Kilolular hamile kalamiyor mu ? 😞

Canım Rabbim verdiğinde veriyor komşumuz aşırı kilolu bir bayan 28 yaşında 2 çocuğuna hamile kaldı ben şaşırdım 1 yıldır evliyim gebelik oluşmadı belkide herseyin zamanı vardır ALLAH'IM ne zaman nasıl ederse o zaman olur strese girme herşey stresle başlar yemene dikkat edersen bir kadın olarak başaraniyacagin birşey olamaz

Ben 90 kilo ile hamile kaldım 170 boy.
Ama öncesinde tiroidlerime baktırdım ondan dolayı kilo sorunum vardı metabolizmam çok yavaştı. Ve insülin direncim vardı onu sınırın altına getirdiğim ay hamile kaldım. D vitamininize baktırın yumurtanız ya da sperminiz sağlıksızdır kimyasal gebelik olduysa. Ben femara kullandım yumurta takviye ilacı yani. Onun da etkisi oldu. Ama yaşınız daha çok küçükmüş. Olmuyor diye karalar bağlamayın

Fazla kilo tek başına hamile kalmaya engel değil. Ancak kilo sebebiyle hormonlarınız ya da insülin gibi değerleriniz etkilenebilir. Özellikle de östradiol yüksekliği infertilite sebebi. Maalesef fazla kilodan dolayı östradiol yükseliyor. Aslında kilodan ziyade vücuttaki yağı azaltmak gerekiyor. Ağır spor olmasa bile hareketli bi yaşantının önemli olduğunu düşünüyorum. Hem dahiliye hem kadın doğumda testlerinizi yaptırırsanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…