Maddi durumunuz nasıl? Ben microplusa gittim. Yanında da diyet yaptım. 6 kilo verdim 65 kg idim 59um şimdi. Sıkılaştım da. Biraz maliyetli ve acılı bir işlem ama para dökünce daha dikkatli oluyorsunuz mecburen
Sorun olan bölgelerinize elektromanyetik dalga vererek bir aletle masaj yapılıyor ve ozon saunaya giriyorsun. Toplam seans 45 dk 1 saat sürüyor. Verilen dalgalar vücuttaki yağları parçalayıp harekete geçiriyor sen de idrar ve terle atıyorsun bunu. Maliyet 1.5 - 3 bin tl arası. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük bir belde de falan değilsen güzellik merkezleri yada diyet merkezlerinden bilgi alabilirsin.Nedir bu microplus acaba?
Canım bu işlem fazla kg olanlarda daha kesin ve hızlı aonuç veriyor. Garanti diye birşey yok şöyle sonuçta irade senin tutman lazım boğazı.Ben ankaradayim ama maliyeti fazlayms 6 7 kilo vermek icin o kadar odeme yapamam borcmz fazla ama guzel birseymis bana fit olma garantisi verseler yani 65 olana kadar 3 bin deseler bir sekilde oderim ama dedigm gibi 6 7 kilo zaten veriyorum benm bi 35 kilom var
Sorun olan bölgelerinize elektromanyetik dalga vererek bir aletle masaj yapılıyor ve ozon saunaya giriyorsun. Toplam seans 45 dk 1 saat sürüyor. Verilen dalgalar vücuttaki yağları parçalayıp harekete geçiriyor sen de idrar ve terle atıyorsun bunu. Maliyet 1.5 - 3 bin tl arası. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük bir belde de falan değilsen güzellik merkezleri yada diyet merkezlerinden bilgi alabilirsin.
Dirayet önemli olan. Hiç bir işlem tek başına yeterli değil sadece sonuç almanızı hızlandırıp motivasyonu artıracaktır.Istanbuldayim. Ya işe yarar mi dersin? Daha once bu tarz islemler yaptim ama hic işe yaramadi. Ben iyice bir araştırayım iyisimi... Sagol bu arada ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?