• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolu hanimlar ve kocalarinin ilgisizligi..

90 kiloyum dogumdan sonra 80 olmustum ama yediklerime dikkat etmeyince aldim baya. Zaten oyle cok zayif bi kadin olmadim hic ama bu kadrda kilo almamistim. Esim ilgisiz bana karsi beni sevdini biliyorum ama.. kilomdan oda sikayetci surekli sakayla karisik dile getiriyo. Kilo vermeye calisiyorum ama yapamiyorum bi turlu irademe yenik dusuyorum. Oda surekli laf sokuyo yapamazsin edemezsin. Baslarda beni cok tesvik etti yardimci oldu. Ama artik yapamazsin diyo. Bana karsida ilgisiz ne biliyim.. hep telefonundan oyu oynuyo sohbet yok muhabbet yok ilgi yok... belkide ben ondan cok sey bekliyorum. Onu yapmiyosun bunu yapmiyosun surekli sikayet ediyorum oda daha cok uzaklasiyo bole seylerden. Oyle iste...

Herseyi denedim desem? Aslinda bende rahatsizim kilolarimdan ama iste bi turlu veremiyorum :(

Ben de öyle diyordum veremiyorum falan ama tamamen azimle alakalı. Ben de oldum olası kiloluyum. Vermek isteyince gayet daha ilk haftadan 1.5 kilo verdim. Eşim çok şükür ilgisiz değil ama sen o kiloları ver sana baştan dolap düzücem dedi düşün artık aklında ne varmış.
Ama bunu kendin için yapmalısın. Özgüven gerçekten çok önemli.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Artik sadece kendim icin istiyorum zaten kendimi kotu cirkin hissetmeye basladim.. cok begendigim seyleri giyememek alamamak yakistiramamak cok kotu. Aslinda benim derdim sıkıntı canım sıkıldıkca biseyler yiyorum karnim ac olmasada midemi dolduruyorum ki cogundada ac olmuyorum zaten. Baska seylerle oyalanmaya calisiyorum ama ne yaparsam yapim sonunda yine kendimi buzdolabinda buluyorum :)

kılolu olmak özguvenı kırıyor. özguvenın ortasına edıyor açıkçası. erkek de sevgısız oluyor ınsan kendıne de mutsuz oluyor. gercı zayıflayınca da ılgısız kocası olunca ınsanın... daha da mutsuz oluyor.

Kilo veremiyorum demek bile veremeyeceğinizi kabullenmektir.
Siz kabul ediyorsunuz zaten veremeyeceğinizi.
Öyle birşey yok, bakın sadece 1 hafta protein ağırlıklı beslenseniz, karbonhidrat almasanız, açıklığınızı hissettiğinizde bir bardak limonlu zencefilli çay içseniz, tam bir haftada 2-3 kilo garanti gider. Sonrası azim.
Tabi doktor kontrolünde bu denli sağlıkla zayıflamakta mümkün..

Diyetisyene cok gittim her defasindada kilo veriyordum iste sabredip devam ettirmek onemli. Bi sure hep biraktim. En son akapunturla 85den 74 kiloya dustum cok guzel gidiyodumkiiii. Hamile kaldim hamileligim boyunca 95 kilo aldim dogumdan 3 gun sonra 80ne dustum bisey yiyemedim sonra yavas yavas geldi suan yine 90a ciktim. Aslinda adet duzensizligide var oldum olasi vardi zaten dogum yapalu 7 ay oldu hala hastalanamadim onunda siskinligi var uzerimde. Bilmiyorum dedignz gibi biraz gayret etmek lazim en basta artik ben kendimi kotu hissetmeye basladim cunku

Bunun kesinlikle özgüvenle alakası var karşısında bunu sizde kusurunuz gibi görmeyin ve sürekli bu konu karşısısında bende kilomdan rahatsızım imajını çizmeyin rahatsız olsanız bile. Kendinizle gurur duyun evlilik sadece fiziken yürümüyor. Bende hayatım boyunca asla tığ gibi olmadım ama girdiğim her ortamda kendime baktırdığımı düşünüuorum gel gör ki eşim bunun gayet farkında olarak bile bana karşı ilgisiz yatakodamız bile şuan sorunlu gerçekten kiloyla alakası yok. Adamlar böyle cinsine çekiyor ama tabiki sen kendini iyi hissetmen için ideal kilona inme gayretinde bulun ama bunu eşin için değil kendin için yap

Allah kolaylik versin istediklerimizi yapmakta

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Artik sadece kendim icin istiyorum zaten kendimi kotu cirkin hissetmeye basladim.. cok begendigim seyleri giyememek alamamak yakistiramamak cok kotu. Aslinda benim derdim sıkıntı canım sıkıldıkca biseyler yiyorum karnim ac olmasada midemi dolduruyorum ki cogundada ac olmuyorum zaten. Baska seylerle oyalanmaya calisiyorum ama ne yaparsam yapim sonunda yine kendimi buzdolabinda buluyorum :)

bunun aslında iştahla değilde psikolojik olduğu hakkında bilimsel gerçekler var. İnsan yaşadığı günden tatmin olmayınca canı sıkıldıkça yemek yemek istermiş bir nevi içini yemekle doldururmuş yani... ne kadar doğru bilmiyorum ama öncelikli olarak can sıkıntısından eliniz buzdolabına gittiğinde '' gerçekten karnım açmı'' sorusuna cevap vermeniz bile sağlıklı hayat için ilk adım sayılır..

Spor salonuna git yemek yemek dışında kendine hobi bul biraz da boğazını tutarsan zayiflarsin. Kilolu insanlara çok şaşırıyorum insan o kiloyu alana kadar aklı nerde aynada kendini görmüyor mu diye herşey bakış açısıyla alakali. Kendinden gerçekten rahatsız oluyorsan elinden geleni yaparsin

Erkeklerin kilodan dolayı eşlerine ilgisiz davranacağını düşünmüyorum. Aşırı kilo belki rahatsız edebilir ama olay kilodan ziyade, kadının erkeği cezbedebilmesiyle alakalı. Kesin konuşmamak gerekir ama zaten kendi düşüncelerimi paylaşıyorum :)

Şunu zamanında tekrar tekrar gördüm. Bazı kilolu hanımlar, dişiliklerini inanılmaz yansıtabiliyor. Yanından geçtiği erkekler de dönüp bir daha bakıyorlar. Bir de bunun tam zıt durumu var.

90 60 90 görüntüye sahip olup da, dişiliği çok az olan kadınlar. İnan bir çok erkeğin dikkatini çekmiyor. Halbuki dünya standartı 90 60 90 değil miydi? Bir çok manken o ölçüde değiller miydi?

Yani erkeğin kadınına olan ilgisi, kilosuyla alakalı olmayabilir. İlgisizliğini, kilo sorununa bağlamamanı öneririm. Dişilik bir sebep olabilir ama başka sebepleri de olabilir tabii :)

Kilolu biri değilim bir eşimde yok ama ablam bu yüzden kendine hep haksızlık etti şuan kendi için zayıflamaya karar verdi maşallah şuan öz güveni fazlasıyla yerine geldi eniştemi de pek umursamıyor ..

Back
X