Nasıl kilo dengelediniz?

yagmurcicegii

Gırnatacı küpek
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
3.893
4.772
53
Kızlar selammm :) ben şu an 5+6 hamileyim. Geçtiğimiz cuma kontrole gittim ve 60 kiloyum ama normalde 57-58’dim ve hamilelik belirtilerinde iştah artışı da vardı o yüzden 60 olduğumu düşünüyorum. Doktor en fazla 10 kilo alabiliriz dedi şu an iştahım iyi yani ne çok ne az fakat bende 70’de kalmak istiyorum yani cok kilo almak istemiyorum bunun için neler yapabilirim nelere dikkat etmem lazım nasıl beslenmeliyim

Kızlar selammm :) ben şu an 5+6 hamileyim. Geçtiğimiz cuma kontrole gittim ve 60 kiloyum ama normalde 57-58’dim ve hamilelik belirtilerinde iştah artışı da vardı o yüzden 60 olduğumu düşünüyorum. Doktor en fazla 10 kilo alabiliriz dedi şu an iştahım iyi yani ne çok ne az fakat bende 70’de kalmak istiyorum yani cok kilo almak istemiyorum bunun için neler yapabilirim nelere dikkat etmem lazım nasıl beslenmeliyim
Karbonhidrat çok çok az, protein çok olcak. Ani acıkmaları önlemek için ara öğünlerde fındık, ceviz, badem , muz yenilip süt içilecek. Yemeklerin yanında salata olacak. Öğlen et, balık, köfte tarzı akşam da sebze türü olacak.
uygulayamıyorum ben ama umarım sen uygularsın 🤣🤣

Karbonhidrat çok çok az, protein çok olcak. Ani acıkmaları önlemek için ara öğünlerde fındık, ceviz, badem , muz yenilip süt içilecek. Yemeklerin yanında salata olacak. Öğlen et, balık, köfte tarzı akşam da sebze türü olacak.
uygulayamıyorum ben ama umarım sen uygularsın 🤣🤣
Siz ne kadarlıksınız ve kaç kilo aldınız

belki sonraki günlerde bulantılar başlar o zaman biraz verirsiniz. ama diyetisyene gidin derim
Ben hamilelikte kilo vermek istemiyorum ki gereğinden fazla almak istemiyorum dün tekrar tartıldım 59 kiloyum 60 kiloyum demiştim ya o zaman tartıldığımda ayakkabılarım falanda vardı ondan herhalde 60 cıktım şimdi haftaya cuma doktora gideceğim o zaman tekrar tartılacağım bakalım kilo almış olacak mıyım

Back
X