kilolarimla basim dertte :( kızlar yardm edinn :/

Uc ayda 13 kg almissin ewt fazla olmus zaten 85de cok bi an once basla cnm diyete esinde zayiflamk istiyomus birburinize destek olun benim boyum 1.57 faln evlnmeden once 58 kg dim fistik gibiydim kndimi begeniyodum giydigim yakisiyodu simdi 78 kg oldum 82 yide gordumyazin biraz yedigme uctigme yemk saatlerime porsiyonlarima dikkat ettim yuruyus yaptim 74 dusmustum simdi 78 oldum yine bnde kararliyim 60 olmk istiyorum esim 65 olsan sukredicem diyohic sevmiyo kiloyu ins vercem yapim okadar musait ki kilo almaya

Kesinlikle spor yapmalısınız, sporun yanında diyet. Aslında en güzeli bir diyetisyenden yardım almak, ama hep erinmekten, hem de gidip de söylediklerini yapamamaktan şikayetçi olan çok. Size bir program önericem, Youtube'da Leslie Sansone diye birisi var, evde spor yaptırıyor. Son derece basit ve sıradan hareketler, hatta özel bir hareket yok yürüyorsunuz sadece. Başlangıçta bunu deneyebilirsiniz, ama disiplinli şekilde yapmak lazım. Yediklerinize de dikkat edin, ekmeği ve şekeri tamamen çıkarın hayatınızdan daha genceciksiniz, bu yaşta bu kilolar çok fazla...

benzerı kılolarla evlenmışız doğumdan sonra gene benzerı kılolardayız benım kız yasını gectı veremedım daha evde nasıl verılır hıç bılmıyorum

helal olsun....nasıl verdın ya....bebekle nasıl spor yaptın...benım bakanım yok evdede spor yapamıyorum sıkılıyorum kılolar kaldı napcam bılmıyorum

hergün 1 saat yürüyüş yap karbonhidratı kes. nbol sebze bitki çayları ve hareket 6 ayda toplarsın eskisindende zayıf olursun

3,5 ayda 13 kg asırı fazla. Bence kilo sorunundan öte sağlık sorununuz olabilir?

Kusura bakmayın da sayesizde kendi halime şükrettim, 1.71 , 66yım suanda ama ben cok şiştim diye üzülüyodum

öncelikle mutluluklar,
bence beraber bir spor salonuna yazılın. evde hamur işi tatlı vs yapmayı bırakın-ya da en azından azaltın. akşam atıştırma alışkanlığınız varsa bırakın, atıştırma ihtiyacı hissedilen saatlerde spor salonunda olmaya çalışın. meyveyi sabah saatlerine çekin, karbonhidrat ihtiyacınızı tam tahıllılarla, bulgurla (kompleks karbonhidratlarla) karşılamaya çalışın. beyaz ekmek ve şekerden mümkün meretebe uzak durun. şeker krizleri için tarçınlı light süt veya tarçınlı meyveli yoğurt önerebilirim. canınız çok çikolata isterse örneğin; %80-85 kakao oranlı bitterleri tercih edin, ama 1-2 parçayla sınırlayın daima.
buharda sebze pişiriyormusunuz bilmiyorum ama bol bol buharda sebze tüketin.
aklıma gelenler bunlar, kolay gelsin.
he tabi en mühimi irade, ilk sıraya onu koyacaksınız:)

Benim de birakacak kimsem yok, bazen gunduz uykusundayken, ya da aksam esim geldikten sonra 45-60 dk kosu bandinda tempolu yuruyorum, sonra twist and shape ile 500 adim atiyorum. Haftada 3 kere de pilates ve squat yapiyorum.

Benim de birakacak kimsem yok, bazen gunduz uykusundayken, ya da aksam esim geldikten sonra 45-60 dk kosu bandinda tempolu yuruyorum, sonra twist and shape ile 500 adim atiyorum. Haftada 3 kere de pilates ve squat yapiyorum.

ben eve alet almadım yapmam dıye...
siz maşallah sporla zaten ıyı vermışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…