kilolarimla basim dertte :( kızlar yardm edinn :/

Bir diyetisyene görünün öncelikle ama bu sefer kesin kararlı olun. Diyetisyenlerin verdiği listeler insanın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde ve aç bırakmayan listeler, temiz, doğal beslenme konularını da internet ortamında bir araştırın derim, doğal besinlere geçip, protein ağırlıklı beslenirseniz daha zinde hissedersiniz. Böylelikle kilo vermenin olmazsa olmazı egzersizi de daha kolay yapacaksınız.
Benim fazla kilom yok ona rağmen 3-4 aydır sıkılaşmak için pilates yapıyorum: 15 dakika Cardio, 30-40 dakika pilates egzersizleri ve 15 dakika kadar stretching. Kendinize bu tarz günlük bir program hazırlayın haftada en az 3 gün 1 saatinizi spora ayırın. Kararlı olun, spor yaparken yoruldukca, kaslarınız yandıkça bunların size fit bir vücut getireceğini asla aklınızdan çıkarmayın ve o yorgunlukları, kasların yanmasını benimseyip sevin, yediğiniz sağlıklı yemekleri de sevin. Kendinizi bu şekilde motive ettiğinizde daha istikrarlı ilerleyebiliyorsunuz. Benim işime yaradı hayatımda ilk defa bu kadar istikrarlı spor yapıyorum, umarım siz de o noktaya ulaşabilirsiniz. İnternet ortamında gerek yerli eğitmenler olsun gerek yabancı spor hocaları binlerce güzel video var. Ev ortamında, yolda zaman kaybetmeden, rahatlıkla spor yapılıyor. Biraz video sitelerinde spor videolarını dolaşın. Bol şanş :)

Ben 50 kilo hamile kaldim dogumdan sonra 90 kiloydum. 1 yil oyle kaldim hic veremedim sonra bir gun yeter dedim ve diyetisyene gittim. 4 ayda ne yenir ne icilir oturttum kafamda sonra yoluma kendim devam ettim ve 48 kiloyum su an.
Onemli olan kafada bitirmeniz ben lahmacun icine kebap sarip yiyordum ustune 2 porsiyon kunefe. Simdi gorsem midem bulaniyor cunku onlarin beni ne hale getirdigini cok iyi biliyorum ve asla unutmayacagim.
Kendine bu kotulugu yapma, ben 32 yasimda 42 kilo verebildiysem sen benden 10 yas kucuk halinle 30-35 kiloyu hayli hayli verirsin yeter ki gercekten iste!

Bende son iki senede 20 kilo aldim. Nasil oldu bukadar kiloyu nasil aldim diye düsünürken tiroid rahatsizligim cikti ortaya.

Ablamda son bir senede 16 kilo aldi. Onunda tiroidlerinde sorun oldugu ortaya cikti.

Öncelikle bir doktora gidin tiroidlerinize baktirin. Sizinde öyle bir sorununuz varsa ilac kullanirsiniz. Onun disinda üzerinizdeki üsengecligi atmaya calisin. Hem yediginize hemde sporunuza dikkat edin.

Bende 70 kiloya ciktim malesef ve kafaya koydum. Bugun gittim bir spor salonuna yazildim. Haftada 4 gün spora gidip, yediklerime dikkat etmeye calisacagim. Insalla kurtulurum en azindan yaza kadar bir 15 kilo veririm..

98 kilo?
100 kilosunuz neredeyse.
olacak sey degil. bu genc yasinizi boyle ozguvensiz evliliginizin ilk gunlerini heyecansiz atessiz geciriyorsunuz.
sanslisiniz esiniz destek. beraberce diyete girer verirsiniz kilolari.
cok acil diyet ve spora girin.
sagliginiz simdilik bu kiloyu kaldirir ama ileride cok buyuk sorunlar yasarsinuz.
bir an once kendinize gelin. su an obezsiniz. en az 20 kiloyu acilen vermeniz gerek.

