Kilolarla Başı Dertte Olan Ben :(

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar 1 yıl önce bi düşük yapmıştım ve alınan kilolar :( Baktım olucak gibi değil diyetisyene gitmeye başladım ve 3 ayda 15 kilo verdim şuan 75 kiloyum. Bebek die yanıyorum ama 10 kilo daha vermek istiyorum. Hem bu kiloyla hamile kalırsam çok zorlanacağımı diyetisyenimde söyledi. Sizler ne kaç kiloyla hamile kaldınız ve ne kadar kilo aldınz. Biraz içimi rahatlatın lütfennnnnnnnn :43:

Benim ablam 70 kiloydu hamile kaldığında ama bu kadar sorun etme bence sağlıklı olduktan sonra kilo sorun değil verilir önemli olan stres yapmaman bence...

52 kilo ile hamile kaldım.. 75 kilo ile doğum yaptım. bebişim 3 kilo doğmuştu:27:

80 kilo ile hamile kaldım
93 kilo ile ikiz dogurdum
93 ten 63 e kadar diyetle düştüm
zaten kilo alcakasın zayıflamayı bekleme dikkat edersen 12 kilo alırsın
dogum sonrasıda hepsi gider:34::34::34:

58 kilo ile hamile kaldim
66 ile dogurdum
bebegim 2,400 gr dogdu
sonra 68 e kadar ciktim
süt olsun vs diye
su an 55 kiloyum
rejim diyet yapmiyorum Allah ne verdiyse yiyorum
sadece aksam 6 dan sonra hicbirsey yemiyorum

en fenası benim sanırım . 50 kiloyla hamile kaldım 75 kilo ile doğum yaptım.sonrada emziremedim doğru düzgün sağmaya çalıştım olmayınca 83 kiloya çıktım sezeryan şişliği dahil.kendi kendime 80 e indim.durumum vahim.:25:

Öncelikle geçmiş olsun Cnm:17:
ben 44 le hamile kaldım 57 ile
doğuma girdim şu an 42 kiloyum
doğum yapali 3,5 ay oldu doğumdan
sonra 46 kiliydum şu qn 42..eminim
çok emzirirsen kilo veeirsin

Kilonu hiççç dert etme ,verirsin ben 2 düşük ve 6 aylık erken doğum yaptıktan 3 ay sonra diğer hamileliğimin kilolarını vermeden tekrar hamile kaldım ve 9 ay evde yiyip içip yattım 73 ile hamile kalıp 11 kilo aldım doğumdan sonra hepsi 2 ayda gitti oğlum meleğimde 3.3oo doğdu sonra tekrarr diyetisyenle bi 8 kilo daha verdim kaslı ,sıkı bi vücudum var ...yani verirsin tatlım dert değil....

62 kiloyla hamile kaldım 74 kiloyum 18gun sonra Allah nasip ederse doğum yapacağım ama şimdiki aklim olsa olabileceğim en zayıf kiloya gelir öyle hamile kalirsin smdi doğumdan sonra insallah hemen veririm kilolarımi :((

Bir hafta önce tartıldığımda 58 kiloydum.
Sonra 57 oldum.
Şuan ise 56 kiloyum, zayıflamakla kafayı bozdum şu aralar..

62 kiloyla hamile kaldım 74 kiloyum 18gun sonra Allah nasip ederse doğum yapacağım ama şimdiki aklim olsa olabileceğim en zayıf kiloya gelir öyle hamile kalirsin smdi doğumdan sonra insallah hemen veririm kilolarımi :((

Sağol tatlım benden 12 kilo daha düşüksün ve bunu söylüyorsun :S daha rejime devam diyeyim o halde 2-3 ay daha dişimi sıkayım

Benim 2kızım var ikisinede 70 kilo hamile kaldım 86kilo doğuma girdim şimdi 79 kiloyum doğumdan sonra 74e indim ben emzirme döneminde kilo alıyorum 2kızımdada aynı oldu. Küçük kızım 1yaşında ve emzirıyorum bahane ışte. Ama şuda var arkadaşım 50kilo hamile kaldı 85kilo doğum yaptı zayıfda olsan alan yine alıyor.

tabıkı kılo verıpte hamıle kalman en sağlıklısı..
fakat soyle bı durum var;kılolu olup hamıle kalanlar,hamılelıgınde daha az kılo alıyorlar..
kuzenım 70 ıle hamıle kaldı 79 la doğurdu..73 le evınde dondu hastaneden..

