- 30 Ekim 2020
- 803
- 324
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
-
Bende isterdim zayıf olmayı ama tiroit ve insülin direnci vede polikistik over birarada olunca bir türlü kilo veremedim ve hamile olduğumu öğrendim eşim sürekli yakında 200 kiloya çıkarsın dev gibi olmuşsun falan diyo napcam bilmiyorum daha gebeliğin başındayım
95Kac kilosunuz?
Neden sizi hak etmeyen adamlara bide çocuk yapıyorsunuz ki?Asla sizi ve çocuğunuzu hak etmiyor.İnsan karnında kendi yavrusunu taşıyan hamile karısına böyle mi davranır ya?Bende isterdim zayıf olmayı ama tiroit ve insülin direnci vede polikistik over birarada olunca bir türlü kilo veremedim ve hamile olduğumu öğrendim eşim sürekli yakında 200 kiloya çıkarsın dev gibi olmuşsun falan diyo napcam bilmiyorum daha gebeliğin başındayım
Evet sağlığım için önemli ama gebelikten beri midem kaziniyo normalde fazla yemezdimKontrollu bir sekilde beslenirseniz gebelikte kilo almazsiniz. Bunu esiniz icin degil sizin sagliginiz icin söylüyorum bu arada.
Haklısınız ama işteNeden sizi hak etmeyen adamlara bide çocuk yapıyorsunuz ki?Asla sizi ve çocuğunuzu hak etmiyor.İnsan karnında kendi yavrusunu taşıyan hamile karısına böyle mi davranır ya?Bazı erkekleri resmen sağlam bir tokatlayıp kendine getirmek gerekiyor.
Lütfen kendinizi üzmeyin ve tekrar böyle bir söylemde bulunursa bunun sizi nasıl kötü etkilediğini anlatın eşinize.Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Eminim çok güzel bir anne olacaksınızBende isterdim zayıf olmayı ama tiroit ve insülin direnci vede polikistik over birarada olunca bir türlü kilo veremedim ve hamile olduğumu öğrendim eşim sürekli yakında 200 kiloya çıkarsın dev gibi olmuşsun falan diyo napcam bilmiyorum daha gebeliğin başındayım
İnşallah çok teşekkür ederimLütfen kendinizi üzmeyin ve tekrar böyle bir söylemde bulunursa bunun sizi nasıl kötü etkilediğini anlatın eşinize.Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Eminim çok güzel bir anne olacaksınız
91le hamıle kaldım.. Bi ara 93 oldum.. Şimdi yıne 91im.. En fazla 4 5 kılo alırım gibi gelıyor.. Bu 2.gebelık..
95 le hamile kaldım kusmaktan 15 kilo verdim sonra tekrar aldım 95 le doğurdum doğum sonrası 83 e indim tabi yine aldım ama hamileliğin ilk zamanları bulantı oljnca insan veriyo kilo vermesende dert etme sen bi can taşıyosun eşinde sürekli böyle derse tavrını koy en sevmediğim konu kilo konusudur aramızda asla problem olmadı insan seviyosa kusurları görmemeli hele de eşi hamileyse
Umarım bende fazla almam zaten çatlak oluşumunda korkuyorum91le hamıle kaldım.. Bi ara 93 oldum.. Şimdi yıne 91im.. En fazla 4 5 kılo alırım gibi gelıyor.. Bu 2.gebelık..
İlk gebelikte 89la hamıle kaldım.. 5kılo verdım kusmaktan, sonra 5 kıloyu geri alarak yıne 89la dogum yaptım.. Dogumdan snra çok hareketliydim ve Bi iki ayda 73e kadar düştüm..
Hiç bir şey yok bunda.. Siz kendinizi sevin, bebişinizi sevin.. O oyle dedıkce moralınızı bozdugunu bıle bellı etmeyın.. Erkek mılletıne koz vermeyin
Diyorum bunları ama yine devam.. dikkatli olmaya çalışıyorum ama insan bir kere kilo alınca devamı geliyormuş gerçekten ve vermesi çok zor oluyor. En iyisi başta almamakmisSenin çocuğunu twşıyorum ve bana bunlari mi soyluyorsub desene bi ? O ne bicim soylemler ya gercekten erkekler odun. Kendinizi elestirtmeyin ben kendimi begeniyorum diyin gecin. Dikkatli olursaniz cok kilo almazsiniz
İnşallah fazla almam ve doğumdan sonra veririm diye bende düşündüm sonuçta bebek bakmak kolay değil baya hareketli olurum95 le hamile kaldım kusmaktan 15 kilo verdim sonra tekrar aldım 95 le doğurdum doğum sonrası 83 e indim tabi yine aldım ama hamileliğin ilk zamanları bulantı oljnca insan veriyo kilo vermesende dert etme sen bi can taşıyosun eşinde sürekli böyle derse tavrını koy en sevmediğim konu kilo konusudur aramızda asla problem olmadı insan seviyosa kusurları görmemeli hele de eşi hamileyse
Diyorum bunları ama yine devam.. dikkatli olmaya çalışıyorum ama insan bir kere kilo alınca devamı geliyormuş gerçekten ve vermesi çok zor oluyor. En iyisi başta almamakmis
Aynen tabi dikkat edicem etmek zorundayımBen ilk 6.5 ay civarinda 3 kilo aldim. Sonr doguma kadar 13 kilo aldim, 36.haftada da dogurdum. Mide kazinmasi su an psikolojik olabilir. Son haftalara geldiginizde goreceksiniz ki asla doymuyornolacaksiniz. O yuzden su an kendinizi biraz frenlemeye calisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?