nasıl aldıysan öyle vercen bacım annemin lafı bak bende sana diyorumanne ben neden kg aldım ablam kardeşim doğurdukları halde çağla şikel takılıyorlar dedim çoçuğum senin gibi onlar bi araba bostan yan gel osman değiller senin yaşamınla olmaz bu işler dedi kıçını kaldır akşam sabah yürü bi saat fastfoodmu vardı çoçukluğunuzda avrupalı oldunda ne oldu avrupa senle koca göbüş koca toto olmuş dedi aynen sabah güzel kahvaltı ögle ızgara bol yeşillik akşamda sebze bol salata ahanda seksi lady oldunda çıkdın çünkü ablamda kardeşimde böyle ben haraketliyim ama çok ıvır zıvır üstelik fastfood kola tüketiyorum ondan kg var

Çevremde kilolarından sürekli şikayet eden, ama bu işi ciddiye alıp kolları sıvamak yerine, o kiloların gitmesi için bir mucize bekleyen bir çok arkadaşım var. Bu beni feci sinirlendiriyorlar. Yüzlerine karşı da söylüyorum bunu. Ya iradeli ve sabırlı olacaksınız. O zaman bu sorununuzun çözülmemesinin imkanı yok, ya da şikayet edip durmayacaksınız.
(çok mu sert oldu ) Demek istiyorum ki çözümü ortada olan sorunlar bunlar. Üzülmek, şikayet etmek, kolları sıvamayı pazartesilere, bir daha ki aylara, yıl başlarına ötelemek sadece zaman kaybı. Şu an bunu kafanıza koyun, diyetisyene gidin, diyet listenize sadık kalın. Diyeti sporla destekleyin. Spor salonuna para vermek istemiyorsanız, evde kendi kendinize yapabileceğiniz aletsiz hareketler var, onları yapın. Spor yapmak motivasyonu acayip yükseltiyor. Çünkü kilo vermeseniz de, vücudunuzun şekle girip sıkılaştığını görüyorsunuz, kondisyonunuz artıyor.
Bu arada ben de gördüğüm bir tedavi yüzünden 15 kilo almıştım bir zamanlar. Kendimi spora verdim, 1-1,5 senede kilo milo kalmadı.
O yüzden daha fazla şikayet ve üzüntü yok. En yakın zamanda diyet ve spora başladım haberlerinizi okumak istiyorum.

Valla kusura bakma ama sen o gelinlik giyme heyecanıyla bile 85 kiloyduysan eğer, şimdi hiç veremezsin gibi. En azından yardım almadan yani. .

Valla bende evlendikten sonra 12 kg aldım ve aynı duyguları yaşıyoruz..Ama ben kararlıyım vericem çünkü yarın öbür gün hamilelik doğum çok zor olur.Ozaman hiç verilemez. Ben önümüzdeki sene bebek istiyorum inş veririm. Bi kere yardım almanız şart bir diyetisyene başvurun ve bol bol yürüyün ben öyle yapıcam.Daha önce 2.5 ay diyetisyen+yürüyüşle 8 kg vermiştim.Ben bazı önlemler aldım sizede tavsiye ederim.Buzdolabını boşaltın doldurmayın ben herşeyi light almaya başladım, abur cubur kesinlikle almayın boşaltın dolapları görmeyince yiyemezsiniz evde kesinlikle bulunmasın.Kıyafet almıyorum hiç kıyafetim kalmadı eşim alışverişe çıkalım diyor ama bu kilolar verilmeden üstüme bir çöp bile almıycam, yeni giysiler heycanlandırıyor hemde incecik bedenle.Komşulara çaya falan i gitmemeye çalışın ben çay muhabbetlerini kestim kendime hakim olamıyorum götürüyorum kısırları börekleri, arkadaşlarınıza gideceğinizde de mümkünse birşey hazırlamamalarını söyleyin.kısa mesafeleri yürümeniz ve asansör kullanmamanız da çok işe yarayacaktır..Kolay gelsin inşallah verirsiniz..
Ayrıca son bir not: bi programda görmüştüm Dr.Ayça Kaya söylemişti her öğünden önce yarım greyfurt suyu içen biri 3 ayda 5 kg kesin veriyomuş kesin kanıtlanmıi bu doktor öyle söylemişti ben denemdim ama..

