kilom vr kalp kirginligi

Icmem lazim normaldr icmiyorum simdi icmeye basladm yani hamile oldugumu ogrendigimden beri.. afedersin idrarda bakteri cikti doktorum bol su ic dedi.. simdi daha da cok dikkat edecegim.. masallah kardesinize darisi benim basima.. kilo verip de hamilelik istiyordum ama nasip olmadi.. brn kilolu hamile kaldim gittikce de agirlasicam sorun olmasini da istemyrm.

evet biraz bel ağrıları oluyor ama geçiyor sonra.. o 9 ay çoook hızlı geçiyor tadını çıkart :)

kusura bakma da yemişsin yemişsin hamile kalınca diyet aklına gelmiş.hamilelikte diyet olmaz şekerim.abur cubur yemezsin hamur işi yemezsin ama cevizdi pekmezdi peynir süt vs...bunları bol bol yemen lazım hamilelikte.bence hamilelikte insanın canı tatlı istiyorsa onu da yemeli bebeğin,ihtiyacı olabilir şekere.sen şimdi diyeti rafa kaldır.çocuğunu doğur sonra bak bu işlere.ben 29 yaşındayım kilo almayayım diye her gün en az bir saat deli gibi dans ediyorum ya.dikkat lazım dikkat.

Diyetisyene gidebilirsin..hamilelere özel programları var..ben gitmiştim..en azından alman gereken kilonun üstüne çıkmaman için hamilelere özel diyet listeleri veriyorlar ve uyarsan fazla kilo almadan hamileliği bitiriyorsun..bende işe yaramıştı..

Suan kac aylik hamilesiniz veya kac haftalik?? Ben 65 kilo ile hamile kaldim suan 20. Haftadayim 1. Ve 2. Ay bulantilar yüzünden 4 kilo verdim ama sonrasinda nasil oldu hic anlamadim tartiya ciktigimda 78 kilo oldugumu gördüm 13 kilo 4 ayda saka gibi (
1-2 hafta surekli tatli krizim vardi gece-gündüz cikolata... Suan tamamen normal yiyor ve günde 4 litreye yakin su icip birde üstüne günde 45 dk kadar spor yaptigim halde hala almaya devam ediyorum... Sanirim 30 kilo alarak tamamlarim bu gidisle ama ben bebegimi dusunerek kendimi teselli ediyorum bunada cok sükür tek bebegim olsunda diye dua eden okadar bayan varken.. Bence hic takma kafana yabanci bir arkadasim tam 44 kilo aldi, dogumdan 7 ay sonra 39 kilosu gitti tekrar

ben hamileyken icimde bir yaratik oldugundan süpelenmeye baslamistim yok böyle bir istah...57 Kiloyla hamile kalip tartida 85 leri gördüm hemde 2 kez...4 haftada 5,5 kilo

aldigim ay..doktordaki yardimci kiza sizin bu tarti bozuk yeniden tart die cikistigimi hatirliyorum..sabahin 6 sinda kalkip bamya pisirip yogurtla yiyodum artik

siz düsünun...COK SÜKÜR suan 2 dogum sonrasi 60 61 arasiyim boyum 165..YAZA dogru bikac kilo daha verrirsem dahada iyi olcak...

Bilmeden etmeden konusmayi ne de cok sever insanimiz.. onceki kilomu nerdrn biliyorsunuz ve hamile kaldigim an kilo vermeye calistigimi nerden biliyorsunuz? Diyete basladim 1ay oldu ve 4kilo verdim.. o ara da hamile kaldim.. ayrica yazilarimin cogunda bebegin sagligi icin yarari icin diye anlamlar iceren bircok cumle kurdum. Canim tatlli hic bir sey istemiyor. Istese yerim... kaldi ki hamur isi tatli gibi seylerin yani abur cuburun bebege hic bir faydasi yok. Lutfen bilmeden ve rencide ederek konusmayalim

Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım. önce bebişi düşün gerisi sonra gelir. kiloluysan kilolusun nolmuş yani. bebişin doğar o saglıkla büyürken sende saglıkla kilo verirsin

Ayrica niyetim kilo vermek degil. Hamilelik suresincr cok kilo alip bebegimi sikintiya sokmamak ve dogumu kolaylastirmak . Kilolu dogumlarda komplikasyonlar olabiliyor.amacim bunu da engelleyebilmek ayni zamanda.

Ben bebek icin ihtiyac olan her seyi yiyorum zaten.bebegin sekere ihtiyaci varsa bunu yedigim ekmekten de alabilir. Kaldi ki ben bebegimin ihtiyaci ola n seyi zayiflayayim kilo almiyim diyr yememezlik de yapmyrm.kusura bakmayin si rencide edip acimasizca elestirmeye gelmissiniz buraya

Etraftakikerin soylemleri de incitiyor. Ama ben asil bebek ve kendim icin sormustum bunu.. cnku seker gibi bi sikinti da var. 6haftalik hamileyim cok yeni daha.. bebegimin ihtiyaci olan her seyi yiyorum kilo icin yememezlik yapmyrm. Ben cok almak istemiyorum derdim bu. Diyet yaparken hamile oldugumu ogrendim. Cok sukur Rabbim hic aratmadi bebegi.. ins ben de o sekilde rahay veririm sonrasinda

Bir de hic bulantim yok.. tiksiniyorum ama midr bulantilarim baslamadi henuz.ins da baslamaZ

Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım. önce bebişi düşün gerisi sonra gelir. kiloluysan kilolusun nolmuş yani. bebişin doğar o saglıkla büyürken sende saglıkla kilo verirsin

Amin ins saglikla gelir bebegim.. iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

Bir de hic bulantim yok.. tiksiniyorum ama midr bulantilarim baslamadi henuz.ins da baslamaZ

Ben 6. hafta da resmen koca evde wc e tasinmistim :) hergun hastane serum cok zor gunler insallah hic cekmezsin...
Cevrendekilerin ne söyledigini umursamamaya calis ilaki kirilirsin ama kafani farkli seylerle meskul et.. Bebegine isim düsün, otur benim yaptigim gibi hayal kur-konus bebeginle dikkatini farkli seylere ver huzursuz etme kendini, özellikle 12. haftaya kadar düsük tehlikesi cok..
Illaki verirsin-veririz hamilelikten sonra kilolari bende ilk defa hamileyim.. Bebek var yuruyuse gidemem, spora gidemem dersen alirsin eve bir spor aleti gunde 1 saat yedigine ictiginede dikkat ederek yaparsin sporunu olur biter.. Istek cok önemli sen istedikten sonra olur
Herkez 20 haftalara kadar 4-5 kilo alirken ben 13 kilo( asiri) alan birisi olarak söyluyorum bunlari birde bak :))

sanırım aynı durumdayız. bende 72 kılo ıle hamıle kaldım:26: 63 le evlendım 5 ayda bu kıloyu aldım.pkoda var bebek ıçın tam rejıme gırcekken hoppp süpriz iinş çok kılo almam çok takmıyorum açıkcası bebeğim sağlıklı olsun da......5 haftalığız bizde teyzesi

kizlar kadinin normal zamana göre 200 kalori kadar fazla kaloriye ihtiyaci varmis.Buda bir dilim ekmek yapiyo dielim..Bizde iki canlisin sen istemiyosanda

bebegin cani ceker die söylemler var ama yanlis hepsi tabi..BEN uygulamadim cahilligimden 18 Yasindaydim ne bulduysam yedim sonuc 30 Kilo

Allahtan verdim ya veremeseydim...SIZE tavsiyem herseyden yiyin ama hamur islerinden kacinin...Hamileyken diyet yapilamiyo ztn dogruda

bulmuyorum..Diyetisyen takibinde olandan bahsetmiyorum tabiikiii...

Bol bol yuruyus yap. Ben yuruyusun hem alinan kilo uzerinde hem dogumun kolayligi acisindan cok faydasini gordum. Hatta biraz hizli yuru. Dogum gunune kadar her gun yurudum ben. Canim ne isterse de yedim ki zaten aserme falan olmadi. Normalden fazla yemedim. Yuruyusun dogumu kolaylastirdigini da soylemisti doktorum. Gercekten dogumum kolay oldu.

Allah kucağına almayı nasip etsin.
bende hamileyken diyet yapmıştım.Diyetisyen kontorolünde, kilo bile vermiştim 3 kg.
Yürüyüşlerini aksatma. bana doktor 3 elma yesende bebek senden ihtiyacı olanı yani 1 tanesini alıyor 1 elma yesende o 1 taneyi alıyor. demişti. Diyet yap demiyorum ama Abartmamak lazım mesela kepek değil ama tam buğday ekmeği yiyebilirsin her öğünde 1-2 dilim ye.
Bende çok yürüdüm hamileyken zaten doğumuma 15 gün kalana kadar çalıştım. Ama inanılmaz kolay bir doğumum oldu

Son düzenleme:
aaa evet bende doguma gittigim güne kadar yürüdüm ikinmama bile gerek kalmadi o kadar kolay bir dogum oldu

abur cuburdan uzak dur canım özellikle fastfoodtan ve altını cizerek söylüyorum TURŞU ddan uzak dur. kesinlikle yeme. çünkü turşu o kadar zararlıki hamile kadına annemden biliyorum karnı su toplamıs ve doğumda 4 saat masada kalmıs. sırf o yediği tursulardan .doktor ya bebeğin ölecek ya sen demişler. zor yapmıslar doğumu. bide sezeryan yapacaksan dikişte tutmaz su topladığı için daha vahim olur durumun. sonra bol bol su iç. toksinleri vücudundan at. yeşil cay iç bitki çayı iç ama günde maksimum 2 kupa olsun. fazlası zararlı hele ki bebek tasıyorsan onu da düşün. bol bol taze sıkılmıs meyve suyu iç meyve ye yoğurt et yeşil yapraklı sebzeler tüket. beyaz ekmeği kes tam tahıllı ekmekler tüket. yağ kızartma vs bunlardan uzak dur. şekerli ve şerbetli tatlılardan ye yeme demiyorum ama ayarını bil.
ve son olarak : bol bol yürüyüş yap ki normal doğum yapacaksan doğumun cok kolay geçsin.
hamilelik platesi yapabilirsin . bu da normal doğum yapmanı sağlar ve vücudunu sıkılastırır.
bir de bebeğim cok hiperaktif olmasın diyorsan uslu bir bebek olsun diyorsan bol bol klasik yabancı dinlendirici müzikler ney müzikleri filan dinle.

inşallah kücük prensi yada prensesi bir an önce kucağına sağlıkla alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…