henüz cinsiyetimizi öğrenemedik aranızda cinsiyetini öğrenen var mı? kaçıncı haftada öğrendiniz ve ayrıca çatlak oluşumu için şimdiden aldığınız önlemler nelerdir kızlar.
henüz cinsiyetimizi öğrenemedik aranızda cinsiyetini öğrenen var mı? kaçıncı haftada öğrendiniz ve ayrıca çatlak oluşumu için şimdiden aldığınız önlemler nelerdir kızlar.
ben şimdilik doğal yağlardan faydalanıyorum. düzenli olarak sürüyorum.
Ayrıntılı ve resimli olarak açıkladığım yazımı okuyabilirsin. http://bebekmigeliyor.blogspot.com.tr/
ben 12. haftamda iken öğrendim erkek olacağını ama doktorum tam olarak net olmadığını erkeğe benzediğini yinede kimseye bir şey söylememiz gerektiğini söyledi.16. haftamda ki kontr. ise doktorum kesin erkek dedi.Şu an 21. haftamız çatlaklar için Lierac adlı çatlak önleyici krem kullanıyorum doktorum tavsiye etti.Şu anlık memnunum.İlerde ne olur bilemem tabi.
15 haftamda 99 erkek dedi doktor 18 de kiza benzio arkasi donuk dedi baska doktra gttim erkek dedi 4 boyutluda kesinlesti erkek oldgu benm catlaklar aldi basini gidio bio oil die bi yag aldim ama duzenli kullanmyrm :)
merhaba arkadaşlar bende kayısı yağı, badem yağı, kakao yağı ve susam yağını karıştırıp sürüyorum şimdilik bir sıkıntı yok tak sıkıntı dün doktorumun detaylı ultrasonda ölçümlerinde kafa yapısının 2 hafta geriden geldiğini söylemesi oldu bütün dünyam başıma yıkıldı çok kötüyüm ağlamadığım bir saniye bile yok korkulacak bişey yok fakat takip etmeliyiz dedi beyin boşlukları ve beyin gelişimi şimdilik iyi demişti fakat mikrosefali olabileceğini söyledi çok üzgünüm dualarınıza ihtiyacım var 2 hafta sonra tekrardan gidicem umarım o zamana kadar bebeişim kendini toplamış olur