Kilolu Olmanin Dezavantajlari ve Yasadiginiz Kötü Anilar Neler?

aminnnn. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin

80 kilo hamile kaldım 80 kilo doğurucam

Ayy inan cok sevindim adina

Insallah bu kilolarinida verirsin tez zamanda saglikli bir sekilde yavrucugunla bol bol geze toza

Bu arada evet cok güzelsin

ben de 80 olsam keşke ahh ahhhhhh:)))

Canim yaaa

Hayirlisi olsun, gel birlikte zayifliyalim?

bak az önce tartildim 99,4 kiloyum

sanal alem bile olsa basarabiliriz!!!

yeter ki istekli olalim birazcik

eski radyoculardanım
o dönem dilek ağacıydı programımın adı
konservatuar mezunuyum
sertab, levent,melih kibar hocamdı
sezen yanımda oturup ağzıma köfte koymuş ınsan
şarkıcılık yaptım ki sesım çokkk güzeldir
ama şimdı kapattım kendımı,oturup telefonlara bakıyorum akşama kadar
offffffffffffff
çok uzaklara gıdıp dönmeyesim yada bir mucizeye ihtıyacım var...

evet cnm avatardaki de benim.. 7 aylık hamileyim orda

yapalım valla
sanal alemi lehimize kullanalım
her gun ne yediğimizi yazıp
gerektiğinde ikaz edip cezalandıralım bırbırımızı
madem oto kontrolumuz yok
birbirimizi kontrol edelım
ben geç te olsa mutluluğu yakalamak ve gerçek melsayı herkese göstermek ıstıyorum
ve bunu kendı başıma yapmak ıstıyorum
o kadar akıllı ve mantıklı bır ınsanım kı
şu yemeklerlemı başa çıkamıcam dımı...

tam da senın başladığın kılodayım hayatım hatta sanırım bıkaç kılo da aldım
bayramdan önce ne güzel 107 falandım
ipin ucunu bı kaçırdım offffff

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...inda-ciddi-diyet-yapmadim-100leri-gordum.html
bak kendıme bır gunluk acarak karar verdım baslamaya. tum olumsuzluklarım yazıyor ama ozetleyecek olursam yuruyus yapmak ıcın bıle elverıslı olmayan kucuk bır sehırde yuruyus yapmaya calısıyorum yerı gelıyor anayollarda yuruyorum aksam ıs cıkısı. 6 gun calısıyorum aksam 6 bucukta cıkıyorum en erken. ama sırf kılo zor verecegım dıye her gun aksam yemegımı yanımda getırıyorum ısyerımde yıyıp cıkıyorum. erken menopozdayım agır bır hormon ılacı alarak regl olabılıyorum hap odem yapıyor cıddı sekılde ama ben kılo verıyorum. takıp ettıgım konuları okuyarak bu gıdıse bır dur dıyebılırsın. ben yaptım cok da mutluyum gurur duyuyorum kendımle.

sımdı baslamazsan seneye 130 olacaksın seneye 100 kılo olmak mı ıstersın 130 kılo mu

ıkı yıldır 105 kıloydum 110 a cıktım. evlendıgımde 85 kıloydum. bunun sonu yok. ıdeal kıloya ulasıncaya kadar yapmak zorundayız sonrasında da yıne dıkkatlı beslenıp korumak.

bende 88 kiloyla başladım.hadi listemizi yapalım,bu gidişe bir son verelim kızlar.

yapalım valla da nasıl
nasıl liste yada çizelge yapılıyo bilemıyorum ben
mesela öncelıkle katı bı dıyetten zıyade
belli başlı kurallar koyalım
ekmek makarna pılav yememek
çaya şeker atmamak gıbı
ne dersınız????

Tama kiz kacma bir yere kal burda yoksa gelirim var ya gününü gösteririm sana!!

ama karsilikli yapmaliyiiz arkadaslar hep topun basinda olmaliyiz!

dedigin gibi güzel yillarimiz kilolarla akip gidiyor yaaaaaaaaaaaaaaa bi düsünüsenize halbu ki onca güzel yillar varken önümüzde zayiflikla.

hele gelde bana sor sen o kiyafet meselesini.suan 3 kotum var sadece ve zaten iki tanesini bacak arazi gitti gidecek...cünkü malum kilodan bacaklar daha cok sürtünüyor ve pantollarin aralari cabucak gidiyor.

