Kilolu hamile kalanlar

Ben de normal kilomun ustune 12 kilo almisken hamile kaldim. Uzun zaman bulantim oldu ve midemi bastirmak icin karbonhidratla beslendim. Simdi 11 kilo daha aldim ve daha da kendime kilo almamak icin dikkat ediyorum.

Canım nasıl dikkat ediyorsun? Çok kilolu değildim ama 25. Haftamdayım ve 11 kilo aldım bu kilo artışı hiç iyi değil tatlıyı tuzluyu ekmeği kestim ama değişen birşey Yok almaya devam ediyorum
 
Beni mi cagırdınız kızlar geldimm :)) 80 kilo 90 kilo nedir 100+ hamile kaldım boyum 180 kilomu yazmaya bile utanıyom dusunun ve vajinusmusum ve insulin direncim var ve pco hastasıyım butun bu olumsuzlukların icinde rabbim ol dedi oldu cok dua ettım allaha yer gök dua ustune allah ısteyen herkese nasip etsin.
 
Canım nasıl dikkat ediyorsun? Çok kilolu değildim ama 25. Haftamdayım ve 11 kilo aldım bu kilo artışı hiç iyi değil tatlıyı tuzluyu ekmeği kestim ama değişen birşey Yok almaya devam ediyorum
Canim karbonhidratı cok azalttim. Sut ve yogurt agirlikli besleniyorum bir de kirmizi et yemeye dikkat ediyorum. Hem tok tutuyor hem ekmek yedirmiyor. Bir de bebek buyudugu icin sanirim midem cok fazla almıyor az yemeye başladım.
 
Ben öncesinde kiloluydum 84 falan daha sonra zayıfladım 65 kiloya düştüm. Şu an hamileyim ama kilo alma fikri beni ürkütüyor. Sırf farkında olmadan bebişe gerekli besini sağlayamazsam die yemeğe fazla yükleniyorum. Yemek, yememekten iyidir diye. Bi ortayı bulamadım ve daha iki aylıkken 2 kilo aldım bile. Bu kilo olayının bi ortalaması var mı yoksa kişiden kişiye değişiyor mu?
 
Dertleselim valla ben bu ay kalırım ümidiyle bekliyoruz bakalım canm sen hamilemisin
Evet ben 4 bucuk haftalik hamileyim,bir düşük ve bir dış gebelik sonrasında. ..4 gün önce kontrole gittim doktor ultrasyonla baktı ama bişey göremedi rahimde...2 hafta sonra bi daha gel dedi...Çok korkuyorum yine dış gebelik olacak diye...hayırlısı üstüne bide kılo var
Dertleselim valla ben bu ay kalırım ümidiyle bekliyoruz bakalım canm sen hamilemisin
 
Bende kendimi mucize sanıyordum :) bende vajinismus yok bak
 
konu çok geride kalmış; demekki hherkes 90/60/90 hamile kalmış :) manken gibi :) Hayranım zaten 48 kılo hamıle kaldım 5 kılo aldım cocuk 3,600 dıyenlere :))

Ben kilolu hamile kalanlardanım.. 87 ile hamile kaldım ve hamile kalmadan 12 kilo verdim düşünün artık : öncesinde 2 gebeliğim daha var ancak nasip değilmiş 2 side düşükle sonuçlandı.

Şu an sıkıntı yok, dilerim böylede gider.. Başka varmı? tontiş ler :)
 
ah bu kilolar ah.. ne olacak bilmiyorum ya bi doğurıyım emzirmeyle uykusuzlukla veririm dedim olmadı. ikinci hamileliğim şimdide iki çocukla oraya buraya koşturmakla veririm diyorum ama galiba hayal kuruyorum :) en az kiloyu alarak doğum yapmaya çabalıyorum ama bakalım.
 


yA hiç önemli değil. Doktorum ilk 5 ay abartmadan herseyi ye alacağın kiloyuda takma son 4 ay dikkat edeceğiz dedi.. ben progestan kullanıyorum hayatımda acıkmadıgım kadar açım şu sıralar :) ekmek, makarna,pilav, şeker , kahve, kola vs.. kısaca zararlı şeyleri sınırladı gerisini düşünme sağlık olun ikinizde yeter dedi..

düşünsene normal kiloda bir gebe kadar kilo alsam bile 105 kg. ye çıkıyorum ki hiçç umrumda değil ben 110 kikodan 80 kiloya 4 ayda inmiş biriyim. Seninde dediğin gibi, uykusuzluk emzirme derlen fark etmen gider ... Yeterki evladımız sağlıklı olsun.
 
Hangi doktor o ben de gidicem ona ......
 
ama sende iyi gelmişssim maşallah sorun sıkıntı olmadan 15. haftadasın. Bakalım ben ne yapacağım daha 7.5 :)
1 ay once diyetisyene gittim canim.beslenme duzeni olusturduk.bulantilarim da vardi az yedim.abur cubur kestim
Simdi.bulanti azaldi yeme hissi geliyor cok fena...iki gun sonra kontrol var bakalim
İns devam ederim.bebisim ve benim icin bunu yapmaliyim.
Duzenli ve dengeli.beslenmek guzel.rabbim ins nasip eder 9 ay devam edince aliskanlik.olur ins dogumdan sonra da zayiflarim.
 


Bence çok doğru bir karar vermişsin , bende kalori dengemi gündüze yaymaya çalışıyorum akşamları çorba gibi birşeylerle geçiştirmeye çalışıyorum. Hem beslenmeye çalışıyorum hemde gece az yemiş oluyorum.

Bende hiç mide bulantısı olmadı.. Progestana başladım ilaç mide bulantısı yapar dediler.. şükür Allaha. yine olmadı. sadece afedersin kabız oluyorum :)
 

Merhaba ,

dış gebelikte bulantınız baş dönmeniz oluyor muydu ?
Bende 5 haftalk ham,leyim nerden düştüyse aklıma dış gebelik bende korkuyorum
allah korusun olmaz inşallah
 
Kızlar bende suan kiloluyum zayiflayip bebek sahibi olmak istiyorum 3 ayda kac kilo gider acaba 90 kiloluyum neyazikki
 
O nasıl bi doktormuş 13 haftalık bebeği görmüyo yok öyle bi şey. Benim doktorum görüyo 9 haftalıktı sanırım kanamam oldu acil gittik doktorum yoktu tabi başka doktor vardı kalp atışlarını duyamıyorum dedi yine alttan baktı şırfıntı yani doktordan doktora değişiyo.

Ben 100 kiloydum tam hamile kaldığımda canım sıkma canını ama illa da kilo vericem dersen dukanla mucize yaratırsın yalnız güçlendirme evresini yapmazsan kiloları olduğu gibi geri alırsın ki ben aldım. Kitabını al oku ondan sonra yap derim 3 ayda rahat 15 kilo verirsin.

Af buyur ilişkiye girmeden mi hamile kaldın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…