Bence string yerine hotpants giymeyi tercih etmelisin, ozelliklede siyah dantelden.
Hatta string bence zayiflar icinde daha guzel, benim tercihim genelde hotpants tarafindan
bence önemli olan odanın loş ışığı ve kutu kısmının dekolltesı(dantel,şeffaf,pencereli) bol olduğu sürece başka bi yeri gözleri görmez.
bazen kıllar çok olunca beyaz ağı açık çamaşırım var onu giyiyorum ve çıkarmaya gerek kalmıyor onlardanda tavsıye ederım,çok etkili.:) bunu dikkate almalıyım danteller falan tamam saol
tabi en mantıklısı, tabi sizin evdekini bilmem ama benimki her gece illaki bi hareket ister bende 1 gün tamam derım 2 gün mola ısterım, ıkıncı gunun sonunda gözu hıc bır seyı gormez.dikkati fazlalıklardan gerekli yere kaydır diosun yani
bazen kıllar çok olunca beyaz ağı açık çamaşırım var onu giyiyorum ve çıkarmaya gerek kalmıyor onlardanda tavsıye ederım,çok etkili.
hayır sadece arası açık olan külotlar var yani çıkarmadan yapıyorsun kıllarda gözükmüyor.hem değişik oluyor öyle eskıden kulotların ağını kendım yırtar orda bıd elık acardım sımdı orjınalları var.canm beyz ağı açık çamaşır derken vucüt çoraplarını kastmiyon değil i birde tüylr sorun olmuyor mu çokolunca benimki hemen karışıyorda
hayır sadece arası açık olan külotlar var yani çıkarmadan yapıyorsun kıllarda gözükmüyor.hem değişik oluyor öyle eskıden kulotların ağını kendım yırtar orda bıd elık acardım sımdı orjınalları var.
benım dudaklar bıraz sarkık ama boyle değişik şeyler yapınca pek farketmıyor.hım anladım canm seninkide güzelmiş arayı yırtmak fantezide sınır tanımıyon :)
ayrıca benimki görmeden duramaz
onun için deneyim desemde merak eder
hım doğum yaptın mı bir de agda sarkıtırbenım dudaklar bıraz sarkık ama boyle değişik şeyler yapınca pek farketmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?