez vercez ben iki hafta ++++ dayım.Yaptıgım hatalarında farkındayım,siz söylemesenizde.Onları yapmıycam.Bu haftadan sonra - geciyorum kızlar.Yoksa ipin ucu kacınca arkasından el sallıcam bu halimin.:9:
Ddem tebriklerrrrrrrr canımmmmm.Sende düzenli spor cok işe yarıyor.Valla süpersin.:46:

Soylicez canım artık daha katı bir dönem başlıyo herkes birbirinin hatasını soylicek bu hafta artı cikarmayalim kızlar hepimiz eksi olalım

bakıp görücez eğer dikkat edersen özellikle hafta sonu vede 3 litre su içersen gider belki ben sanmıyorum hemen o kadar kilo alabileceğine69 görmesende70 olursun fark etmez.. dietisyene ne zamana gidiceksin

Yemeden,işi cok sıkı tutarak - gecemezsem.Bir daha ki bildirimden sonra + olursam yada degişiklik olmazsa diyetisyencigimden yardım alacagım....
Bol tatlı,bol hamur işi yersen olcagı bu.Ben bir yiyip dengeliyordum hep.Kv hep hamurişi her ögün o yoksa makarna,pilav...Eee olcagı bu yani.

çok teşekkür ederim canım inşallah haftaya sendende bekliyoruz:34:

Back
X