• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolarmından kurtulup mutlu olmak istiyorum

mtlol

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
39
0
6
35
Ankara
Ben seneler boyunca hep kiloluydum arkadaslarm kilomla dalga gece gece bende alstm artk bende dalga gecer oldum ama artk bunun bir sonu olmali cunku artk yapln sakalar olsun agrma gidiyor cok sey degil aslnda 1.75 boya 85 kilo 20 kilo gibi bir fazlam var bunu verip kilo verip mutlu olan ablalarmn kardeslerimn safna gecmk istiyorum Lütfen sesmi duyun ne olur yardmci olun bir elin nesi var iki elin sesi var misali....

Ben seneler boyunca hep kiloluydum arkadaslarm kilomla dalga gece gece bende alstm artk bende dalga gecer oldum ama artk bunun bir sonu olmali cunku artk yapln sakalar olsun agrma gidiyor cok sey degil aslnda 1.75 boya 85 kilo 20 kilo gibi bir fazlam var bunu verip kilo verip mutlu olan ablalarmn kardeslerimn safna gecmk istiyorum Lütfen sesmi duyun ne olur yardmci olun bir elin nesi var iki elin sesi var misali....

Ben de 175 boyundayım 59 kg olmak istiyorum 104 kilo civarıyım. Kç yaşındasın? Birlikte zayıflamaya ne dersin?

ben de kilo vermek istiyorum boyum 1.57 kilom 67 ama nasıl bir diyet programı uygulayacağıma karar veremedim:50::50:

zayıflamak istiyeni kimse tutamaz bol şanslar

Son düzenleme:

seni çok iyi anlıyorum canım bende doğumdan sonra 87 kiloya çıkmışdım doktor ayçanın 1 ayda 8 kilo diyetiyle 65 kiloya düştüm amma hala memnun deyilim hedefim 60 olmak ve bu konuda yeterince tecrübem var artık 65 den sonra uzun ara verdim şimdi yeniden devam diyorum :49:bana katılmak istiyen buyursun benim topiğime birlikde zayıflıyalım istemezsiniz burdanda yardımcı olurum fark etmez:49:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste-736.html

ben diyetisyenim yardımcı olmak isterim ancak uzaktan uzağa size bir diyet programı yazmam doğru olmaz, bunun sağlık kontrolleri var biyokimyasal testleri var. üstelik kararlılığınızı sağlamakta da uzaktan bir kontrol etkili olmaz. fakat size tavsiyem burdaki genel diyet listelerinden asla yararlanmayın, bir diyetisyene gidip size özel beslenme programınızı alın, kontrol altında rahatça kilo verin. yine sormak istediğiniz takıldığınız yerlerde ben yardımcı olurum. ama mutlaka bir diyetisyene gidin

Ben de 175 boyundayım 59 kg olmak istiyorum 104 kilo civarıyım. Kç yaşındasın? Birlikte zayıflamaya ne dersin?

Ben 23 yasndaym tabiki birlikte zayflamak isterim yanma destekci aryorum morel olsun bana diye ben mesaj gelecek diye bekliyorum megersem sesim duyulmus cok mutlu oldum simdi siz kac yasndasnz inann bir istek olsun yapamayacagmz sey yokk daha dun bir kanalda haber dnliyorum adam 300 kilodan 100 kiloya dusmus ee azm azimm hangi kiloda oldugnuz degil ne zman baslayp isteginiz olmasi önemli! !

Ben 23 yasndaym tabiki birlikte zayflamak isterim yanma destekci aryorum morel olsun bana diye ben mesaj gelecek diye bekliyorum megersem sesim duyulmus cok mutlu oldum simdi siz kac yasndasnz inann bir istek olsun yapamayacagmz sey yokk daha dun bir kanalda haber dnliyorum adam 300 kilodan 100 kiloya dusmus ee azm azimm hangi kiloda oldugnuz degil ne zman baslayp isteginiz olmasi önemli! !

Ben de izledim haberi . Düğünde kameranın onu çekmesi falan, acıklı gerçekten. Şişman olmak nasıl batıyorsa göze artık. 15 yaşındayım. :)

Ben de izledim haberi . Düğünde kameranın onu çekmesi falan, acıklı gerçekten. Şişman olmak nasıl batıyorsa göze artık. 15 yaşındayım. :)

Yas felan farktmezz sende benim kardesim yasnda saylrsn bazenn boyle destekle hersey olurr eee bir tpeye ckrken bile insan destek istiyor ben yardmi ilkonce rabbimden sonra siz gibi kardeslerimddn ablaarmdan teyzlerimden istiyore...rabbim bir obur bcmiss ama onju saglkli sekilde yasayalm degil mi!!

Back
X