- 25 Mayıs 2022
- 1.681
- 487
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Teşekkür ederim canım geçen ay yaptım birde bu ay yapiyorumMerhaba kilonuz aşırı değil obez sınırına bile girmiyor herhalde kilolu sınıftasınızdır? Ben 80 kiloyla hamile kaldım 2 kez boyum da 168. 100'lü kilolarda hamile olan tanıdığım da var. Ovülasyon takibi yapıyor musunuz?
Yani ovulasyon testi ile 2 aydır deniyorum onun dışında uygulama üzerinden bakiyordumTeşekkür ederim canım geçen ay yaptım birde bu ay yapiyorum
Teşekkür ederimBen 98 kg ile hamile kaldim bana da cok dediler olmaz diye tedaviyle oldu ama sen de bi kadin doguma git ozele de ki ben hamile kalmak istiyorum diyet yapamiyorum hamileyken dikkat edecegim sorun ne niye kalamiyorum de sana uygun bir yol bulsunlar
Selamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
Ben 80 kg ile hamile kaldım. Doğuma kaç kilo gittim bilmiyorum. 94ten sonra bakmadım hiç. Biraz daha zor hamile kalıyorsunuz galiba. Bir de hamileliğin son zamanlari ,doğum sırası ve sonrasında gerçekten sorun oluyor.Selamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
Kiloyla hiç alakası yok.125 kiloyla hamile kaldım.Şuan 27 haftalığım.Önemli olan sıkıntının ne olduğunu bulabilmek.Eşinizde mutlaka sperm testi versin derim.Ama yaşınızda daha çok genç.Üstüne düşmeden akışına bırakmanız daha iyi olur.Birazda nasip meselesi.İlla bir zamanı var onu bekliyor.Selamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
Kilolu insanlarda hamile kalıyor etrafımda kaç tane öyle kişi var. Önemli olan sağlıklı olmak, bi kadın doğum doktoruna görünün isterseniz belki ufak tefek sorunlar vardır ve tedaviyle hemen hamile kalırsınızSelamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
Kilolu insanlar daha zor hamile kalıyor çünkü yumurtalıklarda kilodan etkileniyor size tavsiyem gebeliğe hazırlık diyeti gibi bir diyet yapmanızSelamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
92 kiloyla tedavisiz,imkansız denilirken hamile kaldım. 8. Ayımdayım.Selamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
Selam, 110 kilo 39 yasında pcos’lu arkadasım evlendiği gibi hamile kalıp doğurdu. Tamamen kader gerçekten. Siz elinizden geleni yapın sağlığınız için ama herşey olacağına varıyor sonunda. Hayırlısı olsun sizin için de bence hiç endişe etmeyin.Selamlar öncelikle yaşım 23, boyum 166 kilom 87. 8-9 ay önce 9 ayın ardından hamile kaldım. Ama sağlıksız bir gebelikti kürtaj geçirdim. Kürtajdan 8 ay falan geçti hamile kalamiyorum. Çok duydum kilo yüzünden hamile kalinmadigini falan. Ama benim bir kere tuttu diye aldırış etmedim ilk baş şimdi tutmuyor bir türlü. Ama çok denedim zayıflamayı bir türlü basaramiyorum. İdeal kiloma inip hamile kalmayı gerçekten çok istedim ama bir yere kadar yapıp diyeti sonlandırıyordum çok zorlanıyorum.Ve çocuk sahibi olmayı da çok istiyorum hani hiç beklemek de istemiyorum ama çünkü diyet yapmak uzun bir süre. Oooof yorum yaparsanız sevinirim canlarm
Kaç kilo aldınız acaba hamilelikteBen 98 kg ile hamile kaldim bana da cok dediler olmaz diye tedaviyle oldu ama sen de bi kadin doguma git ozele de ki ben hamile kalmak istiyorum diyet yapamiyorum hamileyken dikkat edecegim sorun ne niye kalamiyorum de sana uygun bir yol bulsunlar
Kaç kilo aldınız acaba hamilelikteMerhaba kilonuz aşırı değil obez sınırına bile girmiyor herhalde kilolu sınıftasınızdır? Ben 80 kiloyla hamile kaldım 2 kez boyum da 168. 100'lü kilolarda hamile olan tanıdığım da var. Ovülasyon takibi yapıyor musunuz?
18.haftam bitmek uzere su an 1 kilo aldim sadeceKaç kilo aldınız acaba hamilelikte
Cok dikkat ediyorum almamaya zaten kilolu hamile kaldim18.haftam bitmek uzere su an 1 kilo aldim sadece
Allahım benden bir insan daha bende kiloluyum diye neler söyledi doktor şuanda 7.haftamdayım 110 kiloyum çok moralimi bozmuştuKiloyla hiç alakası yok.125 kiloyla hamile kaldım.Şuan 27 haftalığım.Önemli olan sıkıntının ne olduğunu bulabilmek.Eşinizde mutlaka sperm testi versin derim.Ama yaşınızda daha çok genç.Üstüne düşmeden akışına bırakmanız daha iyi olur.Birazda nasip meselesi.İlla bir zamanı var onu bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?