Herşey kısmet inanki kilolu olanların çoğunun oluyor banada doktor kilo ver dedi e benden kilolular var ama oluyor ki ben 78 kiloyum sizce cokmuydu tüp denedim 2 kez bence kilo ile ilgili değil şansınızı deneyin bence kiloya takılmayınİnanın deniyorum tüp mideliyim ben aslında şuan bile çocuktan farkı yok yememin ama kilo alıyorum, tüp mideden sonra midem ters döndü ve darlık olmuştu bide onunla uğraşıyorum yiyemesemde şişiyorum
Benim arkadaşım benimle aynı kiloda evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı teyzem 50 kilo kalamadı yengem 50 kilo kalamadı senelerdir doktorum kilo sorun değil senden fazlaları geliyor diyor sizin kilonuz çok az bilmiyorum allahım nasip eder inşallah hepimizeHerşey kısmet inanki kilolu olanların çoğunun oluyor banada doktor kilo ver dedi e benden kilolular var ama oluyor ki ben 78 kiloyum sizce cokmuydu tüp denedim 2 kez bence kilo ile ilgili değil şansınızı deneyin bence kiloya takılmayın
Kaç kiloyla basladinz tedaviyeBende kilolu tüp bebek ile hamile kaldım yumurta toplama işleminden sonra online diyetisyen ile 1 ayda 10-11 kilo verdim ama yinede kiloluydum çok şükür ki pozitif oldu
Sizde öyle yapabilirsiniz
108Kaç kiloyla basladinz tedaviye
Ben de 100uzeriyim o yüzden sordum tedavi düşünüyoruz hamile snzde sıkıntı oldu mu hamileliginzde
Çok şükür sıkıntı yaşamadım dikkat ettim yediklerime son zamanlar tansiyonum biraz yüksek çıkmaya başlamıştıBen de 100uzeriyim o yüzden sordum tedavi düşünüyoruz hamile snzde sıkıntı oldu mu hamileliginzde
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,bı de online diyetsyenle kilo vermssn galiba memnun kaldın mı benim de kilo vermem lazım108 ile başladım hamilelik boyunca hep 100 de kaldım doğuma 10 gün kala 108 oldum tekrar doğum yapalı 48 gün oluyor 89 kg oldum
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah,bı de online diyetsyenle kilo vermssn galiba memnun kaldın mı benim de kilo vermem lazım
Amin inşallah canım hayrlisiyla ,kaç yasinda doğum yapmıştım Olur canım sana zahmet paylasabilirsen ,bir de diyetisyenin ismi neydi bı baksam ben deTeşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Evet online ile diyet yaptım çok memnun kaldım ben
Ben tekrar başlamıştım da ücreti pahalı geldi birakmak zorunda kaldım isterseniz sizinle paylaşayım kendinize göre saatleri öğünleri değiştirin
AmiinAmin inşallah canım hayrlisiyla ,kaç yasinda doğum yapmıştım Olur canım sana zahmet paylasabilirsen ,bir de diyetisyenin ismi neydi bı baksam ben de
Çok sagol canım Allah razı olsunAmiin20 yaşındayım ben
Tabiki Dyt. Merve Çifçi Güçlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?