Kilolarla Başı Dertte Olan Ben :(

Kızlar 1 yıl önce bi düşük yapmıştım ve alınan kilolar :( Baktım olucak gibi değil diyetisyene gitmeye başladım ve 3 ayda 15 kilo verdim şuan 75 kiloyum. Bebek die yanıyorum ama 10 kilo daha vermek istiyorum. Hem bu kiloyla hamile kalırsam çok zorlanacağımı diyetisyenimde söyledi. Sizler ne kaç kiloyla hamile kaldınız ve ne kadar kilo aldınz. Biraz içimi rahatlatın lütfennnnnnnnn :43:

Canim maurers hapini kullandin mi ?

Yok canım daha önce o cahilliği yapmıştım. Bi daha da denememmmm

kilolu olanlar gerçekten fazla kilo almıyorlar buna bende şahit oldum bi kaç kez

bende 63 le hamile kaldım 74 ile doğuma gittim 3,560 kızım doğdu
doğumdan hemen sonra aynı kiloma döndüm

hala 63 üm aşağı inemiyorum 2 gün oldu rejime başladım 56-57 olsam kafi :39:

Canım sen 63 le hamile kalmışsın ben zaten şuan 72 kiloyum sence mantıklı mı_?

Kızlar 1 yıl önce bi düşük yapmıştım ve alınan kilolar :( Baktım olucak gibi değil diyetisyene gitmeye başladım ve 3 ayda 15 kilo verdim şuan 75 kiloyum. Bebek die yanıyorum ama 10 kilo daha vermek istiyorum. Hem bu kiloyla hamile kalırsam çok zorlanacağımı diyetisyenimde söyledi. Sizler ne kaç kiloyla hamile kaldınız ve ne kadar kilo aldınz. Biraz içimi rahatlatın lütfennnnnnnnn :43:

bence de biraz vermeye çalış. 65 le kalsan minimum 15 kilo alsan bile çok fazla. yine de sen bilirsin tabi de..
ben 55 le hamile kaldım 75le doğuma girdim. çıktığımda 65 tim.

bende 70 kiloyum boyum 170. tam 10 kilo fazlam var. yeşil kahve içmeye başladım 2 gündür. öğlen kayısı yedim akşamda çayını içerim. öğleden sonra meyve yicem akşamda az yemek yerim eve gidince. spora başladım 1 hafta oldu inş vermek istiyorum bende.
bizde bebek düşünüyoruz bana da kilom fazla şu anda ne kadar verirsem o kadar kar. zaten kendimi sevmiyorum böyle :50::30:

bence de biraz vermeye çalış. 65 le kalsan minimum 15 kilo alsan bile çok fazla. yine de sen bilirsin tabi de..
ben 55 le hamile kaldım 75le doğuma girdim. çıktığımda 65 tim.

maşallah nasıl oluyo bu bilmiyorum yaaa :31: ablam 2 çocuk doğurdu ikisinde de anca 5 kilo verdi doğumdan çıktığında. senin sade çocuk kilo almış ne güzel :52:

kıloluların hamılelıkte kılo almadıgı söylemını ben yıktım arkadaslar:1: 70 le hamıle kaldım 91 le doğuma gırdım.doğumdan 2 hafta sonra 82ye duşmuştum ama süt olsun dıye yerken 88e çıktım şimdide 85 ım.gıtmıyo bu kılolar.bebişle sporda olmuyo.boğazımı tutuyom 2 aydır genede sporsuz veremıyom verdıgım 2,5 kılo sadece:26:

Canım sen 63 le hamile kalmışsın ben zaten şuan 72 kiloyum sence mantıklı mı_?

70 ile hamile kaldim, 87 ile 4100 gr tosunumu dogurdum. Bi gün sonra eve geldim 79 kg idim. Aldığım kilolarin çoğu ödemmis demekki 1 ay icinde 71e düştüm. 3.5 ay gecti hala 71 dolaylarinda seyrediyorum.

Hami
kilolu olanlar gerçekten fazla kilo almıyorlar buna bende şahit oldum bi kaç kez

bende 63 le hamile kaldım 74 ile doğuma gittim 3,560 kızım doğdu
doğumdan hemen sonra aynı kiloma döndüm

hala 63 üm aşağı inemiyorum 2 gün oldu rejime başladım 56-57 olsam kafi :KK39:
hamilelikte miden bulandimi

kilo versen daha iyi olur tabi, ama kilon asiri da deyil, cok fazla bir problemin olmayabilir, ilerde vermen gereken kilolardan baska.

Ama bana da oyle geliyorki cabuk kilo alan bir yapin var, o zaman once sIk disini biraz daha kilo ver derim.

Kızlar benim görümcem 70 kiloyla hamile kaldi 77 kiloyla dogum yapti bebisi 3.400 gr dogdu eve döndüğünde 72 kiloydu emziyo simdi ve tekrar kilo aldi suan 76 kilo

Back
X