Kilolu sevgili.

sign06

Life goes on...
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
254
3
16
Ankara
2 yıldır bi sevgilim var. Boyu 1.95 kilosu 150 civarıydı sanırım tanıştığımız sıralar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.

1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Tek sorunumuz kilosuydu. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.

3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 15 kilo verdi. 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala biraz yolu var.

Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor. Tek çare sabretmem.

Yalvarırım sabırsızlığımı yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:
2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. Şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.

1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' Hadi bişey iste alıyım.'' ''Canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.

Yaz tatilinde 3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 21 kilo verdi! 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum. Ona çaktırmamaya çalıştım. Yemek yerken bakamıyorum onun yüzüne. Vücuduna bakamıyorum. Bi kalabalıkta onun ne kadar göze battığını görüyorum. O masum bakışlarını gördükçe içim acıyo. 22 yaşında çocuk neden dikkat etmedi de bu kadar kilo aldı diyorum.

Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.

Yalvarırım mutsuzluğumu yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.

benim erkek arkadaşım da 1.73 boyunda 63 kilo. ben de kilo al diyorum.
yani hepimiz doyumsuzuz ve bir şeyleri tırmıklıyoruz. :ssz::ssz:
tabi ki fizik önemli ama bu kadar da takılma bence ne güzel senin için uğraşıyormuş da.

benim erkek arkadaşım da 1.73 boyunda 63 kilo. ben de kilo al diyorum.
yani hepimiz doyumsuzuz ve bir şeyleri tırmıklıyoruz. :ssz::ssz:
tabi ki fizik önemli ama bu kadar da takılma bence ne güzel senin için uğraşıyormuş da.

Ben zaten onun manken gibi olmasını bekleyemiyorum ki. 100 kilo olsun yine yeter.

zaten vermeye başlamış kilo. bayağı bi vermiş, gerisi de gelir. neden bu kadar büyütüyosun ki eğer gerçekten aşıksan zaten sana dünya güzeli görünür her hali.

Çok çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca!
Demek zayıf erkekleri görünce gözlerin doluyor he!
Ağlama cicim kapı orada!
Kendi yerime koyuyorum da adam benim kilom hakkında ufacık bir yorum yapsa aynen bunu söylerdim!!!

Selam. hayatim boyunca hep kilo sorunu yasamis biri olarak ve 7 sene once 60 kilo vermis biri olarak cok uzuldum sevgilinin kilosorusuna.. Sonucta saglik herseyden onemli ama sizin yaklasiminizi hos begenmedim acikcasi...

Tamam siz sevgilinizi seviyorsunuz zayiflamasinizi saglikli olmasini istiyorsunuz ama "Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum" ne demek?

Sevgiliniz sizin istediginiz kiloda olmak zorundami? Bence cok bencille seviyorsaniz suan verdigi 21 kilo icin bile gobek atmaniz lazim... Destek en onemlisi motive etmek en onemlisi ama baskalariyla kiyaslamak cok yanlis..

zaten vermeye başlamış kilo. bayağı bi vermiş, gerisi de gelir. neden bu kadar büyütüyosun ki eğer gerçekten aşıksan zaten sana dünya güzeli görünür her hali.

İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.

İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.

ama bak rahatsızlığı varmış sevgilinin demek ki hemen kilo veremiyor üstelik 20 kilo da vermiş.demek ki gayret ediyor önemli olan da bu zaten.henüz çok genç elbette çok kilo iyi değil,sağlık açıısndan diyorum bunu.

ama sen onu öyle sevmişsin,kendini üzmek yerine ona kilo vermesi konusunda destek olmayı düşünsen daha iyi olmaz mı? sonuçta kalıcı bir şey değil bu,istedikten sonra düzelecek bir durum.

Ne desem bilemedim :26:
Kilolu olmasından utanç duyar gibisin, bunu dert edinmişsin kendine , hani sağlığından dolayı endişeliyim desen böyle yansıtsan anlarım ama zayıf erkekleri görüp duygulanman vs hiç hoş değil bence...

Sonuçta bilemiyorum ama aşk'sa yaşadığın görmezsin zaten kilosunu , sevgiyse yaşadığın o zaman da onun sağlığından endişelenirsin... Seninkisine anlam veremedim üzgünüm...

Bir an evvel bu takıntıdan kurtulamaya bak... Sevgilini sevip sevmediğini oturup düşün...
:44:

Birde ilaç kullanıyormuş...
:26:

Sense annenin maalesef düşünmeden konuşmasına takılıp kendi kendini de yemişsin
:50:

Bence oturup düşünmeye itiyacın var...

2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.

1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' hadi bişey iste alıyım.'' ''canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.

Yaz tatilinde 3 ay görüşmedik. Diyete ve spora başladı. O süre zarfında 21 kilo verdi! 3 gün önce geldi yanıma. Farkı gördüm. Ama hala istediğim düzeyde değildi. Bugün buluştuğumuzda etrafıma bakındım. Zayıf erkekleri gördükçe gözlerim doldu çok kötü oldum. Ona çaktırmamaya çalıştım. Yemek yerken bakamıyorum onun yüzüne. Vücuduna bakamıyorum. Bi kalabalıkta onun ne kadar göze battığını görüyorum. O masum bakışlarını gördükçe içim acıyo. 22 yaşında çocuk neden dikkat etmedi de bu kadar kilo aldı diyorum.

Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. Ilerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.

