- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
kıloyla bası dertte olan birine ben zayıfladım fizigim yerınde diyerek tesellı edenler karsı tarafın moralını duzelttımmı sanıyrkıne..anlamadım.
Guzellemiyozda alacagin varsada aliyosun onu dedim ben mesela.. cunku 25 kilo aldim ikisinde. Kizimda en az kiloyu aldim ama karsilastirma yapacak olursam.. ilkinde 25 kilo aldim bebek 3200 dogdu. Kizimda 10-15 arasi bebegim 3700 dogdu.. annenin kiloyla bebek kilosu ayni orantida degil gibi. Bu benim tecrubem tabii.. ama sorsan ikisindede ozel bisey yapmadim asiri birseyim yoktu.. bunye meselesi diycem ama gebelikler o kadar baska olabiliyoki.. baskasi dese inanmiycam seyleri yasadimYalnız burda moral vericem diye 25 30 kiloları güzellemeyelim lütfen alan var ama normal ve sağlıklı değil doktorum bana 10 kg üzeri kaç alırsan o sana kalır demişti öyle de oldu 13 kg aldim 10u gitti 3ü kaldı, 1 aydada karatayla o 3 kiloyu verdim sütüm de arttı bol protein az karbonhidratla
Guzellemiyozda alacagin varsada aliyosun onu dedim ben mesela.. cunku 25 kilo aldim ikisinde. Kizimda en az kiloyu aldim ama karsilastirma yapacak olursam.. ilkinde 25 kilo aldim bebek 3200 dogdu. Kizimda 10-15 arasi bebegim 3700 dogdu.. annenin kiloyla bebek kilosu ayni orantida degil gibi. Bu benim tecrubem tabii.. ama sorsan ikisindede ozel bisey yapmadim asiri birseyim yoktu.. bunye meselesi diycem ama gebelikler o kadar baska olabiliyoki.. baskasi dese inanmiycam seyleri yasadim
Normaldede saglikli beslenmek guzel zaten.. ben genelde ordan yirttim galiba.. normaldede yesillik vs cok seven biriyim. Uc ogun salata verseler hayir demem mesela..gebeliklerimde normal yedim..oturup cokca manti yemedim konu sahibi gibi.. bir gunde ne yiyorsam oyle.. gece canim cekse bile yemezdim cunku usenirdim kalkmaya.. ona ragmen aldim, vucut su topladi..oturup rejim yapacak halinde yok.. en fazla abur cubur yemezsin yaniGenetik şeyler bünyeyi etkiliyo mesela ben 53 kg hamile kaldım 13 kg aldim ama gebelik şekeri çıktı aileden yatkınlığım var çünkü ama onun dışında nasıl aldım anlamadım aaa gibi şeylere ben inanmıyorum yiyorsun alıyosun matematik bi,gazla karbonhidrat kilo yapar doğum sonrası verilemeyen kilolarda yağa dönüşen bu hamurlar zaten,konu sahibi de mantı çok yiyorum demiş zaten, benim için fizik önemli adam dese ne demese ne aynalar yalan söylemiyor çatlamaya falan bisey yapamayabilirim ama sağlıklı beslenebilirim diye düşünüyorum
Anlıyorum seni benim eşim de öyle yüzme,spor,dövüş illa bi aktivite halimde dir. İmkanı olmazsa evde Hamilelikte kilo almak biraz da yapı meselesi. Kimi anne kiloyu çocuk için alır doğumdan sonra eski haline dçner. Kimisi de kilo alır alır kendisine. Buda her ay düzenli ultrason da belli olıyor zaten. Şayet kendine alan anne isen kendini tutman lazım yoksa doğumdan sonra kilolarınla baş başa kalırsın canımHanımlar iyi geceler benim kocam tam bir spor aşığı ne kadar yorgun olsada sporunu yapar yediklerine dikkat eder yaptığı iyi bişey aslında ..ama ben gıcık oluyorum hamile olmadan önce hamile kalırsan birlikte kilo alırız veririz dddi ama öyle olmadı çok kilo aldım yüzüm bacaklarım her yerim şişti ve çok iştahım açık ...zayıf hamile olanların fotolarını gördükçe niye böyle olamadım diye üzülüyorum ..eşimde kilom hakkında dalga geciyor bende Doğum yaptıktan sonra korse takarım düzelirim falan dddim bana internetten korse bakarken kendi korse almaya karar verdi bende takayım erkeklerde kullanıyormuş dddi bnde almasını istemedim sen niye bnm iyi olmamdan rahatsız oluyorsun sende az ye şişme o zmn falan dddi çok gıcık oldum siz nasıl hamilelik geçirdiniz doğurunca verdiniz mi
İki hamileligimde de ortalama ayni kg i aldim. İkisi de 3 kg uzeri ve gayet sagliklilar cok sukur :)Merhaba alakasız olacak ama. Ben de epey kiloluyum. Hamile kalırsam dytisyen kontrolünde kilo takibi yapmak istiyorum. Siz zayıflamışsınız. Böyle durumlarda bebeği merak ediyorum. Yavrucuk kaç kg doğdu, her hangi bir sıkıntı oldu mu acaba??
İki hamileligimde de ortalama ayni kg i aldim. İkisi de 3 kg uzeri ve gayet sagliklilar cok sukur :)
Hiç hamile kaldınız mı bilmiyorum ama o işler herkes için öyle olmuyor. Eski fiziğine dönen bir sürü kadın olabilir, onların genetik yatkınlığı vardır, kolay kilo veriyordur, fizyolojisi farklıdır... Öyle olmayan ne yapsın? Aman kocalar elden kaçmasın yeter kiKızlar kusura bakmayın ama adamlar haklı. Doğum yapıp bir kaç ay içinde eski fiziğine dönen de bir sürü kadın var. Bunun bir bahane olduğunu düşünmüyorum. Öğrenciyken okul, çalışırken iş, hamile kalınca bebek , bahaneler hayat boyunca var, kendine bakmak fit olmak özgüvenli olmak hem eşini hem kendini mutlu eden bir şey, adam sizinle evlenmiş sonuçta ve bir ömür sizinle olacak gidip de başkasıyla yaşayamayacağı özel hayatı sizinle paylaşıyor , zayıflasan daha güzel olur demiş kötü bir şey dememiş. Bence dikkat edebilirsiniz zor bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?