- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
merhaba bayanlar ben 26 yaşında 165 boyunda 78 kiloya sahib biriyim.hayatım boyunca hep kiloluydum zayıflama aklımdan geçerdi ama yanaşamazzdım geçen sene kasım ayında düğünüme 7 ay varken acayıp gaza gelip diyet ve spora başladım.bulunduğum ortamda yağsız sağlıklı beslenmek o kadar zorduki ama ben başardım akşam yemeği için lahmacun varken ben direk mutfağa koşup domates salatalık dilimledim akşamları jullian mıchael bazen yürüyüş bitki çaylarıylada destekleyip 94 kilodan 76 kiloya düştüm 18 kilo verdim.geriye kalan 20 kiloyu vermek içinde 3 haftadır diyetteyim aralarda bozuldu ama olsun yola devam hergun buraya uğrayacam bütün yaptıklarımı yazcam ara ara dyetlerimi değştircem bu haftadan itibaren spor merkezine yazıldım ona başlayacam spor merkezine gitmediğim zamanlarda yürüyüş ip atlama mekik jullian yapcam günde 2-3 litre suyumu içeceğim kararlıyım gidecek bu kilolar....
Merhabalar bugunku menum Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin sos okuldayken yarim paket diyet biskuvi aksam bir tabak kabak yemegi yarim tabak etli bulgurlu pilav salata yogurt
sabah 9 buçuk 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yarım domates çay 12 buçuk veliye bebek görmeye gittim 1 gofret 5/6 tane çizi 3 petibör ve türk kahvesi çok açtım mecbur kaldım kızlar bu arada tenefüste birisi poğaca yapmış getirmş YEMEDİM fındık verdiler YEMEDİM
18:00 4 yemek kaşığı kurufasulye 1 dilim ekmek az yağlı yeşil salata 1 kase yoğurt 1 kase çorba
6 bardak su dahada yemem
Yemekten 3 saat sonra mandalina ve elma yedim bol bol su cay bir fincanda sekersiz turk kahvesi ictim spor yapamadim agrim cok fazla: ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?