- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
- 113
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Ben 48 ile hamile kaldım 59 la doğuma gittim oğlum şimdi 3 yasında bnde 47 kiloyumHanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Tarkanin gobegine ozendi ellaammm:))Hamile kalınca birlikte zayıflarız ne demek ya?
Hamileliğin ne olduğunu bildiğimizden emin miyiz?
Hamileyim bahanesini kullanıp aşırı, ne bulduysa yiyenler de normal gelmiyor bana. Sonuçta bebeğin pasta, böreğe ihityacı olduğunu sanmıyorum
Vitamin içeren sağlıklı şeyler yiyin. Yürüyüş yapın. Bunlar doğum için de yararlı şeyler değil mi? Hareketsizlik, yattığın yerden kilo almak daha zararlı bence.
Kendinizle barışıklığı, eşinizi falan filan geçtim sağlığınıza dikkat edin, sağlıklı kilo almaya çalışın .Heee ben hamileyim canım ne isterse yerim diyenlerdenseniz de karışamayız.
Cok mu kilo aldiniz hamileliginizde ya da cok mu yiyorsunuz bilmiyorum. Ben seker hastasi oldugum icin cok kontrollu bir hamilelik gecirip, 5 kg almistim. Yani aslinda zayiflamistim baya goruntu olarak ama cogunlukla actim
Benim gibi de olmayin tabi ki ama hamilelik bahanesiyle de surekli yemek dogru gelmiyor bana
Kilo almanız normal zaten. Sonuçta bir bebek taşıyorsunuz. Ama sizinki sağlıklı kilo artışı ki bu normal.Benim kastettiğim hamileliği yeme fırsatıymış gibi düşünüp karbonhidrata sağlıksız şeylere abananlar. Savunma olarak da ama hamileyim diyenler.Alakası Yok pastayla börekle. Hamileliğimin başından beri önce yüzmeyle başladım ağırlaştığımı hissedip yüzmek istemeyince evde koşu bandı var orda her gün yürümeye başladım. Ve baya terleyene kadar. Hiç oturmadım hala dışarlarda geziyorum,insanlarla buluşuyorum,spor yapıyorum. Hamile kalmadan önce ne yiyorsam onları yiyorum hiç bi fark Yok. 16 kilo aldım. Çünkü öncesinde çok zayıftım. Ve kilo endeksime göre 20 kiloya kadar alabilirim. Şişman olan insanlara 9 kiloya kadar normalken,orta kiloda olanlara 15e kadar,çok zayıf olanlara 20kiloya kadar normal sayılıyor. 16 kilo aldığım halde sadece tartıda var bu kilo gören hiç kilo almamışsın,biraz yemek ye bebeği beslemiyorsun vs diyor. Ha abartan var o ayrı ama hamileliğim boyunca 5 kilo aldım 10 kilo verdim çok doğruyu yansıtmıyor bence. Yada çok kilolu insanlar.
Hanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
Konu sahibesi hamile,Niye ki?
Ben eski sevgilime menelerin sarktı, az ye spor diyordum, hiç ağlayıp kara bağlamadı.
O da bana göbeğimi söyledi.
Spor, diyet derken erittik gitti.
Kalkıp 90 yaşındaki insana vücûdun kötü, denmez ama
Dileyen herkese spor serbest.
Hamile ama tıka basa yemesini gerektirmiyor bu.Konu sahibesi hamile,
Ek olarak yapıcı dahi olsa eleştirinin de bi üslubu vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?