Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben henüz hamile değilim. Kendi çabamla 10 kilo verip 76ya düştüm. Simdi çocuk istiyoruz. Yediklerime dikkat ediyorum. Eğer hamile kalırsam mutlaka diyetisyene giderim. Bence kilo problemi olup hamile kalanlar imkanı varsa mutlaka diyetisyen yardımı almalı.
Merhabalar 82 kiloyla hamile kaldım şuan 95 kiloya kadar çıktım 33 haftalık hamileyim . Kolay kilo veren biri değilim biraz da genetik . Acaba emzirirken yediklerime dikkat edersem kiloları verebilir miyim
Ben de kilolu hamilelerdenim. Su an 6 haftalık. Bulantim fazla yok ama zaten canim bi sey yemek istemiyor. Zorla yiyorum. 1 kg gitti bile.bazen istesen de yiyemezsin canim. Kilo veren cok oluyor.
Merhabalar 82 kiloyla hamile kaldım şuan 95 kiloya kadar çıktım 33 haftalık hamileyim . Kolay kilo veren biri değilim biraz da genetik . Acaba emzirirken yediklerime dikkat edersem kiloları verebilir miyim
Emzirirken dikkat edince veriliyor ama kalan haftalarında biraz daha dikkat etmeye çalış daha kilo artışın olacaktır bebekten dolayı. Kendin kilo almamaya çalış bence canım
Ben de kilolu hamilelerdenim. Su an 6 haftalık. Bulantim fazla yok ama zaten canim bi sey yemek istemiyor. Zorla yiyorum. 1 kg gitti bile.bazen istesen de yiyemezsin canim. Kilo veren cok oluyor.
Merhaba arkadaşlar ben 34 yaşında 171 boyunda ve 101 kiloyum . 99 kilo ile hamile kaldım , bulantı vs hiçbirlerim yok ve iştahım aşırı derecede açık . Kilolu hamile kalıp sağlıkla bebeklerini alan var mı aranızda