bense 60 la hamıle kaldım..86 ıle doğurdum..79 ıle eve dondum bebegımle..
sonrada hemencecik eskı kıloma döndüm..boğazımı tutarak:27:

dün mağazada bir elbise giydim m bedendi.cok güzel bir elbiseydi ama göbeğim cıktı böyle yuvarlak bende kilo göbekte toplanmış durumda.cokta bi kilom yok aslında 4 kilo versem yeticek ama veremiyorum.mağaza satıcısı kıza l bedenmi baksam dediki sende azcık göbek var ben 72 den 52 ye düştüm ben bi şaşırdım siz 72 miydiniz dedim nasıl yaptnız bu formu dedim.kayısı ile dedi.sabah ac 2 kayısı yıyıp üstüne ılık su içiyomus sonrakahvaltı öğlen yemek yıcem yıne aynı 2 kayısı ustune ılık su ıcıyorum öyle yıyorum hemde hiçbir kısıtlama yapmadan hamur ısı tatlı tuzlu canım ne ısterse yıyorum ama öncesınde kayısı ve ılık su yapıyorum dedi.yemek aralarındada günde 4 fincan kayısı cayı içiyorum biraz cırcır yapıyo ama bu şekilde zayıfladım ben hersyeide yedim sadece eskıden 2 tabak yıyebılıyosam tok tuttuğu ıcın bu kayısı sımdı 1 tabak yıyebıılıyorum ıstesemde 2 olmuyo doymuş hıssedıyorum dedı.bende denemeye bugun başladım bır ayda o 11 kılo vermıs kalan kıloları 3 ayda vermıs 4 ayda toplam 20 kılo verdım dedı doktora gıtmıs test yaptırmış hersey normal cıkmıs zaten onu yemeyeyım bunu yemeeyeyımde yapmıyoya bencede sorun yok bende deemeyı dusunuyorumda kaysı cayını günde 2 fıncan yapabılırım kız saolsun çıkardı bana cantasndan al bak tadını beğenmezsen alma ama ben tavsıyee derım dedı ve kayısı cayını verdı saolsun.ıctım bende tadı hoşuma gıttı kokusu cok tatlı .

75 le hamile kaldim.86 kiloyla doguma girdim.eve 80 kilo dondum.sut olsun diye uzunca bisure 80kilo gezdim.sonra istedigim kiyafetleri giyemiyince diyete basladim.11 aylik oldu kizim bende cok sukur 65 kilo oldum.daha 10 kilo vermek istiyorum.
Kismet olurda 2. cocuguma hamile kalirsam zayif olmak istiyorum ve dikkat ederek en az kiloyla doguma gitmek istiyorum...

Kızlar 1 yıl önce bi düşük yapmıştım ve alınan kilolar :( Baktım olucak gibi değil diyetisyene gitmeye başladım ve 3 ayda 15 kilo verdim şuan 75 kiloyum. Bebek die yanıyorum ama 10 kilo daha vermek istiyorum. Hem bu kiloyla hamile kalırsam çok zorlanacağımı diyetisyenimde söyledi. Sizler ne kaç kiloyla hamile kaldınız ve ne kadar kilo aldınz. Biraz içimi rahatlatın lütfennnnnnnnn :43:

bebeğin olmasını çok istiyorsan kilonu fazla dert etme aynı duyguları bende yaşadım :( 85 kilo hamile kaldım tabi bu kadar kilo almamında hikayesi var neyse zayıflamaya karar verdim 1 hafta spor diyet tam heveslenmiştim çift çizgiyi gördüm :) 100 kiloyu geçecem diye çok korkuyodum 98 de doğum yaptım 12 kilo almıştım şimdi 2 aylık oğlum çokta sağlıklı şükürler olsun :) bende 92 de takıldım süt olsun diye kısamyorumda yemeği oğlumda güzel emiyor sıkıntı yapma kilonu psikolojik olarak vermeyosun kilonu çünkü bebekte istiyosun ben öleydim :)yazımı okuyan bayanlar lütfen banada yardımcı olun süt verirken nasıl kilo verecem sütüm etkilenmeden zayıflayabilirmiyim deneyimlerinizi bekliyorum

Vallah tatlım ben diyetisyene gidiyorum ve Allah kısmet ederde o müjdeli haberi alırsam yine doktorumu bırakmam ve doğum sonrasında da kilolardan kurtulmak için devam ederim. Sonuçta bu işin okulunu okuyorlar ve en doğru yöntemi onlar bilir.

Cnm hayatında şeker yağ olmasın ınan
kolay kolay kilo alnassin hamilelikte sadece
minik bir karpuz gobegimden başka hicbirseyim
yoktu:1:9.ayda beni 6 aylık hamile saniyirlardi
ben hiç hamile kiyafeti almadım:17:kizatmis kepekli
ekmek 2 lt re şu çorba bol.meyvw vede limin suyu
yemekle aram yok suan 42 kiloyum ve kilo alamıyorum
:-(

hıc dert etme o bıdık senı erıtecek zaten:)ben 85 kılo hamıle kaldı doktorum kılo almıcaksın bebegın ıcın dedı bende cok tatlı yemedım ve kolay olsun dogum dıye bol bol yurudum ıs yaptım.90 kıloyla kolay bı normal dogum yaptım.yaramaz bebegım sayesındede 18 kılo verdım .eskısındende zayıfım sımdı o yuzden hıc takma yalnız emzırırken sut olsun dıye mıllete uyup tatlıya yuklenme su ıc yemek ye emzırmek erıtıyo senı zaten .bıde kollestrolune dıkkat et safka kesesı sorunu yasama o ayrı bı hıkaye.

Çok sağolun kızlar yaaaaa birazda olsa içimi rahatlattınız :1:

Back
X