- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi CicimBalim
-
aynen dar bi sey bulamiyorum iki yildir.hep sekilsiz kiyafetler.Aynen ya bilindik bir markanın S bedeni bildiğin L gibiydi, geçen denedim. Asla oturmuyor üzerine.
Ha tabi kalıpları olduğundan küçük markalar da var ama onlar azınlıkta.
Dün şöyle bir mağaza gezeyim dedim, hep şifon herkese olabilecek şeyler satılıyor, öyle göğüsü beli vurgulayacak parçalar pek yok.
ben de mesela 85 kiloyla evlendim şimdi daha fazlayım güzel biri olmama rağmen dünyanın en çirkini ilan edildim beyaz tenliyim gözle görünecek kadar ama bana sırf kilom yüzünden kapkara demişler bir de sonradan neler neler duydum sağolsun tüm dedikoduları kaynanamdan aldım..Iyi aksamlar hanimlar
benim kiz kuzenim kilolu insulin direnci troid sorunu var zorlaniyor kilo vermekte. yurtdisinda yasiyoruz ve tatile türkiyeye birlikte gidecegiz bir hafta sonra.
kendisi 25 yasinda kilosu 85 gibi (kimseye söylemiyor kilosunu tabi).
Neyse bugün birlikte tatil icin alisveris yaptik vs. cok üzgündü sohbet ederken icini döktü
Aslinda tatile gitmeyi sevdigini ama istekli gitmedigini söyledi cünki her türkiyeye gittiginde insanlarin ona uzaydan gelmis gibi baktiklarindan sikayet etti ve dogrudur bende bir kac kez sahit olmustum. Ordayken disarda yemek yemiyor artik insanlarin bakislarindan dolayi
Akrabalarin sürekli kilosuna laf atmalarindan hic bahs etmeyelim bile. O üzüldükce bende üzülüyorum.
Oysaki cok bakimlidir kendisi ve gözlere kötü gelecek seylerde giymez
Sizce abartiyormu? Yoksa Trdeki insanlar gercektende kilolu insanlara farklimi bakiyorlar
cevaplara seviniriz
dar mı bulamıyorsunuz eskinin 36 bedeni şimdinin 38 bedeni olduaynen dar bi sey bulamiyorum iki yildir.hep sekilsiz kiyafetler.
boyle uslup karsısında emın ol arkalarına bakmadan kacarlarhastalık olsun olmasın benim kilom seni ilgilendirmez desin versin cevabını herkezin götü boklu valla cok üstüne gelirse sen zayıfsında ne oluyo deyiversin
Tatil icin sececeginiz yer de onemli.
Ruslarin falan cok olduğu yerlerde insan kendini kotu hissediyor. Dogumdan sonra fazlaliklarimi hemen versem de karnimin toplanmasi biraz zaman almisti. Gittiğimiz yer hep dal gibi kizlarla doluydu, karnimi icime ceke ceke katilmistim resmen
Sonraki yil Mersine gittik. Neredeyse hic yabancı turist yok. Çoğunluk yakin diye Antepten falan gelmiş. Cogunda kilo sorunu vardi ama ben kimsede o özgüveni görmedim. Herkes bikinili, mayo giyen bile yok. Müzik olayini da cozmusler, hele hele hele Antepli diye calmaya bir başlıyor. Herkes aninda halay mendiliyle ortada
Hayatimda en cok eglendigim tatillerden biriydi. O rahatligi, o dogalligi hicbir yerde görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?