Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum söyledi bu hastası varmış 118 kilo ve tüp bebekle hamileymiş suanMerhaba hanımlar ben 95 kiloyum tüp bebeğe başlayacağım kilolu olupta tutan varmi? Yardimci olurmusunuz
Muhtemelen vardır hatta doğal yolla bile çok kilolu hamile kalan tanıdıklarım var fakat 95 kilo ile hamile kalsanız en iyisinden 20 kilo alsanız hamilelikte bu sizin için sıkıntı olmaz mı en iyisi bu süreçte yediklerimi dikkat etmekMerhaba hanımlar ben 95 kiloyum tüp bebeğe başlayacağım kilolu olupta tutan varmi? Yardimci olurmusunuz
Ya öylemi banada umut oldu insAllah bende başlayacağım tutarmi tutmazmi tedirginim..Doktorum söyledi bu hastası varmış 118 kilo ve tüp bebekle hamileymiş suan
Evet haklisiniz bende birde pco var..Muhtemelen vardır hatta doğal yolla bile çok kilolu hamile kalan tanıdıklarım var fakat 95 kilo ile hamile kalsanız en iyisinden 20 kilo alsanız hamilelikte bu sizin için sıkıntı olmaz mı en iyisi bu süreçte yediklerimi dikkat etmek
Muhtemelen vardır hatta doğal yolla bile çok kilolu hamile kalan tanıdıklarım var fakat 95 kilo ile hamile kalsanız en iyisinden 20 kilo alsanız hamilelikte bu sizin için sıkıntı olmaz mı en iyisi bu süreçte yediklerimi dikkat etmek
Tedaviye henüz başlamadıysanız kilo verin bende de pcos var Nisan gibi tüp bebek yaptıracağım kilo vermeye çalışıyorum 5 kilo versek yine faydaEvet haklisiniz bende birde pco var..
İnan geçen gün konuştuk dediki kime gitmişse senin bu kiloyla çocuğun olmaz demişler oda stresten iyice kilo almış diyo hamile simdiYa öylemi banada umut oldu insAllah bende başlayacağım tutarmi tutmazmi tedirginim..
Hic veremiyorum cok zor zaten 110 kilodan bu kiloya cok zor düştüm tiroit de var biliyorsunuz pkoslar cok zor kilo veriyorTedaviye henüz başlamadıysanız kilo verin bende de pcos var Nisan gibi tüp bebek yaptıracağım kilo vermeye çalışıyorum 5 kilo versek yine fayda
Yaaa insAllah darisi tüm isteyenlere insallah cok sevindim ...İnan geçen gün konuştuk dediki kime gitmişse senin bu kiloyla çocuğun olmaz demişler oda stresten iyice kilo almış diyo hamile simdi
Amin canim benim. Benimde yarın opum var dualarınız cok kıymetliYaaa insAllah darisi tüm isteyenlere insallah cok sevindim ...
Amin insallah bende Bu ayin 14 de konuşmam var inşaallah ilkinde tutar cok heycanliyim ve yasim 22Bende tombisim , tüp bebekle hamile kaldım çok şükür, bir de doktor yumurta gelişimi için bir diyet uyguladı, bebek sahibi olabilmek için yasaklı şeylerin hiç birini yenmeyince 5 kilo verdim:) darısı başınıza inşallah.
Allah sizden razi olsun evladinizi size bağlasınPkos var olmaz demiştim 97 kiloyla normal yolla hamile kaldımÜstelik kendimde kilolu hamile kalmak istemiyordum hiçbir zaman
Toplamda 7 kilo aldım 104 kilo ile doğuma gittim
Kızımı kucağıma alalı 20 gün oldu şuan 98kilodayım.
Normalde yemek yemeği severim hamilelikte normal bir iştahım oldu hatta porsiyonlarım kendiliğinden küçüldü
her gördüğümü canım istemedi nedense
Bu süreçte gözlemlediğim Kilolu hamile kalanlar zayıf hamile kalanlara kıyasla genelde daha az kilo alıyorlar
Tüp bebekte de benzer hikayeler var allahım inşallah sizede istediğiniz zamanda nasip etsin![]()
İnsAllah hakkinizda hayirlisi olsun..Amin canim benim. Benimde yarın opum var dualarınız cok kıymetli
Peki tüp bebek ile mi hamile kaldiİnan geçen gün konuştuk dediki kime gitmişse senin bu kiloyla çocuğun olmaz demişler oda stresten iyice kilo almış diyo hamile simdi
Nasil gidiyor tedaviniz cok haklisiniz verseydik verirdik zaten öyle kolay degil insülin varken, kac yumurtaniz oldu transfer ne zaman pco larda sans daha artiyormus cok yumurtadan dolayi doktorunuz ne dedikilolu olanlar hamilelikte daha fazla kilo almıyorlar etrafımdaki kilolu hamile kalanların çoğu az kilo aldı bende kiloluyum tüp bebek tedavisi oluyorum. kilo verebilsek kimsenin kilo ver demesini beklemeden kilo verirdik zaten . tüp bebek tedavisindeki kilolu kadınlar insülin direnci veya pco gibi sağlık sorunlarından kaynaklı kilolular tüp bebek doktorlarıda bunu biliyor ve ona göre tedavi uyguluyor
bende insülin direnci var pco yok düşük amh olduğundan ağustostan buyana tedavim sürüyor sadece 1 embriyo elde edebildik tekrar bir embriyo dsha elde edebilmek için devam ediyoruzNasil gidiyor tedaviniz cok haklisiniz verseydik verirdik zaten öyle kolay degil insülin varken, kac yumurtaniz oldu transfer ne zaman pco larda sans daha artiyormus cok yumurtadan dolayi doktorunuz ne dedi
Inşallah, zaten yaşınız daha küçükmus, Allah gönlümüze göre versinAmin insallah bende Bu ayin 14 de konuşmam var inşaallah ilkinde tutar cok heycanliyim ve yasim 22![]()