Kilolulara uygun mayo ...yardimmm

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Merhaba arkadaslar. Saglik sorunlarim nedeni ile uygulanan tedavi sonucunda. 7 ay icinde 15 kilo aldim. Suan cokkk kiloluyum. Tedavim bitti . Sukur hic bir saglik sorunum kalmadi. Tatile cikicaz ama ben bu kilolarla nasil mayo giyerim bilmiyorumm . Bacaklarim inanilmaz kilolu ve halen şiş. Lutfen bana ozellikle de ust bacaklarimi kapatacak sekilde mayo cesitleri var mi. Bana bu konuda yardimci olun.

canım mayo giy yüzücü mayosu tişört ve uzun şort gbi onlardan al giy hem çok şık olanları var hem de rahat edersin. ya da normal mayonun altına denız sortu giy

Canım ben de zamanında kiloluydum şimdi zayıfım ama bacaklarım hala üst bedenime göre kalındır. Herkes kapalı mayonun daha fazla kapatacağını zanneder ama hiç öyle olmuyor. Dikkati daha az kusurlu bölgelere çekmen gerek mesela çok fazla göbeğin yoksa normal bir bikini giymekten çekinme. Alt kısmı da şort tarzı bir şeyle tamamlama sakın yani şortlu mayo olmasın bacakları kalın gösteriyor. Ya etekli bikini al, ya da rahat etmiyorsan tam mayonun üstüne erkeklerin giydiği deniz şortlarının kadınlar için olanları çıktı. Onlardan alıp giy ama bacak kısmı geniş olsun. Böylece daha ince görünebilirsin.

Zaten havuza giremiycem. Deniz e giricem. Bu kilolarla nasil olucak hic bilmiyorum. Bunalima girdim resmen.

M_20161-6Y2849Z8-W1B_A.webp
Cnm bende kilo aldığım için lcw den bunu aldım.üst bacagi kapatıyo

Boy kilo kaç?ben 170 boy 76 kg
Karın bölgeside toparlayıcı
Siyahıda vardı fiyatı 50 tl

Boy 165 kilo 70 .. ama inanilmaz kilolu duruyorum. Benim sorunum bacaklar . Valla 4 kadin bacagi cikar yaa
Ben 53 kiloyum boyum da 163. Ama üst bedenim iskeletor gibi ne varsa bacakta var. Yapacak bir şey yok, yapı meselesi. Kendinizi olduğunuz gibi sevin olduğunuz gibi güzelsiniz :KK49:

Sizden daha beterleri var hiç canınızı sıkmayın gönül rahatlığıyla giyin. Normal siyah bir mayo giyebilirsiniz inanın çok dikkat çekmez. Rahat edemem diyorsanız bu kadınlar için mini şortlar var geniş kesim onlardan giyebilirsiniz.

Beni gorenler ohaaa sen ne olmussun demelerinden biktim. Spora basliyamiyorum daha. Cok haklisiniz valla takmiycam. Sagligima kavusmusum o bana yeter.

Bir Derdim Var bölümüne uygun olmayan konular kapatılmakta ve konu sahibesine uyarı verilmektedir.
Lütfen konuları uygun bölümlere açınız.
Bu konu için uygun bölüm Alışveriş ve Giyim Tüyoları'dır.

Back
X