kilom ve kocam

Ben tatliyi pudingi pastayi boregi kurabiyeyi dondurmayi cikolatayi vs normal zamanda da cok seven biriydim ve hamileyken bulantilar gecince hic dusunmeden etmeden yedim. 20 kg aldim hamilelik suresince. Doguma 86yla girip eve 83le geldigimi hatirliyorum. Sok yasamistim. Ben saniyodum ki bi 10kg gidicek.. ayaklarim ellerim cok sismisti odem yaomisim meger ..bikac gune inmistim 78e. Sonra hic cabalamadan 76ya dustum ondan sonra kilo verme cabalarjm basladi. Sezeryan olmustum ve ayaga kalkmam 2ayi bulmustu agri esigim dusukmus biraz cok yipranmistim ben o ara.. neyse 4.ayda dikkat etmeye basladim 6da spora basladim,sonra kk daki emziren annelerin zayiflama konusuna katildim. Orayla beraber yavasca acele etmeden sutumu etkilemeden kulo verdim. Kizimin dogumgununde 64 kg idim. 76dan dustum iste 8 ayda falan. Bence verilir de heo dikkat etmeli ondan sonra ben su an isin ucunu gene kacirdim. 66yim..

Bende kilo almak için çaba sarf ediyorum 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla doğum yaptım keşke bende biraz şişsem kocanız kusura bakmayın ama odunun önde gideni çok yiyip şişme ne demek ...

Bende kilo almak için çaba sarf ediyorum 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla doğum yaptım keşke bende biraz şişsem kocanız kusura bakmayın ama odunun önde gideni çok yiyip şişme ne demek ...
Sanırım yanlış anladınız bana hiç kilolosun yeme falan demedi eşim tam tersi iyisin güzelsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…