Kilolu hamile kalanlar

Ben de 90 kiloyum.ilk aylar gozukmuyordu tamam. iki hafta once kontrolde bebek netti bugun kontrolde sikisip gitmedim goremedik cok net.kilolusun yaglisin vaginadan baksak daha iyi olur dedi.her seferinde dem vuruyor.5 sene oncede kiloluydum cocuk.gozukuyordu.bi gun diyecegim belki de sizin alet dandik diyecem

Çok kilolu hamile kalmadım ama çok kaba bir söylem bence. Bana söyleseler moralim çok bozulurdu. Sıkmayın canınızı çok şükür hamileyim diyip geçin bence.

Kızlar bir şey soracağım size.. Ben de kiloluyum ve hamile kalamıyorum maalesef.. Tüp bebek denememizin ilki de negatif oldu maalesef pcosluyum her şeyde önüme kiloyu sunuyorlar artık gerçekten bıktım! Size sormak istediğim de şu; kilolu olmanıza rağmen hormon yanda yumurtalıklarla alakalı bir probleminiz var mıydı? Hamile kalmak zor oldu mu sizin için?

Ben de normal kilomun ustune 12 kilo almisken hamile kaldim. Uzun zaman bulantim oldu ve midemi bastirmak icin karbonhidratla beslendim. Simdi 11 kilo daha aldim ve daha da kendime kilo almamak icin dikkat ediyorum.

seni cok iyi anliyorum..benim 200 dogumlu 8 yasinda bir oglum var.2014te korunmayi biraktik o zmana kadar da zayiflarim diye ertelemistik zaten ogluma doguma gittigim kilodaydim yillardir...neyse korunmayi birakinca nisanda hamile kaldim o kiloya ve duzensiz adete ragmen ama kalbi hic atmadi kurtaj ile.sonuclandi... ondan somra da uzun bir sure olmadi takiii nisan ayina kadar...nasil oldugu konisunda hic nir fikrim yok adetim yine duzensizdi ve halaaa kiloluydum..,ama zayiflamak icin yuruyus yapiyor ve en onemlisi ari poleni iciyordum.....allahim ol dedi ve oldu simdi hayirlisiyla sag saglim dogurmak kaldi

İnşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza... Allahın takdiri çok büyük hiç ummadığımız anda mucizeler çıkıyor karşımıza... Ocak ayında bir kimyasal geçirdim bende 2.5 aydır adet görmemiştim halbu ki nasıl oldu bende anlamadım ama ondan sonra hiç olmadı olmuyor da

ben de varım aranızda :) ikinci hamileliğim zaten ilk doğumda da kilolu kalmıştım üstüne bide tam olarak kiloyu veremedim iki sene sonra ikinci kez hamile kaldım şükür bunda çok kilo almadım. 8. aydayım 3 kilo almışım 1.500 kg da bebiş zaten :)

Harika bir konu acmissin kilolu hamileler dertleselim biz birbizimize yeteriz kimse bizi anlmiyor anca yorum yapiyor. Hamilesin kilon artiyor canin sikkin bide sismelerin basliyor geliyor biri aaa ne cok sismissin diyor sanki bicagi sokup yana cevirir gibi ne yapayim ya bazi insanlar cok musait kiloya hemen sisiyoruz. İnsallah saglikli cocuklarimizi dogurup vereriz kilolarimizi ((

Hic sıkma canını ver agizlarinin payını kimsenin karışmaya laf soylemeye hakki yok hele ki bizler hormonlar tarafindan yönetilirken. Yeterki bebeklerimiz saglikli olsun.
Haddini bilmeyen doktorlari degistirin lutfen bu donemde bizim azarlanmaya degil morale ihtiyacimiz var. Benim doktorum asla karışmıyor hatta ben kilomdan sikayet edince; biraz daha alacaksin kilo ama cok takiyorsan karbonhidrati az tuket, sakın aldigin gıdadan geri kalma diyor.
Dogumdan sonra az da olsa kilo vermeyeni görmedim ben hic ya emzirme doneminde ya da bebek ayaklaninca kilo veriyor anneler.

Ben ilk çocuğuma 70 kiloyla hamile kaldım 2. Ye 77 3.ye de 85 ile hamile kaldım şuna 3.cusu 2 bucuk yaşında ve 4. Cüyu veson düşünüyoruz inşallah bu ay tutarda nasip olur bebeğim şuanda 91 kiloyum arkadaslar

İnşallah hamileyimdir de konuya devamlı katılırım kızlar boy kilo oranınız nedir? Benim boyum 171 82 kiloyum hangi gruba giriyorum

Canım ben 73 ile hamile kaldım hiç zorlanmadım ilk ay oldu ama 3 yıllık evliyim hiç hap iğne tarzı şeyler kullanmadım hep eşim korunuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…