Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
etrafımda kilolu hamile kalan birkaç arkadaşımın çok fazla kilo almadan doğum yaptıklarına şahit oldum. acaba bu bir tesadüf mü? yoksa dedikleri gibi zaten fazla kilo olduğu için vücut çok kilo almıyımu? fikri olan varmı?
etrafımda kilolu hamile kalan birkaç arkadaşımın çok fazla kilo almadan doğum yaptıklarına şahit oldum. acaba bu bir tesadüf mü? yoksa dedikleri gibi zaten fazla kilo olduğu için vücut çok kilo almıyımu? fikri olan varmı?
Merhaba, hamile kalmadan önce fazla kilolarımdan dolayı hayli endişeliydim. Hatta hamile olduğumu bilmeden doktora danışmak üzere gittiğimde kilo verirsem daha sağlıklı olacağını ama veremeden hamile kalırsam da çok fazla kilo almayacağımı söyledi. Biraz araştırdıktan sonra öğrendim ki kilo kaybıyla bile gebelik tamamlanabiliyormuş. 7 haftalık gebeyim, ilk kontrolümde başka bir doktor da aynı şeyi söyledi. en fazla 3-5 kilo alımı ya da kilo kaybı olabilirmiş.