Kızlar merhaba
ben 85 kiloyla hamile kaldım, boyum 1.65 civarı..neden kilo vermedin öncesinden derseniz birsürü tedavilerle boğuşurken kilo veremedim.. 3. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım Allaha şükür, şu an 9 haftalık.. ama bu kilo meselesi kafama çok takılıyor, diyet yapılmayacağını biliyorum, ama çok kilo almaktan da korkuyorum, şu an 1 kilo aldım..böyle çok kiloyla hamile kalan, ya da hamileliğinde çok kilo alan var mı? (kan pıhtılaşması da olduğu için mecburen sezaryen olacağım, şimdiden bu kiloyla nasıl olacak diye düşünüyorum,herşeyden korkuyorum yani...) düzenli beslenmeye çalışıyorum şu an, süt içiyorum, et , sebze,meyve, yumurta, badem falan yemeye gayret ediyorum.. ne yapılmalı? yardımcı olursanız sevinirim..
Ben de kilolu hamile kalanlardanım.78 ile hamile kaldım. Şu an 25+2 haflalık ve ben 83 kiloyum.5 kilo aldım bile. Ama herkes asıl bu aydan sonra kilo alınır diyor.
Ben normal doğum yapmak istiyorum. Çok kilo alırsam bu zorlaşır onu da biliyorum.
Allah'tan hayırlısını dilemekten başka çarem yok :Saruboceq:
Kilolu olup da normal doğum yapan var mı merak ediyorum?
gebelik şekerine kaçıncı haftada bakılıyor kızlar? ve Allah korusun çıkarsa önlemi nasıl alınıyor?
gebelik şekerine kaçıncı haftada bakılıyor kızlar? ve Allah korusun çıkarsa önlemi nasıl alınıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?