kilolarimla basim dertte :( kızlar yardm edinn :/

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
Kizlar 3.5 aylik evliyim ve bu sure icinde 85ten 98 kiloya ciktim evlendigimde 85 tim 170 boynda 23 yasndayim esimde 12 13 kilo aldi ve asiri usengec bir cift olduk aynaya bakmaya utaniyorum ya ne haldeyim ben boyle bu yasta bu kilolar sagligimdan olucam diye korkuyorum esimle afedersnz ozur dileyerek soyluyorum cinsel hayatimiz 10 gunde 15 gunde bir olmaya basladi esimde 182 boyunda 97 kg bana zayiflayalm deyip duruyor ne vucut var bende ne seksilik kizlar derhal kendime gelmeliyimm lisede 73 74 falandm yani 60li rakamlara hasretim 85 e dustum dolu emek verdim yine aldim tum hayatim kg al verlerle gecti esim surekli soyluyor artik az yiyelim saglikli beslenelim sebzeye agirlik verelm diye ama ben halen yemenin derdindeyim gece karar alip yatiom sabah yine ayni yemeye devam ne şık geceliklr giyebiliyorum ne de ic camasirlari vucudum selulit dolu ne kadar berbat haldeyim siz dusunun artik ozel diyetisyenler spor salonlari hepsine gittim kiloda verdim ama sonuc yine ayni yasam tarzi haline getiremiorum halimden hic memnun deilim uzun oldu hakknzi helal edin.

Ekmegı tatlıyı hayatından cıkardınmı tamamdır zaten kendıne kurallar belırle dıyet lıstesı yap mankenletın fotograflarını as dolaba

ahhh ahhh bende aynı durumdayım, evlendıgımde 73 kıloydum 170 cm boyum var fazla abest durmuyordu dogurduktan sonra kılo alanlardanım sımdı 92 kıloyum eskıden de kıloluydum ama bu kadar degıl, senı en ıyı ben anlarım, istediğim hıc bır kıyafetın ıcerısıne gıremıyorum :'(

Maddi durumunuz nasıl? Ben microplusa gittim. Yanında da diyet yaptım. 6 kilo verdim 65 kg idim 59um şimdi. Sıkılaştım da. Biraz maliyetli ve acılı bir işlem ama para dökünce daha dikkatli oluyorsunuz mecburen

Yuzum tenim guzel ama fit bir vucudum yok cok skldm artik ya ne zman fit olucam ne kadar iradeszim ben ya

Esimle alisverise cikiyoruz satis elemanlari o reyon 42 bedene kadar buyuk beden ust katta vs demelerine tahammul edemiyorum maddi durumum normal calisiyorum ama yeni evliyz borcmz fazla

canım herşeyin başı irade.kesin karar almıyorsun demekki sabahına vazgeçtiğine göre.eşinde diyet yapmak istediği için durumun daha kolay aslında.birbirinize destek olursunuz.benim boyum 1.80.eskiden kiloluydum.75 kilodaydım.bi diyet yaptım 61 düştüm.senelerdirde aynı kilodayım.çok zor oldu kilo vermem yavaş veriyorum ama bi dikkat etmiyim hemen kilo alıyorum.hevesleniyorum herşeyi yeyip kilo almayanlara

Maddi durumunuz nasıl? Ben microplusa gittim. Yanında da diyet yaptım. 6 kilo verdim 65 kg idim 59um şimdi. Sıkılaştım da. Biraz maliyetli ve acılı bir işlem ama para dökünce daha dikkatli oluyorsunuz mecburen

Nedir bu microplus acaba?

kılo verınce ınsanın kendıne olan guvenı yerıne gelıyor, bı 75 olsam ahhh ahhh dıyabet hastasıyım zaten seker tatlı cıkolata yasak zaten ama ısım geregı sureklı pc basındayım :'(

Diyetisyene gideceksiniz ve sağlam bir diyetle vereceksiniz..Bunun başka çözümü yok.
Karar verin, başlayın 1 yıl sonra istediğiniz kilodasınız.

Nedir bu microplus acaba?
Sorun olan bölgelerinize elektromanyetik dalga vererek bir aletle masaj yapılıyor ve ozon saunaya giriyorsun. Toplam seans 45 dk 1 saat sürüyor. Verilen dalgalar vücuttaki yağları parçalayıp harekete geçiriyor sen de idrar ve terle atıyorsun bunu. Maliyet 1.5 - 3 bin tl arası. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük bir belde de falan değilsen güzellik merkezleri yada diyet merkezlerinden bilgi alabilirsin.

Kilolu olmak kesinlikle ozguveni kırıyor dik duramiyorsun zarif degilsin ne kadar şık giyinsekte zarif durmuyor usengeclik yapiyor afedersiniz popomu kaldrmaya mecalim yok o derece

Ben ankaradayim ama maliyeti fazlayms 6 7 kilo vermek icin o kadar odeme yapamam borcmz fazla ama guzel birseymis bana fit olma garantisi verseler yani 65 olana kadar 3 bin deseler bir sekilde oderim ama dedigm gibi 6 7 kilo zaten veriyorum benm bi 35 kilom var

Beni tetikleyen çocuk oldu. 65 kg dım hamile kaldığımda 15 - 20 kg alacağımı varsayarak bebek fikri ile diyete başladım. Kilo vermek istediğini tetikleyici birşey bul demek istediğim.

Canım bu işlem fazla kg olanlarda daha kesin ve hızlı aonuç veriyor. Garanti diye birşey yok şöyle sonuçta irade senin tutman lazım boğazı.

Istanbuldayim. Ya işe yarar mi dersin? Daha once bu tarz islemler yaptim ama hic işe yaramadi. Ben iyice bir araştırayım iyisimi... Sagol bu arada ;-)

Istanbuldayim. Ya işe yarar mi dersin? Daha once bu tarz islemler yaptim ama hic işe yaramadi. Ben iyice bir araştırayım iyisimi... Sagol bu arada ;-)
Dirayet önemli olan. Hiç bir işlem tek başına yeterli değil sadece sonuç almanızı hızlandırıp motivasyonu artıracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…