- 6 Haziran 2016
- 150
- 70
- 98
- Konu Sahibi Dilarasusam
-
İnşallah canımCanım bende senin kilonda hamile kaldım inşallah çok kilo almadan doğum yaparız
Aöin canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepinizeDikkat edersen çok almazsin canim, Rabbim hayirlisiyla bebislerimize kavusmayi nasip eylesin insallah :)
Aynen canım bencede çok ilginç ama herkesin belirtisi farklı oluyor işte napalım allah sağlıklı bebekler nasip etsinde gerisi dert mi anne olmak kolay değil bunu anlamış oluyoruz kıymetini biliyoruz işteçok şükür rabbime gelsinde böylesi gelsin yorugunluk olsun bi gelen yeterki onlar sağlıklı olsunlar :) hakikaten 4. ayda başlaması ilginçmiş ama :)
Kaç kilo aldın şuana kadar canımBende bana göre kilolu hamile kalanlardanım. Doktorum çok kilon yok dedi ama 77 kilo hamile kaldım ve kasık ağrısından yürüyüş yapamıyorum. et ve süt ürünleri yiyemiyorum. sürekli makarna pilav gidiyor o yüzden kilo alıyorum
Kaç kilo aldın şuana kadar canım
İnşallah bundan sonrada az az alırsın canımşuan da da 79,300 falanım
İnşallah bundan sonrada az az alırsın canım
Merhaba ben de kilolu hamile kaldım ama tüp bebek tedavisi ile ilk seferde tuttu ama doktor kilo almam gerektiğini ve sürekli hareketli olmam gerektiğini söyledi 25. Haftadayım 2,5 kilo aldım şu an daha dikkat ediyorum açıkçası son aylarda daha çok alıyorsun diyorlar arada tansiyonum da yükseklik çıkıyor ama çok takıntı haline getirdim tansiyon aletini aksesua gibi koluma takılcam artık zaten
Kiloyla mı ilgiliymiş hamile kalamaman canımMrb kizlar . Bende cok kiloluyum ve hamile kalmak istiyorum ama olmuyor
Allah kucağına almayı nasip etsin canım maşallah sana ne kadar az kilo almışsın inşallah bende böyle az kilolardan bahsedebilirimMerhaba ben de kilolu hamile kaldım ama tüp bebek tedavisi ile ilk seferde tuttu ama doktor kilo almam gerektiğini ve sürekli hareketli olmam gerektiğini söyledi 25. Haftadayım 2,5 kilo aldım şu an daha dikkat ediyorum açıkçası son aylarda daha çok alıyorsun diyorlar arada tansiyonum da yükseklik çıkıyor ama çok takıntı haline getirdim tansiyon aletini aksesua gibi koluma takılcam artık zaten
İnşallah az az alırsın kiloları canım dikkat edicez artık yapıcak bişey yok inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minklereben varim 1.71 boyum 85 ile hamile kaldim 20. haftaya kadar sadece 3 kilo almisdim ama suan 24. haftadayiz 90u gordum ilk zamanlar dikkat ediuordum ama artik yemek falan yapamiyorum kayinvalidemde sagolsun hamurisini dayadi artik bu gidise bi dur demem lazim cunku surekli de yatiyorum yuruyus yapip dengekiyim gibi bi durumumda yok bundan sonra daha cok aliniyir diyorlar insallah saglikla kavusuruz miniklere
Canım inşallah hamile kalırsın sağlıkla yavruna kavuşursunBende 4 kutu kan ilacı ve hormon ilaçları kullandığım için çok kilo aldım. şimdi 80 kilodayım. Hamile kalmak için tedavi görüyorum. Eyer bende hamile kalabilirsem sıkıntı yaşayacağımı biliyorum.
Evet canim bide pko var bndeKiloyla mı ilgiliymiş hamile kalamaman canım
İnşallah kavuşursun yavruna canım allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsinEvet canim bide pko var bndebakalim bu ayin 13unde catlatma ignesi vurundum bekliorum kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?