evet evet verdi, ama o çok su içer.. yani herhalde günde 3 litreden fazla su içiyor. benim tek sorunum günlerce su içmesem susamam ben.. bir de bira mayası haplarından kullandı süt için, o yüzden çok fazla abur-cubur da yemedi. herşey psikolojik canım inan bana, eğer güzel bir hamilelik geçirirsen güzel de lohusalık geçiriyorsun.. maşallah diyeyim kız resmen 38 bedene dönüş yaptı :) çok su iç sende :)
Icmem lazim normaldr icmiyorum simdi icmeye basladm yani hamile oldugumu ogrendigimden beri.. afedersin idrarda bakteri cikti doktorum bol su ic dedi.. simdi daha da cok dikkat edecegim.. masallah kardesinize darisi benim basima.. kilo verip de hamilelik istiyordum ama nasip olmadi.. brn kilolu hamile kaldim gittikce de agirlasicam sorun olmasini da istemyrm.
evet biraz bel ağrıları oluyor ama geçiyor sonra.. o 9 ay çoook hızlı geçiyor tadını çıkart :)
kusura bakma da yemişsin yemişsin hamile kalınca diyet aklına gelmiş.hamilelikte diyet olmaz şekerim.abur cubur yemezsin hamur işi yemezsin ama cevizdi pekmezdi peynir süt vs...bunları bol bol yemen lazım hamilelikte.bence hamilelikte insanın canı tatlı istiyorsa onu da yemeli bebeğin,ihtiyacı olabilir şekere.sen şimdi diyeti rafa kaldır.çocuğunu doğur sonra bak bu işlere.ben 29 yaşındayım kilo almayayım diye her gün en az bir saat deli gibi dans ediyorum ya.dikkat lazım dikkat.
Bilmeden etmeden konusmayi ne de cok sever insanimiz.. onceki kilomu nerdrn biliyorsunuz ve hamile kaldigim an kilo vermeye calistigimi nerden biliyorsunuz? Diyete basladim 1ay oldu ve 4kilo verdim.. o ara da hamile kaldim.. ayrica yazilarimin cogunda bebegin sagligi icin yarari icin diye anlamlar iceren bircok cumle kurdum. Canim tatlli hic bir sey istemiyor. Istese yerim... kaldi ki hamur isi tatli gibi seylerin yani abur cuburun bebege hic bir faydasi yok. Lutfen bilmeden ve rencide ederek konusmayalim
Suan kac aylik hamilesiniz veya kac haftalik?? Ben 65 kilo ile hamile kaldim suan 20. Haftadayim 1. Ve 2. Ay bulantilar yüzünden 4 kilo verdim ama sonrasinda nasil oldu hic anlamadim tartiya ciktigimda 78 kilo oldugumu gördüm 13 kilo 4 ayda saka gibi(
1-2 hafta surekli tatli krizim vardi gece-gündüz cikolata... Suan tamamen normal yiyor ve günde 4 litreye yakin su icip birde üstüne günde 45 dk kadar spor yaptigim halde hala almaya devam ediyorum... Sanirim 30 kilo alarak tamamlarim bu gidisle ama ben bebegimi dusunerek kendimi teselli ediyorum bunada cok sükür tek bebegim olsunda diye dua eden okadar bayan varken.. Bence hic takma kafana yabanci bir arkadasim tam 44 kilo aldi, dogumdan 7 ay sonra 39 kilosu gitti tekrar
Suan kac aylik hamilesiniz veya kac haftalik?? Ben 65 kilo ile hamile kaldim suan 20. Haftadayim 1. Ve 2. Ay bulantilar yüzünden 4 kilo verdim ama sonrasinda nasil oldu hic anlamadim tartiya ciktigimda 78 kilo oldugumu gördüm 13 kilo 4 ayda saka gibi(
1-2 hafta surekli tatli krizim vardi gece-gündüz cikolata... Suan tamamen normal yiyor ve günde 4 litreye yakin su icip birde üstüne günde 45 dk kadar spor yaptigim halde hala almaya devam ediyorum... Sanirim 30 kilo alarak tamamlarim bu gidisle ama ben bebegimi dusunerek kendimi teselli ediyorum bunada cok sükür tek bebegim olsunda diye dua eden okadar bayan varken.. Bence hic takma kafana yabanci bir arkadasim tam 44 kilo aldi, dogumdan 7 ay sonra 39 kilosu gitti tekrar
Allah bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım. önce bebişi düşün gerisi sonra gelir. kiloluysan kilolusun nolmuş yani. bebişin doğar o saglıkla büyürken sende saglıkla kilo verirsin
Bir de hic bulantim yok.. tiksiniyorum ama midr bulantilarim baslamadi henuz.ins da baslamaZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?