Kilolu hamişler

çok şükür rabbime gelsinde böylesi gelsin yorugunluk olsun bi gelen yeterki onlar sağlıklı olsunlar :) hakikaten 4. ayda başlaması ilginçmiş ama :)
Aynen canım bencede çok ilginç ama herkesin belirtisi farklı oluyor işte napalım allah sağlıklı bebekler nasip etsinde gerisi dert mi anne olmak kolay değil bunu anlamış oluyoruz kıymetini biliyoruz işte

Bende bana göre kilolu hamile kalanlardanım. Doktorum çok kilon yok dedi ama 77 kilo hamile kaldım ve kasık ağrısından yürüyüş yapamıyorum. et ve süt ürünleri yiyemiyorum. sürekli makarna pilav gidiyor o yüzden kilo alıyorum

Merhaba ben de kilolu hamile kaldım ama tüp bebek tedavisi ile ilk seferde tuttu ama doktor kilo almam gerektiğini ve sürekli hareketli olmam gerektiğini söyledi 25. Haftadayım 2,5 kilo aldım şu an daha dikkat ediyorum açıkçası son aylarda daha çok alıyorsun diyorlar arada tansiyonum da yükseklik çıkıyor ama çok takıntı haline getirdim tansiyon aletini aksesua gibi koluma takılcam artık zaten

maşallah inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun ne kadar güzel az kilo almışın ben şimdi aile hekimi kontrolünden geldim 80 kilo çıktım makarna pilav hali ile bu kadar kilo alınıyor daha da ufağız yürüyüş de yapamıyorum kasık ağrım çok

Allah kucağına almayı nasip etsin canım maşallah sana ne kadar az kilo almışsın inşallah bende böyle az kilolardan bahsedebilirim

ben varim 1.71 boyum 85 ile hamile kaldim 20. haftaya kadar sadece 3 kilo almisdim ama suan 24. haftadayiz 90u gordum ilk zamanlar dikkat ediuordum ama artik yemek falan yapamiyorum kayinvalidemde sagolsun hamurisini dayadi artik bu gidise bi dur demem lazim cunku surekli de yatiyorum yuruyus yapip dengekiyim gibi bi durumumda yok bundan sonra daha cok aliniyir diyorlar insallah saglikla kavusuruz miniklere

Bende 4 kutu kan ilacı ve hormon ilaçları kullandığım için çok kilo aldım. şimdi 80 kilodayım. Hamile kalmak için tedavi görüyorum. Eyer bende hamile kalabilirsem sıkıntı yaşayacağımı biliyorum.

İnşallah az az alırsın kiloları canım dikkat edicez artık yapıcak bişey yok inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz minklere

1. gebeliğimde, 87,5 ile hamile kaldım. 101 ile doğum yaptım.
2. gebeliğimi yaşıyorum şu an 93 ile hamile kaldım. 4. ayıma yaklaşırken 4 kilo aldım...
ilk bebeğim 3,400 doğdu...
normal doğum yaptım...
Allah herkese sağlık versin...
Tabiki kimse kilolu hamile kalmamalı, ama kalmışken de canını sıkmamalı...
doğum sonrası o kilolar hemen verilmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…