ve evet biktim artik kiyafetimi cekistirmekten disardeyken veya bir davetteyken

simdi hay agzini öpeyim diyecem ama sapik sanma haaaaaa

ya saka bir yanada aynen bende seni gibi düsünüyorum cünkü kalici aliskanliklar edinelim

bende pek diyetten yana degilimde az yemeye alismak birde dedigin gibi sekeri cikarmak hayatimizdan vs kurallardan yanayim

yerim senı ya çok tatlısın
o bacak aralarını sorma
butun pantolonlarım yepyenıdır
ama bacak araları paso dikiş
terziyle akraba olduk tovbeeee
güleriz ağlanacak halimize dimi
neyse
bugun milad olsun
dediğim gibi ilk 1 ay katı dıyet yapmayalım yavaş yavaş
vucut tepkı verır yoksa
çaktırmadan keselım
bana da bak valla en ıyı diyetisyenden bile daha bılgılıyım artık ama kendıme faydam yok:)))

ben tatlı hastasıyım mesela
her yemekten sonra illa tatlı yıcem
gecen baktırdım insülin dırenci çıktı
dr ilaç verdı ama bulantı yapıyo dıye kullanamadım
pztesı başlıcam kullanmaya
çıkolata yerım çaya şeker atarım
atmassam yanında muhakkak tatlı olur
pilav hastasıyım falan...

Sagol canim sende cok tatlisin

evet ya en kötüsüde iste bu,bilgiye gelince cok ama bunu hayata gecirmek nerdeeee

fakat dur diyoruz ok??

selamlar arkadaşlar!
yazdıklarınızı baştan sona kadar okudum. hepiniz o kadar haklısınız ki...
bakın ben tam olarak 19 ağustosta diyete başladım kızlar. başladığımda 110 kiloydum.
ama benim boyum 177.
2 ay olmadı daha kızlar. 17.5 kilo verdim ve şu anda 92,5 kiloyum.
biliyorum hala fazlayım ama benim için başkaları tarafından melek ne kadar güzel olmuşsun bebek gibisin zaten boyunda uzun hiç göstermiyorsun şu anda 92,5 demeleri o kadar muhteşem bi duygu ki anlatamam. kızlar boyum uzun olduğu için şu anda xl giyiyorum. diyete başladığımda 3xl giyiyordum. korkonçtu bişey bulamıyordum bedenime göre. bulsam da yakışmıyordu ki ne kot ne etek ne elbise ne bluz ne gömlek. hatta gecelik iç çamaşırı bile.
selülitten bacaklarım delikdeşikti şimdi kaymak gibi oldu kızlar.
hiç unutmuyorum bi keresinde kızın yüzüne bak ne kadar güzel ama ne kadar da hantal dediklerini
çok ağlamıştım. sizleri o kadar iyi anlıyorum ki canlarım yaaa...
ama yediğiniz hiç bir şey sizi zayıfken olduğunuz kadar mutlu etmez kızlar. ben diyete başladığımda 46 bedendim pantalon bedeninde şimdi 44 büyük geliyor.
hiç bi şey ne kadar güzelleşmişsin kilo verince sözünü duymaktan daha güzel yapmaz sizi.
hiç bi şey bu elbise büyük geldi bi beden küçüğünü verirmisiniz sözünden daha mutlu etmez.
hiç bi şey yolda yürürken insanların gözlerinin içine bakmaya korkmaktan daha fazla üzemez sizi.
hiç bişey sevdiklerinizin yeter artık bu kadar da yenmez demesinden daha fazla yaralayamaz.
hiç bişey anne baba olmaktan daha büyük bi mutluluk veremez.
bize ait olmayan bu kilolardan kurtulalım arkadaşlar.
ben bu kadar zamanda yaptıysam sizlerde yaparsınız öönce kendinize inanın :)

Evet bende cok severim tatliyi

ve siyah caya illahi seker atmak zorundayim,hele kahvaltimda siyah cay varsa sekersiz olmuyor...ama alisacagiz,burada istersek sabirla kendi kendimizi doktoru olabiliriz kizlar

evet kesınlıkle
emınım bıze katılmak ısteyen çok arkadaş var
ister bızım topiğe gelsınler ister kendılerıne uygun gördükleri başka bır zayıflama topiğine
yeter ki 1 kılo bıle olsun verelım bırlıkte
o bile yarar bize
hep gereksız şeyler için kullanıyoruz ınternetı
bu sefer kendımız için kullanalım ve
bunu biz kendı gucumuzle ama ortak ıstek ve çabalarımızla desteğimizle başaralım
istedıkten sonra ımkansız hiçbirşey yoktur...

sonunda ağlattın benı
başarın ve anlattıklarınla
yanımda olsan sana sarılır öperdım valla,afferin kız sana
benım annem zaten,yaşama sebebim herşeyım
yalvarıyo nolur az ye zayıfla
ben senı ne guzel bı kız olarak doğurdum ,bebek gibisin kendını ne hale getırdın diye
evlenmedım ya bide
bana bak sen ne guzel bakıyosun ben olmayınca hastalansan sana kım bakıcak diyo,
yazamıcam dha özürrrrrrr

Ayyy ne güzel canim tebrikler

azmin icin sana

ya Allahin rizasi icin ugra buraya canin istedikce azminle cesaretlendir lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…