- 23 Kasım 2014
- 98
- 60
- 18
Kizlar 3.5 aylik evliyim ve bu sure icinde 85ten 98 kiloya ciktim evlendigimde 85 tim 170 boynda 23 yasndayim esimde 12 13 kilo aldi ve asiri usengec bir cift olduk aynaya bakmaya utaniyorum ya ne haldeyim ben boyle bu yasta bu kilolar sagligimdan olucam diye korkuyorum esimle afedersnz ozur dileyerek soyluyorum cinsel hayatimiz 10 gunde 15 gunde bir olmaya basladi esimde 182 boyunda 97 kg bana zayiflayalm deyip duruyor ne vucut var bende ne seksilik kizlar derhal kendime gelmeliyimm lisede 73 74 falandm yani 60li rakamlara hasretim 85 e dustum dolu emek verdim yine aldim tum hayatim kg al verlerle gecti esim surekli soyluyor artik az yiyelim saglikli beslenelim sebzeye agirlik verelm diye ama ben halen yemenin derdindeyim gece karar alip yatiom sabah yine ayni yemeye devam ne şık geceliklr giyebiliyorum ne de ic camasirlari vucudum selulit dolu ne kadar berbat haldeyim siz dusunun artik ozel diyetisyenler spor salonlari hepsine gittim kiloda verdim ama sonuc yine ayni yasam tarzi haline getiremiorum halimden hic memnun deilim uzun oldu hakknzi helal edin.
Bende 24 yasndayim nisanlym 2 senede 25 kilo aldim bianda aldim bu kilolardan kurtulmassam kendime hic guvenim gelmicek gibi gelioseni anlayabiliyorum bende basladim kesin diyorum sonra kendimi yemel yaparken buluyorum birbirimize asolayalm.bu durumu basaralim
slm cnm bende 1.70 boyundayım haydi kızlar zayıflayalım günlüğüme bakarsan yardımcı oluruz birbirimize saglıkla kalKizlar 3.5 aylik evliyim ve bu sure icinde 85ten 98 kiloya ciktim evlendigimde 85 tim 170 boynda 23 yasndayim esimde 12 13 kilo aldi ve asiri usengec bir cift olduk aynaya bakmaya utaniyorum ya ne haldeyim ben boyle bu yasta bu kilolar sagligimdan olucam diye korkuyorum esimle afedersnz ozur dileyerek soyluyorum cinsel hayatimiz 10 gunde 15 gunde bir olmaya basladi esimde 182 boyunda 97 kg bana zayiflayalm deyip duruyor ne vucut var bende ne seksilik kizlar derhal kendime gelmeliyimm lisede 73 74 falandm yani 60li rakamlara hasretim 85 e dustum dolu emek verdim yine aldim tum hayatim kg al verlerle gecti esim surekli soyluyor artik az yiyelim saglikli beslenelim sebzeye agirlik verelm diye ama ben halen yemenin derdindeyim gece karar alip yatiom sabah yine ayni yemeye devam ne şık geceliklr giyebiliyorum ne de ic camasirlari vucudum selulit dolu ne kadar berbat haldeyim siz dusunun artik ozel diyetisyenler spor salonlari hepsine gittim kiloda verdim ama sonuc yine ayni yasam tarzi haline getiremiorum halimden hic memnun deilim uzun oldu hakknzi helal edin.
Ben 50 kilo hamile kaldim dogumdan sonra 90 kiloydum. 1 yil oyle kaldim hic veremedim sonra bir gun yeter dedim ve diyetisyene gittim. 4 ayda ne yenir ne icilir oturttum kafamda sonra yoluma kendim devam ettim ve 48 kiloyum su an.
Onemli olan kafada bitirmeniz ben lahmacun icine kebap sarip yiyordum ustune 2 porsiyon kunefe. Simdi gorsem midem bulaniyor cunku onlarin beni ne hale getirdigini cok iyi biliyorum ve asla unutmayacagim.
Kendine bu kotulugu yapma, ben 32 yasimda 42 kilo verebildiysem sen benden 10 yas kucuk halinle 30-35 kiloyu hayli hayli verirsin yeter ki gercekten iste!
Wowww dedim.
40 kilo nasil aldin ?
Yanlis anlama valla cok sasirdim.
Ve 42 kilo da vermissin sonra.
Ona da bir wowww.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?