- 3 Kasım 2015
- 535
- 658
- 33
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Siz zaten insanlar yorum yazsın diye konu açmışsınız. O zaman her şeye açık olmanız lazım.Ha Tr demisim ha Türkiye önemli olan sizlerin anlamasi degil mi
Cevaplardada bahs edildigi gibi milletimiz cok seye karismayi seviyor mesela sizinkide buna dahil suan. Yazma seklime karisiyorsunuz.
Ayrica baska ülkeye gitmedigim icin suan sadece Tr kiyaslamasi yapabildim
Evet malesef ülkemizdeki insanlar kilolu insanları aşağılık bir şekilde bakıyorlar bunu ben ve ablamlar çok yaşadık hem akrabalar hem çevremizdeki insanlar kuzeniniz hayatınızdan unlu şekerli işlenmiş gıdaları çıkarsın ve spor yapsın bende insülin direnci ve tip 2 diyabetim toplamda 28 kg verdimIyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
Siz zaten insanlar yorum yazsın diye konu açmışsınız. O zaman her şeye açık olmanız lazım.
Ama istiyorsunuz ki size uygun cevaplar gelsin. Ah canım yaa haklısın, insanlar kötü demeyebilir herkes.
Gelmeyiverin o zaman TR'ye.. Almanya'ya Türk, Türkiye'de Alman edasıyla takılıyorsunuz. Orda da şöyle böyle insanlar diye Almanlar'ı şikayet edersiniz.
Söyleyiverin o kilolu kişiye az yesin made. Tövbe ya rabbim yaa
Amanda nasıl zayıfım fark yaratiyimBendede tam tersi oluyo, sasirdim biraz. Bizim akrabalarda Turkiye ye gidince, nasil zayifsin sen, niye yemiyosun, al sunu ye, ye, ye, ye... Hic bisey yemedin.. Bunlari duyuyorum cogunlukla. Kilom 47, boyumda 1.60
Siz zaten insanlar yorum yazsın diye konu açmışsınız. O zaman her şeye açık olmanız lazım.
Ama istiyorsunuz ki size uygun cevaplar gelsin. Ah canım yaa haklısın, insanlar kötü demeyebilir herkes.
Gelmeyiverin o zaman TR'ye.. Almanya'ya Türk, Türkiye'de Alman edasıyla takılıyorsunuz. Orda da şöyle böyle insanlar diye Almanlar'ı şikayet edersiniz.
Söyleyiverin o kilolu kişiye az yesin made. Tövbe ya rabbim yaa
Tavrınız. Kaşınız gözünüz olacak değil ya..Cevaplari kendime uygun olmasini istedigimi nerden cikardiniz pardon?
Hayirdir nedir sizi böyle asabi sinirli eden sey?
O yaklaşım bu cevabı hakediyordu. İmkanım var çıkıyorum, gezip tozup geri geliyorum. Buraya gelince de ah Almanlar şöyle, Türkler böyle demiyorum ama.Laf ola beri gele.
Şimdi neler yazılır'da size belli ki sorun okuduğunuzu anlamamanızda, kız mesajın başında sağlık sorunlarından mütevellit kilo verme sıkıntısı var yazmış, az yesin diyorsunuz.
Ayrıca ne münasebet: gelmeyin o zaman Türkiye'ye.
Siz çıkın gidin biraz, madem rahatsızsınız türkiye'de Almanya'da yaşayan TÜRKlerin hareketlerinden, tabi imkanınız varsa o da
Tavrınız. Kaşınız gözünüz olacak değil ya..
O yaklaşım bu cevabı hakediyordu. İmkanım var çıkıyorum, gezip tozup geri geliyorum. Buraya gelince de ah Almanlar şöyle, Türkler böyle demiyorum ama.
Size iğrendiğim bir zihniyeti anlatacağım.
"Onlar kendilerine saygı duymazlar."
"İstedikleri gibi eş seçemezler; ezik bodur bir erkek onlarla evlenmek isterse mecbur onlarla evlenirler"
"İstediğin kadar paran olsun istediğin kadar iyi okuldan mezun olsun, asla işlerinde yükselemezler."
"Kilolu insanlar 2. sınıf bile değil, 3. sınıf insandır."
İnanın Türkiye'de böyle düşünmeyenlerin sayısıda çok.
Bu cümleleri kuran kişi benim babam
Konu aracılığı ile kendisine selam ederim.
Psikolojimin içine ettiği zamanlardan yadigar yeme bozukluğumun sebebi sensin.
Edit: Bu söylediklerinin hepsinin tam tersi oldu
Ya allah aşkına bir Almancıya seyahat kültürümü ispatlayacak değilim. Sen öyle bil öyle san, he tamam.Eminim cikip geziyorsunuzdur evet
Bunun yalan oldugu verdiginiz cevaplardan belli
Ya allah aşkına bir Almancıya seyahat kültürümü ispatlayacak değilim. Sen öyle bil öyle san, he tamam.
Bütün hayatı sevgili, internet dedikodusu, ev falan diye geçmiş birisiniz herhalde. Hı hıı evet, Almancı sevgilim vardı Almanya'ya aldırmadı beni. Ondan dolayı nerde görsem dayanamam.O kadar belli ki çooook derin bir yaranızın olduğu.
Özellikle de 'Alamancılar' ile ilgili.
Çok'ta merak ettim doğrusu yarı yolda falan mı bırakıldınız acaba?
Hani hayaller ve hayatlar bakımından falan?
Ama bunun için arkadaşın konusunu işgal etmeyin bence, açın ayrı bir konu orada belki bir yolunu yordamını buluruz.
Konu sahibi arkadaşım seninde konunu iyice dağıttık. Zaten benim son mesajımdı, tekrar ediyorum hiç aldırmayın bakışlara gör bak millet nasıl özeniyor hayatınıza, başkalarının hayalini yaşıyorsunuz
Tadını çıkarın
Bütün hayatı sevgili, internet dedikodusu, ev falan diye geçmiş birisiniz herhalde. Hı hıı evet, Almancı sevgilim vardı Almanya'ya aldırmadı beni. Ondan dolayı nerde görsem dayanamam.
Konularına baktım da 22 yaşında evlenme derdine düşen, miras işleri peşinde koşan, survivor izleyip bunu hayat meselesi haline getiren, fal peşinde koşan birinin aklına yarı yolda bırakılmaktan başka bir şey gelemezdi zaten. Ya da koca, sevgiliden başka bir bakış açısı olamazdı. Beni anlamıyorsun ki eleştiresin. En kısa zamanda Almancı bir koca bulup yanına gidebilirsin inşallah da bu ruh halin sona erer. Geçmiş olsun. Ben başka konu açarım sen artık bakış açının elverdiği kadarı ile bu işlere bağlarsın. Sırf senin için açacağım, hadi öptüm.
Ondan o zaman bunlar, inşallah bulursun.Ay cicim o kadar araştırmışsın hayatımı da en can alıcı noktayı atlamışsın, ben zaten Almanya da yaşıyorum.
Darısı başına artık ne diyeyim
Bende öptüm baaays
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?