- 6 Haziran 2016
- 150
- 70
- 98
- Konu Sahibi Dilarasusam
-
102canımşuanKaç kilosun cnm
aslında bir diyetisyenden yardım alabilirsin çünkü bazen kendini engelleyemeyebilirsin. benim iştahım her zaman ki gibi artma falan da olmadı. ama bana beyaz ekmeği kes dedi doktorum, az az ve sık ye dedi. fast food ve asitli içeçekler yasak. doktor dediği zaman kendini zorunlu gibi hissediyorsun yoksa geçiştiriyorsunArkadaşlar ben kilolu bir hamişim daha küçük meleğim ama benim gibi olan hamişler öektiğiniz zorluklar oldu mu
Kilonuz kaç acabaBende kiloluyum sizden daha çok ve korkuyorum ama diyestisyene gidip liste yazdircam kilo almammam gerek arkadaşım 86 ile hamile kaldı 6 kilo verdi hamilelik boyunca 6 kilo aldı 86 ile doğum yaptım 3 kg 200 gr bebeği oldu
Evet doktorum da aynı tavsiyelerde bulundu dikkat etmeye çalışıyorum şuan kilo artışım yok ama bakalım son aylarda noluraslında bir diyetisyenden yardım alabilirsin çünkü bazen kendini engelleyemeyebilirsin. benim iştahım her zaman ki gibi artma falan da olmadı. ama bana beyaz ekmeği kes dedi doktorum, az az ve sık ye dedi. fast food ve asitli içeçekler yasak. doktor dediği zaman kendini zorunlu gibi hissediyorsun yoksa geçiştiriyorsun
Dua edin inşallah bende çok almamArkadasım 80 ıle hamıle kaldı doksanla hallettı korkudan hergun yurudu ekmegı bır dılım kızarmıs yedı uc lt suyunu ıctı ve beklenenın aksune cok kılo almadan dogurdu.onunde ben gıbı ornek vardı ve korkuyordu ben ılk bebegımde 65 ıle basladım 90 ışe doguma gırdım.arkadas 80 ıle hamıle kaldı.dıkkat edersenız sızde uygun bı lılo alımı ışe sorunsuz gecırırsınız surecı.eger mumkunse nı dıyetısyen kontrolunde hamılelıgınızı surdurun bazı arkadaslar oyle yaptı.dokuz kılo ıle dokuz ayı bıtıren tanıdıklarım var.tabı benım gıbı hamur ısıne dusmeyın:)sıze saglıkllı hamılelık dılıyorum
Benim yanımda çok değil kilon aslında ama dikkat edilmezse zorluk çekebilirsin tabi canımbende buradayım. :)
74 ile hamile kaldım yarın muayeneye gidince diyetisyene yönlendirmesini isteyeceğim bakalım ne diyecekler. iştahım hem az hem çok maalesef S:
Valla helal oldun canım sana çok az bir kilo almışsın iraden kuvvetliymişBende kilolu hamile.kaldim ama 5 kilo.aldim.cok dikkat ettim.az yedim canim.istedigi seylerden cok zor degil zorlanmiuorsun ama dikkat etmen lazim.. yuruyus yaptim arada sirada pirinc seker beyaz un kullanmadim sayilir hamur isi cikolata yediysem de bir tane fazlasini yemedim..3.700 dogdu oglum..
Merhaba, hamile olduğumu öğrendiğimde 67 kiloydum, her kontrolümde doktorum uyarıyordu, dikkat et kilo almaya meyillisin diye. Tabi evde de eşim sürekli uyardı, sadece bebeğe yarıycak şeyler yedim, abur cuburdan, hamur işinden, çikolatadan olabildiğince uzak durdum. Şu an 37. haftamdayım 74 kiloyum. Eğer dikkat eder bol bol yürür ve su içerseniz korktuğunuz kadar kilo almıyorsunuz. Ben 7. aya kadar günde 2 saate yakın yürüyordum, ama son zamanlarda yarım saatten fazla yürüyemiyorum. Zaten bunun 3 kilosunu da 7. aydan sonra aldım. Herkes şimdi kilo almadın ama son ayda çok kilo alırsın diye korkuttu beni ama görenler 6 aylık hamile zannediyor, hala kilom aynı bebeğimin de kilosu iyi çok şükür. Yani insan öncelikle kendinin diyetisyeni olmalı, hamilelik kendimizi salıp, 25-30 kilo alacağımız bir dönem değil, sonuçta onları vermek için yine biz uğraşcaz.Arkadaşlar ben kilolu bir hamişim daha küçük meleğim ama benim gibi olan hamişler öektiğiniz zorluklar oldu mu
Çok dığru söylüyorsun canım inşallah bende senin gibi olurum ve çok kilo almam dikkat ediyorum ama bakalım görücezMerhaba, hamile olduğumu öğrendiğimde 67 kiloydum, her kontrolümde doktorum uyarıyordu, dikkat et kilo almaya meyillisin diye. Tabi evde de eşim sürekli uyardı, sadece bebeğe yarıycak şeyler yedim, abur cuburdan, hamur işinden, çikolatadan olabildiğince uzak durdum. Şu an 37. haftamdayım 74 kiloyum. Eğer dikkat eder bol bol yürür ve su içerseniz korktuğunuz kadar kilo almıyorsunuz. Ben 7. aya kadar günde 2 saate yakın yürüyordum, ama son zamanlarda yarım saatten fazla yürüyemiyorum. Zaten bunun 3 kilosunu da 7. aydan sonra aldım. Herkes şimdi kilo almadın ama son ayda çok kilo alırsın diye korkuttu beni ama görenler 6 aylık hamile zannediyor, hala kilom aynı bebeğimin de kilosu iyi çok şükür. Yani insan öncelikle kendinin diyetisyeni olmalı, hamilelik kendimizi salıp, 25-30 kilo alacağımız bir dönem değil, sonuçta onları vermek için yine biz uğraşcaz.
aynen canımBenim yanımda çok değil kilon aslında ama dikkat edilmezse zorluk çekebilirsin tabi canım
Benimde başlarda yoktu ama şuan 4. Ayıma giriyorum ve mide bulantılarım başladı çok ilginç geldi bana ama kişiden kişiye değişiyor herhalde dediğin yorgunluk ve uykuda insanı mahfediyor sersem gibiyim bende şu 1 2 haftadır bebişler sağlıklı olsun yeter ki katlanıcaz yapıcak bişey yok çok şükür rabbim verdi yaaynen canımhamilelik belirtisi olarak sadece yorgunluk ve uyku var bende hiç mide bulantısı v.s. çekmiyorum bu sebeple de yürüyüş yapmaya mecalim kalmıyor evde olunca da yiyorum sürekli maalesef S:
Dikkat edersen çok almazsin canim, Rabbim hayirlisiyla bebislerimize kavusmayi nasip eylesin insallah :)Çok dığru söylüyorsun canım inşallah bende senin gibi olurum ve çok kilo almam dikkat ediyorum ama bakalım görücez
çok şükür rabbime gelsinde böylesi gelsin yorugunluk olsun bi gelen yeterki onlar sağlıklı olsunlar :) hakikaten 4. ayda başlaması ilginçmiş ama :)Benimde başlarda yoktu ama şuan 4. Ayıma giriyorum ve mide bulantılarım başladı çok ilginç geldi bana ama kişiden kişiye değişiyor herhalde dediğin yorgunluk ve uykuda insanı mahfediyor sersem gibiyim bende şu 1 2 haftadır bebişler sağlıklı olsun yeter ki katlanıcaz yapıcak bişey yok çok şükür rabbim verdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?