Yalvarırım mutsuzluğumu yenmeme yardım edin kızlar.. Var mı içinizde benimle aynı durumda olan? Dertleşmeye çok ihtiyacım var.

Burda sözlüsü kıza kilo ver begenmiyorum seni dedi diye yeri göğü inletiyoruz yok seni böyle sevsin bilmiyomuydu şu bu.
Cocugun rahatsızlıgıda varmış . Biraz empati kurun. Annenizede ayrıca ayıp laf sokmak falan.
Yazık cocuga. Eminim karsınızda kendini çok kötü hissediyordur.

Burda bi bayan cıkıpta sevgilim mankenleri görünce gözü doluyo diye bi laf etse ?????????????

Kilo iyi değil evet, ama sağlık açısından. Sizin göz zevkinizi bozuyo diye değil.

Kolay gele

Son düzenleme:
Sadece 1 dk lığına birbirinizin yerinde olduğunu düşün. Sadece 1 dk
Onun annesi sen kilolusun diye laf soktuğunu, zayıf kızlar gördüğünde gözleri dolduğunu! yüzüne bile bakamadığını!

Daha başka ne yorum yapılır bilmiyorum..

Madem bu kadar takıyosunuz kafaya gitsenize diyetisyene uzun süreç te olsa fit hale gelir genç daha,kendi kendine yapmasın çok tehlikeli bence kilosu fazla çünkü..
Sağlığı açısından kötü kilolu olmak..kilo vermeye çalışırken sporla desteklemeli ayrıca sarkma olmaması için

:20:
sadece 1 dk lığına birbirinizin yerinde olduğunu düşün. Sadece 1 dk
onun annesi sen kilolusun diye laf soktuğunu, zayıf kızlar gördüğünde gözleri dolduğunu! Yüzüne bile bakamadığını!

aynı şeyleri söylemişiz :46:

Son düzenleme:
2 yıldır bi sevgilim var. Biz onunla internette tanışmıştık. Kilolu olduğunu anlamıştım fotoğraflarından. O da bana kilosunu boyunu tam söylememişti. Buluştuğumuzda gördüm ne kadar iri olduğunu. Hiç tahmin edememiştim ki. Şu zamana kadar gördüğüm en kilolu insan 90 kilodur. Boyu 1.90 kilosu 140 civarıydı sanırım o zamanlar.. Pek belli etmedim ona şaşırdığımı. Kendimi alıştırmaya çalıştım bu haline. O sıralar ciddi düşünmüyordum onunla. Dolayısıyla zayıfla demedim.

1 yılın sonunda ona gerçekten aşık olmuştum. Dünyanın en pamuk kalpli,en anlayışlı erkeği o. Bana o kadar değer veriyo ki. Hiç bişeyde gözümü koymuyor. '' Hadi bişey iste alıyım.'' ''Canın ne çekiyo söyle yoksa küserim.'' der her zaman. O da bana deli gibi aşık bunu biliyorum. Kilo vermen gerek yoksa bi geleceğimiz olamaz bu şekilde yapamam dedim. Söz veriyorum halledicem bende biliyorum mutsuz olduğunu dedi.

Onun 80-90 kilo olması için her şeyi veririm. İlerde hayatımda görmek istediğim tek erkek o. Diyorum ki bazen galiba hiç bişey dört dörtlük olmuyor.

Öncelikle Allah acil şifalar versin sevgilinize.:31: Neden başladınız ki madem bir şeylere ? :45: Aynı şeyleri onun hissettiğini düşünün.Onun zayıf kızlara bakıp gözlerinin dolduğunu...:50: Kusura bakmayın ama ilerde görmek istediğiniz erkek o değil.Öyle olsa ona buna bakıp duygulanmazdınız.:25:

Sadece 1 dk lığına birbirinizin yerinde olduğunu düşün. Sadece 1 dk
Onun annesi sen kilolusun diye laf soktuğunu, zayıf kızlar gördüğünde gözleri dolduğunu! yüzüne bile bakamadığını!

Aynen ,Aynen,Aynen........
:46:

Yazdıklarınız çok çirkin duruyor öncelikle bunu belirteyim. Dünya hali aynı durumda siz de olabilirdiniz.
Ama aşırı rahatsız olmanızı anlarım. Kelimeleri seçmek çok mühim.
Ben de takıntılı biriyim. Omuzları dar diye 1 ay ancak dayanabilmiştim sevgilime.
Spor bahsini bile açamamıştım. Herkes düzelir konuş demişti ama bi insanı şekillendirme fikri o zaman bana yanlış geliyordu.
Siz bu durumu aşmışsınız ve sevgilinize demişsiniz. O da olgunlukla karşılamış. Kilo veriyor..
Daha ne yapabilir? Biraz sabırlı olun.

Benim de nisanlim 120kilo..sorun etmiyor değilim tabi,istiyorum normal bi kiloda olsun ki sagligini etkilemesin o da elinden geleni yapacakmis dediğine gore..sizin sevgiliniz bir caba içinde en azindan 21 kilo vermiş,bu kadar diyip köşesine çekilmeyecek herhalde..biraz sabredin bence verilen cabayi görmezden gelmeyin..kilosu dişinda başka bi sorun da yok anladigim kadariyla,gozleriniz dolarak izlediğiniz diğer kişilerin de belki başka kusurlari vardir..

kız onu sevmiyorki.
sevdiğini zannediyor, sana şunu alayım mı bunu alayımmı dediği için.
sevseydi kiloyu takmazdı bile.

Back
X