- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 32
- Konu Sahibi CicimBalim
-
İyiye iyi, güzele güzel denmez ama bi kusur görünce, allah muhafaza bi hatanız olursa bi tekme de insanlar atıyolar. Kuzeniniz kendi sağlığı için zayıflasa tabi ki daha iyi ama insanların eleştirmek için çok fazla malzemesi var. Boşuna takmasın...Iyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
hastalık olsun olmasın benim kilom seni ilgilendirmez desin versin cevabını herkezin götü boklu valla cok üstüne gelirse sen zayıfsında ne oluyo deyiversinIyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
Bendede tam tersi oluyo, sasirdim biraz. Bizim akrabalarda Turkiye ye gidince, nasil zayifsin sen, niye yemiyosun, al sunu ye, ye, ye, ye... Hic bisey yemedin.. Bunlari duyuyorum cogunlukla. Kilom 47, boyumda 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?