Kilolu hamile kalanlar

meltemje :) ayy koptum yaa çok yaşaaaaaa :) nasıl ilişkiye girmeden hamile kalsın.. kaldıki ilişkiye girmeden aşılamaylada oluyor o iş :)

meltemje :) ayy koptum yaa çok yaşaaaaaa :) nasıl ilişkiye girmeden hamile kalsın.. kaldıki ilişkiye girmeden aşılamaylada oluyor o iş :)
Sürtünmeyle kalanlar var canım, çok eskiden mahalleden bi kız öyle hamile kalıp mecburen evlenmişti kızlık zarını doğumda doktoru kesmiş hatta. Olabiliyo da çok çok az olduğundan merak ettim.

92 kiloyla hamile kaldım zayıflamaya çalışırken hamile kaldığımı öğrendim 5. ayıma giriyorum ve 90 kiloyum kilo almadım henüz aksine 2 kilo verdim ilk 3 ay bulantı ve iştahsızlık vardı bundan sonrada kontrollü almaya çalışıcam ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama bu aya kadar kilo almadan gelmek bile iyi diyorlar bakalım

Vallahi bu miğde bulantısı avantajmı değilmi anlayamadım :) Benim hiç bulanmadı, aksine progestan içtiğim için deli gibi yiyorum 8. hafta yarın bitecek 9 dan gün almaya başlayacağız neredeyse 2 kilo almışım bile :) Eyvahh yaaa .. Ne yapalım bundan sonra dikkat ederiz.

Ben 71 le hamile kaldım 18. Haftada 74 kiloyum. Inşallah toplamda çok almam korkuyorum geri veremem diye. Boyut 163

Canım doğum kilosu kalmıyor... 10 dan fazla arkadasım var ıclerınde 15 ila 35 kilo arası olanlar var... hepsi dogurduktan 1 sene sonra hamıle kaldıkları kıloya indirler..

Bebelerimiz sağlıklı olsun gerisi boş.. kilo bu alınır verilir :) takılma çok güzel güzel beslen.

1.61 boyundaydim 64 kilo evlendim sonra birkaç ay içinde 10 kilodan fazla oldum 75 kiloya çıkmıştım. Sonra zayıflamaya başlamıştım adet duzensizligim vardı kiloyla hamile kalman zor dediler 71 kiloyla ilk ayımda hamile kaldım. İlk 3 ay kilo almamıştım ama yazın bebek aşağı inince 2.5 ay yattım şu an 30 haftadayim ve 85 kiloyum.Yeni bi doktora geçtim çok almışsın 3 kilodan fazla almamaya bak bundan sonra dedi.Ama zaten bebeğim 1070 ti 2 hafta önce o bile 2 kilo alır ben nasıl 3 kilo alayım

Kilo almak.cocuga zarar veriyomuymus acaba?

Kilo almak.cocuga zarar veriyomuymus acaba?
Benim kuzenim tam 30 kilo almıştı hatta okuldan bi veli 40 kilo almış. Kilo zaten faydalı bişey değil de gebelik şekeri vs olmadığı sürece bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum. Belki normal doğuma engel olabilir.

inş. sağlıklı olsunlar başta tabi. ama doğum kilosu zor gidiyor canım birde sezeryan olunca daha zor oluyor ben gibi kafaya da çok takan biri olunca bide .. :)

Sürtünmeyle kalanlar var canım, çok eskiden mahalleden bi kız öyle hamile kalıp mecburen evlenmişti kızlık zarını doğumda doktoru kesmiş hatta. Olabiliyo da çok çok az olduğundan merak ettim.

aynen bende öyle hamile kaldım sürtünmeyle bulaşmayla tam giriş olmuyo bende ve hala kızlık zarım duruyo herhalde normal dogum yapamam.

Kactan kaca dusmustun tatlum.doktorum 77 olursan cok iyi olur demişti 13 kilo gitse benden ☺

Canım ben 99 dan 87.500 e düştüm şu an 8+2 yim 87.600 düm bu sabah ... 2 aylık süreçte 100 gr. almışım... ara sıra 88 ve üstüne çıkıyorum ama tamamen kabızlıktan. tuvalet ihtiyacımı karşılayabilirsem eski kiloma düşüyorum.

Korkma yani.. bir şekilde halloluyor :)

105 kiloyum yakında hamile kalmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa hem de PKO luyum hakkımda hayırlısı.

kilo verebilsen pko içinde faydalı olur. çok birşeye gerek yok.. gerçekten ekmek şeker un kola şekerli meyve reçeller kaşar tereyağı gibi şeyleri keserek , ekmek yerine budaylı lavaş, light etimek vs deneyerek akşam yemekleri yerine çorba salata tüketerek 1 ayda 3 ila 5 k,lo arası vermek mümkün... denedim oluyor :)

Geldim geldim kilolu hamile kaldım malesef bende 89 ile hamile kaldım 26 . haftaya girdik ve malesef şu an 99 kg napıcam nasıl önüne geçicem bu gidişatın bilmiyorum moralim çok bozuk çok kötüyüm dr sürekli almaman lazım gibisinden her kontrolde yine çok almışsınn falan filan offfff çok bunalmdayım resmen

valla bende üç sene öncesine kadar 112 den 86 ya kadar düştüm dahada vermeyi planlarken hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…