Bende 24 yasndayim nisanlym 2 senede 25 kilo aldim bianda aldim bu kilolardan kurtulmassam kendime hic guvenim gelmicek gibi gelio seni anlayabiliyorum bende basladim kesin diyorum sonra kendimi yemel yaparken buluyorum birbirimize asolayalm.bu durumu basaralim

Asilayalim yazcaktim hizli yaznca yanlış olmus benim boyumda kisa 160 80 olmak uzereyim eskiden 55dm sonra bi zmn cok zmn 60 kaldm bi bakmssm 80 ne az kaldı 78 kilom belkide 80 olmustur tartiya cikmaya korkuyorum bide yaza kismetse dugunum var napip ne edip 55 olmam lzm

25 kg 35 kg ben olsam wallahi yemem yemek fln arkadaslar bu nedir bi kendimize gelin nasıl hakim olamıyorsunuz bunu anlamıyorummmmm ben 59 kg yum şu ab bebeğim 4,5 aylığı geçti. Hatta bi ara 54 tüm bu ara sütüm azaldı ğanik yapıp biraz yuklendim ama baktım kg artıyor hemen ekmeği kestim anında düşünmefim bile çünkü kg dan başka faydası yok vücüda aynı şekilde şeker boşuna alınan gıda... Bence şu anda diyete başlananız lazım ve evdeyseniz en az 1 saatte yuruyun. Turk gibi baslayıp inhişiz gibi bitirin. Ya ama çok üzüldüm halinize fit olunca o kadar hafif ve özgüvenşi olacaksınız ki bunlarla motive olun inşallah bana kızmadınız böyle dedim diye ama yaza şurda 6 aycık kaldı bence kolları sıvayınn

slm cnm bende 1.70 boyundayım haydi kızlar zayıflayalım günlüğüme bakarsan yardımcı oluruz birbirimize saglıkla kal

valla dede onu de evlendim 5 kilo verdim onu aldım üstüne 5 kilo daha almışım ama psikolojik olarak bittim insanın morali bozuluyor bide çevreden tepki görüyorsan daha kötü 1,70 boyundayım 65 oldum ağlıcammm

İhtiyacın olan şey azim. Başka türlü olmuyor.
Kararlı olup diyete başlaman lazım.
Bir de eve eliptik bisiklet almanı öneririm.

Sagolun kizlar motive oldum sabah basliyorum hemen tesekkur ederim hepinize haklisiniz kirilmadim kimseye kirilacak birsey yok dogrulari soyluyorsunz yarin saglikli beslenmeye basliyorum :)

Wowww dedim.
40 kilo nasil aldin ?
Yanlis anlama valla cok sasirdim.

Ve 42 kilo da vermissin sonra.
Ona da bir wowww.

Evlendikten sonra mutlu olanlar Kilo alıyolarmış :) kendimiZi teslli edelim bende düğünden sonra 10 Kilo aldım:)

ben 164 boyunda 53 kilo çıti piti bir kızken evlendim, 10 kilo aldım. tontik birşey oldum. hep zayıftım 53 kilo bile fazla geliyordu üstelik. çok yiyordum. Özellikle gazlı içecek çok içiyordum. alerjiler arttı. midem halen sorunlu. Sağlığım bozuuldu.

farkına vardım. Özellikle gazlı içecekler yok hayatımda. maden suyu hariç. oda arada. pilav çok az. makarna az. yemek daha çok. ekmekle aram iyi değildi zaten... Şimdi 51 kiloyum. aynayla barıştim.

yaparsın. irade. Ayrıca diyetisyene git. tahlillerini yaptır.

Canım benim en önemlisi kendini diyet psikolojisinden çıkarman lazım. Dikkat ediyorum de ama diyetteyim deme. Canın bir şey çektiğinde onu ye ama sonrasında o aldığın kalorileri telafi etmeye bak. İnstagramda diyet yapan pek çok kişi birbirine destek oluyor. Sen de onlara katılabilirsin

Wowww dedim.
40 kilo nasil aldin ?
Yanlis anlama valla cok sasirdim.

Ve 42 kilo da vermissin sonra.
Ona da bir wowww.

Ilk 6.5 ay 15 kilo aldim, hamile kalinca sporu birakmistim hayatim boyunca spor yaptığım icin birakinca metabolizma şoka girdi sanirim :) sonrasi gebelik tansiyonu son 3.5 ay yatak mahkumiyeti, preeklampsi gecirerek dogum yaptim. Bu surecte 25 kilo aldim son haftalarimda haftada 3 kilo aliyorum zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…