Kilolulara bakis acisi

Siz zaten insanlar yorum yazsın diye konu açmışsınız. O zaman her şeye açık olmanız lazım.
Ama istiyorsunuz ki size uygun cevaplar gelsin. Ah canım yaa haklısın, insanlar kötü demeyebilir herkes.
Gelmeyiverin o zaman TR'ye.. Almanya'ya Türk, Türkiye'de Alman edasıyla takılıyorsunuz. Orda da şöyle böyle insanlar diye Almanlar'ı şikayet edersiniz.
Söyleyiverin o kilolu kişiye az yesin made. Tövbe ya rabbim yaa

herkes kendine baksın boşverin aldırış etmeyin

Evet malesef ülkemizdeki insanlar kilolu insanları aşağılık bir şekilde bakıyorlar bunu ben ve ablamlar çok yaşadık hem akrabalar hem çevremizdeki insanlar kuzeniniz hayatınızdan unlu şekerli işlenmiş gıdaları çıkarsın ve spor yapsın bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim toplamda 28 kg verdim

Cevaplari kendime uygun olmasini istedigimi nerden cikardiniz pardon?
Hayirdir nedir sizi böyle asabi sinirli eden sey?

Laf ola beri gele.
Şimdi neler yazılır'da size belli ki sorun okuduğunuzu anlamamanızda, kız mesajın başında sağlık sorunlarından mütevellit kilo verme sıkıntısı var yazmış, az yesin diyorsunuz.

Ayrıca ne münasebet: gelmeyin o zaman Türkiye'ye.
Siz çıkın gidin biraz, madem rahatsızsınız türkiye'de Almanya'da yaşayan TÜRKlerin hareketlerinden, tabi imkanınız varsa o da

O yaklaşım bu cevabı hakediyordu. İmkanım var çıkıyorum, gezip tozup geri geliyorum. Buraya gelince de ah Almanlar şöyle, Türkler böyle demiyorum ama.

Kilo zorda olsa geçte verilir öyle insanlardan nefret ederim hiç düşünülüyormu acaba bu kız neden kilolu acaba hastamı yoksa psikolojik sorunlar yüzünden kendini yemeğe verdi ? empati yoksunu insanlar dünyanın heryerinde mevcut,zayıf olmak bir güzellik belirtisi değildir eskiden balık etli kadınlar tercih edilirdi buda biline herkes sağlığı için kendi ideal kilosunda olsun kafi zayıf olunca seksi ya da güzel olmuyoruz . Dalga geçenler geçsin 5 sene sonra kimin ne olacağı belli mi ?
insanlar dalga geçerler bakarlar çünkü eksikliklerini kapatmak için ellerinden gelen budur.

Metro asansörüne bindik on kişilik asansörde beş kişiyiz ve asansör sürekli ötüyor. Ben biliyorum otomatik kapanan kapısının sensörü bozuk ve ondan ötüyor. İnsanlar bana bakmaya başladı in der gibisinden. Ben de inadına inmedim çünkü biliyorum her gün aynı terane. Sonra benim yarı boyumda yarı kilomda bir kadın indi biz de geriye doğru kapıdan uzaklaşrtık ve öyle ötmesi durdu. İnsanların bana bakışını görmeliydiniz. Bu arada 1.76 boya 46 bedenim hani Akrep Nalan gibi değilim ama iriyim ya insanlar bu şişko insin diyor önce

Al benden de o kadar. Annem yıllarca dedi kimse seninle konuşmaz arkadaş olmaz. E benim arkadaşlarım var çok da seviyorlar beni dediğimde de yalandan yapıyorlardır onlar kim ne yapsın senin gibi tombulu dedi. Sevgili bulamazsın kimse sana bakmaz. İşe almazlar seni daha yüzlerce neler neler. Su ana kadar hiç kimse bana annem kadar kötü davranmadı şişman olduğum için onun kadar ayrımcılık yapıp aşağılamadı dalga geçmedi. Bu konudaki ve kk'daki anneler de bunu görsün çocuklarına yazık etmesinler.

birşeylerin en önemlisi sevginin eksikliğini yaşayan insanlar başkalarının kusurlarını kendilerini ego tatmini için kullanırlar. ah onlara vah onlara ne kadar acınacak bir haldeler halbuki !!! ben de defalarca diyet yapıp kilo veremeyen ama azmetsem eminim verecek olduğumun bilincinde ama " benim bedenim benim mutluluğum" savunduğum belki de biraz üşengeçlikten yada millete ne dediğim biriyim. kimse için değişmem ben böyle mutluyum kendimi de çok beğeniyorum. başkası rahatsız oluyorsa bakmaz görmez muhattap olmaz.

Ya allah aşkına bir Almancıya seyahat kültürümü ispatlayacak değilim. Sen öyle bil öyle san, he tamam.

O kadar belli ki çooook derin bir yaranızın olduğu.
Özellikle de 'Alamancılar' ile ilgili.
Çok'ta merak ettim doğrusu yarı yolda falan mı bırakıldınız acaba?
Hani hayaller ve hayatlar bakımından falan?

Ama bunun için arkadaşın konusunu işgal etmeyin bence, açın ayrı bir konu orada belki bir yolunu yordamını buluruz.

Konu sahibi arkadaşım seninde konunu iyice dağıttık. Zaten benim son mesajımdı, tekrar ediyorum hiç aldırmayın bakışlara gör bak millet nasıl özeniyor hayatınıza, başkalarının hayalini yaşıyorsunuz
Tadını çıkarın

Son 3 senem ben aslinda boyle degilim 20 kiloya yakin aldim,aslinda eskiden normal kiloda biriydim diye anlatmakla geciyor.Henuz bu kilolu halimi kabullenememekten sanirim.Bildigin tontiş biseyim artik Cok uzuluyorum ama bisey de yapmiyorum buna dur demek icin.

Bütün hayatı sevgili, internet dedikodusu, ev falan diye geçmiş birisiniz herhalde. Hı hıı evet, Almancı sevgilim vardı Almanya'ya aldırmadı beni. Ondan dolayı nerde görsem dayanamam.
Konularına baktım da 22 yaşında evlenme derdine düşen, miras işleri peşinde koşan, survivor izleyip bunu hayat meselesi haline getiren, fal peşinde koşan birinin aklına yarı yolda bırakılmaktan başka bir şey gelemezdi zaten. Ya da koca, sevgiliden başka bir bakış açısı olamazdı. Beni anlamıyorsun ki eleştiresin. En kısa zamanda Almancı bir koca bulup yanına gidebilirsin inşallah da bu ruh halin sona erer. Geçmiş olsun. Ben başka konu açarım sen artık bakış açının elverdiği kadarı ile bu işlere bağlarsın. Sırf senin için açacağım, hadi öptüm.

Ay cicim o kadar araştırmışsın hayatımı da en can alıcı noktayı atlamışsın, ben zaten Almanya da yaşıyorum.
Darısı başına artık ne diyeyim
Bende öptüm baaays

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…