- 31 Temmuz 2012
- 487
- 169
- 123
- Konu Sahibi Esraaaaa2011
-
O nasıl bi doktormuş 13 haftalık bebeği görmüyo yok öyle bi şey. Benim doktorum görüyo 9 haftalıktı sanırım kanamam oldu acil gittik doktorum yoktu tabi başka doktor vardı kalp atışlarını duyamıyorum dedi yine alttan baktı şırfıntı yani doktordan doktora değişiyo.
Ben 100 kiloydum tam hamile kaldığımda canım sıkma canını ama illa da kilo vericem dersen dukanla mucize yaratırsın yalnız güçlendirme evresini yapmazsan kiloları olduğu gibi geri alırsın ki ben aldım. Kitabını al oku ondan sonra yap derim 3 ayda rahat 15 kilo verirsin.
Af buyur ilişkiye girmeden mi hamile kaldın.
Sürtünmeyle kalanlar var canım, çok eskiden mahalleden bi kız öyle hamile kalıp mecburen evlenmişti kızlık zarını doğumda doktoru kesmiş hatta. Olabiliyo da çok çok az olduğundan merak ettim.meltemje :) ayy koptum yaa çok yaşaaaaaa :) nasıl ilişkiye girmeden hamile kalsın.. kaldıki ilişkiye girmeden aşılamaylada oluyor o iş :)
92 kiloyla hamile kaldımzayıflamaya çalışırken hamile kaldığımı öğrendim 5. ayıma giriyorum ve 90 kiloyum kilo almadım henüz aksine 2 kilo verdim ilk 3 ay bulantı ve iştahsızlık vardı bundan sonrada kontrollü almaya çalışıcam ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama bu aya kadar kilo almadan gelmek bile iyi diyorlar bakalım
Ben 71 le hamile kaldım 18. Haftada 74 kiloyum. Inşallah toplamda çok almam korkuyorum geri veremem diye. Boyut 163
Kactan kaca dusmustun tatlum.doktorum 77 olursan cok iyi olur demişti 13 kilo gitse benden ☺sıkı bir diyetle 10- 15 kilo arası rahat rahat verirsin. ben 12 kilo verdiğim an hamile kaldım:)
Kilo almak.cocuga zarar veriyomuymus acaba?1.61 boyundaydim 64 kilo evlendim sonra birkaç ay içinde 10 kilodan fazla oldum 75 kiloya çıkmıştım. Sonra zayıflamaya başlamıştım adet duzensizligim vardı kiloyla hamile kalman zor dediler 71 kiloyla ilk ayımda hamile kaldım. İlk 3 ay kilo almamıştım ama yazın bebek aşağı inince 2.5 ay yattım şu an 30 haftadayim ve 85 kiloyum.Yeni bi doktora geçtim çok almışsın 3 kilodan fazla almamaya bak bundan sonra dedi.Ama zaten bebeğim 1070 ti 2 hafta önce o bile 2 kilo alır ben nasıl 3 kilo alayım
Benim kuzenim tam 30 kilo almıştı hatta okuldan bi veli 40 kilo almış. Kilo zaten faydalı bişey değil de gebelik şekeri vs olmadığı sürece bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum. Belki normal doğuma engel olabilir.Kilo almak.cocuga zarar veriyomuymus acaba?
Bende 70leri gorsemmm ahhhBen 71 le hamile kaldım 18. Haftada 74 kiloyum. Inşallah toplamda çok almam korkuyorum geri veremem diye. Boyut 163
inş. sağlıklı olsunlar başta tabi. ama doğum kilosu zor gidiyor canım birde sezeryan olunca daha zor oluyor ben gibi kafaya da çok takan biri olunca bide .. :)yA hiç önemli değil. Doktorum ilk 5 ay abartmadan herseyi ye alacağın kiloyuda takma son 4 ay dikkat edeceğiz dedi.. ben progestan kullanıyorum hayatımda acıkmadıgım kadar açım şu sıralar :) ekmek, makarna,pilav, şeker , kahve, kola vs.. kısaca zararlı şeyleri sınırladı gerisini düşünme sağlık olun ikinizde yeter dedi..
düşünsene normal kiloda bir gebe kadar kilo alsam bile 105 kg. ye çıkıyorum ki hiçç umrumda değil ben 110 kikodan 80 kiloya 4 ayda inmiş biriyim. Seninde dediğin gibi, uykusuzluk emzirme derlen fark etmen gider ... Yeterki evladımız sağlıklı olsun.
Sürtünmeyle kalanlar var canım, çok eskiden mahalleden bi kız öyle hamile kalıp mecburen evlenmişti kızlık zarını doğumda doktoru kesmiş hatta. Olabiliyo da çok çok az olduğundan merak ettim.
Kactan kaca dusmustun tatlum.doktorum 77 olursan cok iyi olur demişti 13 kilo gitse benden ☺
inş. sağlıklı olsunlar başta tabi. ama doğum kilosu zor gidiyor canım birde sezeryan olunca daha zor oluyor ben gibi kafaya da çok takan biri olunca bide .. :)
105 kiloyum yakında hamile kalmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa hem de PKO luyumhakkımda hayırlısı.
valla bende üç sene öncesine kadar 112 den 86 ya kadar düştüm dahada vermeyi planlarken hamile olduğumu öğrendimkonu çok geride kalmış; demekki hherkes 90/60/90 hamile kalmış :) manken gibi :) Hayranım zaten 48 kılo hamıle kaldım 5 kılo aldım cocuk 3,600 dıyenlere :))
Ben kilolu hamile kalanlardanım.. 87 ile hamile kaldım ve hamile kalmadan 12 kilo verdim düşünün artık : öncesinde 2 gebeliğim daha var ancak nasip değilmiş 2 side düşükle sonuçlandı.
Şu an sıkıntı yok, dilerim böylede gider.. Başka varmı? tontiş ler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?