kilolu olupta karın gerdirenler nolur yardım

naimek
Papatya

karın germe
kesinlikle olmamalısın 103 kiloydum 24 kilo verdim bir yıl önce ameliyat oldum hala ugraşıyorum 15 gün sonra lipoliz yaptıracagım şu an 76 kiloyum ne kadar kilo versem kol ve bacaklarımdan veriyorum ameliyatta hepsini alamıyorlar fazlası tehlikeli liposaksınla düzeltiriz diyorlar önce zayıfla doktorun devamlı müşterisi olursun işin hiç bitmez ameliyat sonrası çok belli oluyor ama insanoglu en güzelini istiyor ama vaz geçme 56 beden giyiyordum şimdi 42 bedenim ama neden 40 olmayayım 84 kiloyla ameliyat oldum kusura bakma motivasyonunu bozmak için yazmadım sonuçta bunlar pahalı zahmetli işler forumda bir arkadaş yeni ameliyat omuş 5.5 kilo yag alınmış çok kötü oldugunu yazmış bir kaç kişiye daha sor canım
çok özür naimek ama valla anlamadım 84 kg ameliyat oldum derken lipoyumu kasttedin çünkü 103 yken 24 verip sanırım karın germeye girmişssin hatam varsa lütfen düzeltirmisin tşkrlr

siz nerde amaliyat olmuştunuz doktorunuz kimdi lazerlipoliz yaptıracagınızı yazmışşınız yaptırdınızmı acaba

Arkadasiniz ilk asamada Hangi bolume gitmis randevu hangi bolume almis ogrenip detayli bilgendirirmisin benimde acilen bir yerden baslamam lazim

kilolu olmak çok zor. hem ruhsal hem bedenen, benim hiç düzenim yok küçük çocuklarım var ne diyet ne spor hakgetire. ameliyatı tek çare olarak görüyorum şu an. kilom102 boyum 170 çok tiksiniyorum kendimden
Kendinden asla tıksinme önce kilonu ver ve ameliyatını ol bende yaklaşık 15 kilo verdim ve ameliyat oldum bugun 5.günüm çektiğin maddi manevi sıkıntıya değsin.

Ben doģumdan sonra 96 kiloydum diyet sporla 86 ya indim gidip görüştüm doktor anlatti ama biraz daha kilo ver gel dedi. Ben yine tam gaz spor diyetle 75 e düştüm. Benimde 2 cocugum var ufak. Onlar geceleri uyuyunca balkonda eliptik kullandim 1 saat hergün. Hem cocuklarima uyurken baktim hem spor yaptim. Gece 12 de bile olsa yaptim. Hiç şeker tatli işlenmis seyler yemedim oyle olunca göbek yaglarim epey erimisti. 2 ay sonra tekrar gittigimde gün aldim karın gerdirme lipo ve beraberinde yağ hücrelerimide aldırdım karnımdan. Benim için en önemlisi oydu yağ hücrelerini aldirmak. Çünkü ben karnima kilo alirim heryerim ince karnim kalin kiloludur. Ameliyatim zordu iyilesme süreside zordu çünkü benden 7 kilodan fazla yağ deri ve yağ hücresi alındı dolayisiyla zor oldu 3 hafta çok zordu sürekli baş dönmesi bulantı kusma halsizlik zordu işlem fazla oldugundan ağrım sızımda çok oldu ama dayandım simdi iyiyim 1 ay olacak spora basliyabilirmisim cok sevindim. Ama hala yorgunluk halsizlik bitkinlik var ama sonuca deger ince belim dümdüz karnim oldu. Bekarken bile boyle güzel karnim hiç olmamişti. Diyecegim bunlar hem zor hem maliyetli operasyinlar be kadar zayiflarsaniz sonuç o kadar iyi olur. Belli miktarin dışında yağ alianamaz karninizdan o yüzden yağ kalir sonrasinda ondan kurtulmak içn ugrasirsiniz. Sıkın dişinizi verirsiniz. Yemekleri yagsiz pisirin kendi tabaginizi ayirinca evdekilere ayri yag ekleyin. Bi buharli pisirici alin bi gözünde sebze digerinde tavugunuzu pisirin hem öglen hem aksam yemeginiz cikar. Isterseniz muhakkak bir yol bulursunuz başarıya giden

:18:ben 102 kıloyum ve 10 güne kadar karın gerdirme için görüşmeye gidicem kilo veremiyorum ama böylede olmuyo
2013 den kal.a yazışmalarımiz olmuş seninle ne yaptın ne durumasın şimdi ben çok sukur hallettim hepsini aradan bu kadar yıl geçti ama olsun çok sukur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…