Kilolular bankacı olamaz mı? çok canımı sıktı bu belirsizlik :( yardım edin

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızlar ben önümüzdeki hafta bi banka ile görüşmeye gideceğim
ama ablamlar filan sen kilolusun seni işe almazlar diyorlar bana
gişe için zayıf olma şartımı var
giremez miyim :( çok istiyorum bu işi çok mutluydum oysa

ilgisi yok .hatta ben zayıf hiç bankası görmedim .artık bütün gün oturmaktan mı ne hepsi maşşallahı var yani .sınavı ve mülakatı geçersen girersin .sınavını geçenleri mülakata çağırıyolar .

Alakaya maydanoz.
Tamam görsellik önemlidir ama görselliğin kullanılcağı işlerde..

iş bulmak için bilmem kaç tane başvurum görüşmem oldu
Artık psikolojim öyle bi hal aldı ki ne deseler üzülüyorum
pek dikkat etmedim banka çalışanlarının fiziğine ama günümüz şartlarında burası da mı dedim içimden :43:
çok ama çok istiyorum bu işe girmeyi

Banka mülakatlarında (ki genelde bankaların gerçekten zor oluyor bir de yabancı dil mülakatı da varsa..) başarılı olmak, kilo vermekten daha zor olduğu için :1: tam tersi kilo, sağlığa engel teşvik etmeyecek kadarsa pek önemli değil.

Ablalarına da kızma, bence seni teşvik etmeye çalışıyorlar :34:

Bol şans.

ne alakası var ya
seni yüreklendirecek yerde moral mi bozuyorlar
sen gideceksin şansını deneyeceksin
böyle yerlerde önemli olan kendine güvenli bir duruş bir de donanımların tabi (mezun olduğun bölüm vs...)

Banka mülakatlarında (ki genelde bankaların gerçekten zor oluyor bir de yabancı dil mülakatı da varsa..) başarılı olmak, kilo vermekten daha zor olduğu için :1: tam tersi kilo, sağlığa engel teşvik etmeyecek kadarsa pek önemli değil.

Ablalarına da kızma, bence seni teşvik etmeye çalışıyorlar :34:

Bol şans.

ne alakası var ya
seni yüreklendirecek yerde moral mi bozuyorlar
sen gideceksin şansını deneyeceksin
böyle yerlerde önemli olan kendine güvenli bir duruş bir de donanımların tabi (mezun olduğun bölüm vs...)

hiçbi konuda destekleri yokki bunda olsun :50:
kızlar inş geçebilirim çok istiyorum

başlığı okuyunca banka çalışanlarını gözümün önünden geçti istemsizce :D ama hepsi gerçekten güzel kadınlardı.
moralinizi bozmak istemem, böyle bir uygulamada yoktur tabiki ama mülakatları geçen iki kişi olduğunuzu düşünürsek aynı başarıyı göstermiş ve fiziken daha güzel kadınlar her zaman için tercih ediliyor her sektörde bu böyle genel olarak.. kadınların fiziki görünüşü iş sektöründe bu şekilde etkili bence
ben maslakta kalıyorum ve plazalarda çalışan kadınların % 80 i çok bakımlı ve güzel..

olmaz demiyorum tabiki.. siz banka sektörüne uygunsunuzdur, mülakatlardan ve tüm sınavlardan başarıyla geçmişsinizdir alınırsınız işe..
benim bahsettiğim her konuda tıpatıp eşit olduğunuz bir kadınla karşılaştığınızda fiziki görünüş onun için bir artı olacaktır ve sizden bir adım öne geçip işe alınacaktır.
belki çok güzel kadınlardan daha kalifiye ve akıllı bir bayansınız.. kendinize güvenin lütfen :)

valla ben bugüne kadar sadece bir tane kilolu bankacı kadın gördüm..hatta hep dikkatimi çekmiştir hepsi inanılmaz hoş,güzel giyinen,fit vücutlu,bakımlı kadınlar...acaba özellikle mi seçiyorlar diye düşünmüşümdür..bütün gün oturmalarına rağmen kilo almamalrı ilginç gelmiştir...:44: burda bazı arkadaşlar benim gördüğüm bankacılar hep kilolu demiş de ona istinaden yazdım yanlış anlama:7:
bence eğer gerçekten kailifiye bi elemansan olur neden olmasın,ama bir arkadaşın da dediği gibi aynı özelliklere sahip başka bir kadınla kalırsan onu tercih edebilirler..bu işler böyle olmuş artık maalesef..hayatın her alanında görselliğe önem veriyorlar:31:
ablalarına da kızma belki seni hırslandırmak için söylemişlerdir,sağlığın ve kendi mutluluğun için kilo vermeye çalış ve her zaman kendine güven canım...allah gönlüne göre versin

Teşekkür ederim anlıyorum kızmıyorum kilolu olamanın her koşulda toplumdan dışlanması bu biliyorum yaşadım yaşıyorum
artık düşünmekten de yoruldum
nolcaksa olsun

Devlet bankasında gördüm bakımsız kilolu. Özel bankalarda da kilolu görmedim desem yalan olur. Kilolu ama bakımlı şıklardı. Yani hiç ihtimal yok değil ama özellikle tercih ediyorlar gibime geliyor. Erkekler maalesef dış görünüşe çok önem veriyor büyük bir çoğunluğu ve banka şubelerinde kampanya vs ikna da kadının dış görünüşü çok etkili oluyor. Bazı erkeklerden duyuyorum markete banka şubelerine standlara filan sırf güzel kadın görmek için filan gidende var. Tercih sebebi bundan. Acı ama gerçek maalesef. Kilolu olman sorun değil bence bakımlı şık alıcı tarz ol. Zaten konuya hakimiyetine güveniyorsan olmayacak diye birşey yok.

Devlet bankasında gördüm bakımsız kilolu. Özel bankalarda da kilolu görmedim desem yalan olur. Kilolu ama bakımlı şıklardı. Yani hiç ihtimal yok değil ama özellikle tercih ediyorlar gibime geliyor. Erkekler maalesef dış görünüşe çok önem veriyor büyük bir çoğunluğu ve banka şubelerinde kampanya vs ikna da kadının dış görünüşü çok etkili oluyor. Bazı erkeklerden duyuyorum markete banka şubelerine standlara filan sırf güzel kadın görmek için filan gidende var. Tercih sebebi bundan. Acı ama gerçek maalesef. Kilolu olman sorun değil bence bakımlı şık alıcı tarz ol. Zaten konuya hakimiyetine güveniyorsan olmayacak diye birşey yok.

teşekkürler yorumunuz için
bakım konusunda kendime güveniyorum

gişe için değil de bireysel müşteri, kobi tarzı olsaydı ya da satış vs tamam, ama gişe için seçen kişi gıcık değilse çok büyük bir etken olacağını sanmıyorum.

Back
X