kilolu olmak kaderimiz değil...... kaderimi yeneceğim

sevdabuzer

hayat sürprizlerle gelecek inşallah
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
5.180
3.045
373
merhaba bayanlar ben 26 yaşında 165 boyunda 78 kiloya sahib biriyim.hayatım boyunca hep kiloluydum zayıflama aklımdan geçerdi ama yanaşamazzdım geçen sene kasım ayında düğünüme 7 ay varken acayıp gaza gelip diyet ve spora başladım.bulunduğum ortamda yağsız sağlıklı beslenmek o kadar zorduki ama ben başardım akşam yemeği için lahmacun varken ben direk mutfağa koşup domates salatalık dilimledim akşamları jullian mıchael bazen yürüyüş bitki çaylarıylada destekleyip 94 kilodan 76 kiloya düştüm 18 kilo verdim.geriye kalan 20 kiloyu vermek içinde 3 haftadır diyetteyim aralarda bozuldu ama olsun yola devam hergun buraya uğrayacam bütün yaptıklarımı yazcam ara ara dyetlerimi değştircem bu haftadan itibaren spor merkezine yazıldım ona başlayacam spor merkezine gitmediğim zamanlarda yürüyüş ip atlama mekik jullian yapcam günde 2-3 litre suyumu içeceğim kararlıyım gidecek bu kilolar....

165 cm 70 kiloyum 60 kilo olma hayaliyle yanıyorum ve yana yana uğraşıyorum diyetteyim ve tam gaz gidiyorum. konu başlığın çok etkileyici etkilendim valla çok haklısın kaderimiz değil sadece boğazımızı tutamamak o zaman tutarız ve kilolaı veririz ben de yazıyorumyediklerimi yazıcam da takipte olalım

Kesinlikle Hersey bizim elimizde biz istersek neyi yapamayizki

Merhabalar bugunku menum Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin sos okuldayken yarim paket diyet biskuvi aksam bir tabak kabak yemegi yarim tabak etli bulgurlu pilav salata yogurt

Merhabalar bugunku menum Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin sos okuldayken yarim paket diyet biskuvi aksam bir tabak kabak yemegi yarim tabak etli bulgurlu pilav salata yogurt

sabah 9 buçuk 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yarım domates çay 12 buçuk veliye bebek görmeye gittim 1 gofret 5/6 tane çizi 3 petibör ve türk kahvesi çok açtım mecbur kaldım kızlar bu arada tenefüste birisi poğaca yapmış getirmş YEMEDİM fındık verdiler YEMEDİM
18:00 4 yemek kaşığı kurufasulye 1 dilim ekmek az yağlı yeşil salata 1 kase yoğurt 1 kase çorba
6 bardak su dahada yemem

Tebriklerrrrrrrr iste budur basaracagiz....bu arada ogretmensiniz sanirim :))) bende ogretmenim:))

Yemekten 3 saat sonra mandalina ve elma yedim bol bol su cay bir fincanda sekersiz turk kahvesi ictim spor yapamadim agrim cok fazla: ((((

Bugunku menum kahvalti saat 7. 2 bardak su yarim dilim ekmek kasar peyniri 3 zeytin sos ogle mercimek corbasi yogurt aksam tava bulgur pilavi yogurtlu yulaf ezmesi marul bitki caylarimi icip 2 tane mandalina yedim pzt spor salonuna basliyorum:)))) bugunde spor yapmadim a grim ve sancilarim cok fazla ((

Evet gunlugum bukunku yediklerim Sabah 1 dilim ekmek peynir 3 zeytin cay saat 10 da 3 tane diyet biskuvi ogle bir paket diyet biskuvi 1 bardak bitki cayi 1 bardak sekersiz nescafe aksam patates bezelye tavuk karisimli yemekten bir tabak 4 kasik bulgur pilavi yogurtlu yulaf ezmesi bugun adetimin 3. Gunu yarin egzersizlere baslamaliyim artik

merhaba gunluğum bugun kahvaltım 1.5 dilim çavdar ekmeği krem peynir az birşey beyaz peynir sos 3 zeytin arada 3 tane kepekli grisini öğle akşamdan kalan patates bezelye tavuk yemeğinden 5 kaşık yedim akşama (( 2 lahmacun yulaf ezmeli yoğurt öğlenki yemekten biraz bol salata yedim egzersize hala başlayamadım yarında malatyaya gitcez orda yürüyüşümü kesin yaparım pzt spora başlayacam inşallah

yarın metabolizma hızlandırıcı kür için malzemedeki eksiklerimi giderip ona başlayacam sabahları tarçınlı ballı kürü uygulayacam biraz kilo verdikten sonra diyet değişikliği yapma zamanı gelmiş demektir

kendi kendimle konuşuyor gibi oluyorum ama olsun ben banada yeterim yaza kadar zayıflayacam kararlıyım tekte olsam yapcam.birde eşimi zayıflatsam ona diyet yaptırmaya çalıştıkça o dahada çok yiyor

merhaba günlüğüm 5 gündür sana birşey yazamadım yediklerimin yaptıklarımın hepsi aklımda :) şimdi başlayalım cuma günü
kahvaltı bir bardak süt bir dilim ekmek öğlen yulaf ezmeli yoğurt 2 kaşık yolda malatyaya giderken bir simit malatyada ıskender yiyecek yer arama çalışmalarımız tam tamına 4 saat yürümemize neden oldu (iyide oldu) iskenderi yiyemedik en son açlıktan bayılmak üzereyken hatay dürümcüye girdik çeyrek kadar yiyebildim aslında açtım ama vicdanen rahatsız oldum kalan dürümü eşime verdim evde meyve falan yedim

07.12.2013
sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek maydonoz marul domates salatalık bir parça peynir 3 zeytin kahvaltıdan sonra dışarı çıktık ayaklarımız çatlayana kadar gezdik 3 saat sürdü akşamda ızgara tavuk salata ayran tabiki en büyük kaçamağı yaptık gittik cips aldık biraz ondan yedim ((((ve meyve

08.12.2013
kahvaltı az birşey patatesli yumurta bir dilim ekmek domates salatalık biraz peynir marul maydanoz 3 zeytin
öğle kuru dolma ( 3 lahana 3 sarma 3 biber)
akşam malatyadan dönüp eve geldiğimizde çok azcık kahvaltılık yaptık kahvaltıdan sonra çıkıp yürüdük

09.12.2013
kahvaltı bir dilim ekmek peynir 4 zeytin 2 dilim salam bir tatlı kaşığı vişne reçeli
öğle 1 paket diyet bisküvi elma mandalina
akşam adana köfte salata 4 kaşık pirinç pilavı..................bugün metabolizma hızlandırıcı çayımı yapıp gece yatmadan önce içtim:)))9

ve bugun............
kahvaltım 2 dilim ekmek 2 dilim salam peynir 5 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
öğle bir kase mercimek çorbası yarım tabak tavuk haşlama salata
akşam bol salata bir kase patlıcan yemegi turşu.....metabolizma hızlandırıcı çayımı içtim bitki çaylarımı hiç aksatmıyorum hafta sonu toplamda 8-9 saat yürüyüş baya iyi oldu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…