- 9 Ekim 2020
- 863
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
30 kıloyu kendınız ıcın vermeye baslayacaksınızMerhaba hanımlar geçen konularımda bahsetmiştim.
O çocukla şu an aramız çok iyi gerçekten iyi anlaşıyoruz
ama sorun şu ki çocuk buluşmak istiyor malum yasaklar da kalkıyor yavaş yavaş.
ama ben karantinada çok kilo aldım
ben ne yapıcam şimdi
30 kg kadar fazlam var
Ne güzel böyle sevmek :)Çocuk kör değilse biliyordur sizin kilolu olduğunuzu.
Ben yerinde olsam bol bol anlık atardım filtresiz ki ne olduğumu iyice bir görsün.
Ayrıca birisi ilgini çektiği zaman her haliyle güzel geliyor ya. Benim bir ex var (3 yıldır her fırsatta New oluyor,maalesef) , tipinde meymenet yok:) köse,sakalı cikmiyor. yuvarlak bir kafası var ve güneşte bir gün yansın tam bir ay domates gibi kırmızı geziyor, problemli ve akneli bir cildi var, her gün yeni bir yerinde beyaz ,içi dolu sivilcesi cikiyor. Ama ben ona bayiliyroum, böyle uzun uzun tarif ettim ama hiçbir kusurunu göremiyorum . Ona baktığımda sadece masmavi gözlerini, dalgalı sarı saçlarını, hep gulen kocaman ağzını görüyorum.
Yani insan birine meyletsin, böyle oluyor. Eğer çocuk da senden gerçekten hoslaniyorsa ona kuş gibi hafif gelirsin... Çekinme bence. Olmazsa da olmaz yani
Karantinada 30 kilo mu aldınız ? Yani 3-5 kilo değil bu çocuk farkındadır zaten hani sadece selfie bile atsanız belli oluyordur kendinize güvenip gidin boşverinMerhaba hanımlar geçen konularımda bahsetmiştim.
O çocukla şu an aramız çok iyi gerçekten iyi anlaşıyoruz
ama sorun şu ki çocuk buluşmak istiyor malum yasaklar da kalkıyor yavaş yavaş.
ama ben karantinada çok kilo aldım
ben ne yapıcam şimdi
30 kg kadar fazlam var
Tom Ellis'i al, boyu bir on santim kısalt, vücudu çelimsizleştir, kaşları görünmeyecek kadar sarı yap, siyah saçı sarıya boya, esmer teni bahçe domatesi pembesi yap, kemikli yüzü yuvarlak düşün, birkaç sivilce ekle, kara gözleri maviye çevir, takım elbiseyi at yaz kış pembe şort giydir, İngiliz aksanini da at, bol RRli Rus aksanı koy.Ne güzel böyle sevmek :)
Ama diğer yandan da profil fotoğrafın Tom Ellisben de ona bakınca kusur göremiyorum
İnsanları yanıltmak deyince eski bi arkadaşım aklıma geldi, Kiloluydu baya bi ama yüzü ince gösteriyordu kızı ilginç bi şekilde, sürekli internetten birileriyle tanışıp sevgili oluyordu, sonra buluşunca çocuklar bunu terkediyordu, sonra da üzülüp ağlıyordu.. Bi gün artık dayanamadım söyledim, ya internetten biriyle tanışma ya da adam gibi kilolu oolduğunu söyle kamerada göster, bu resmen insanları aldatmak sonra da oturup ağlıyosun dedim. Kız bana küstü bi daha görüşmedi.insanları fiziksel özelliklerine göre yargılamanın yanlış olduğunu tartışma gereği dahi duymuyorum, duymamalıyız.
ama o sizi fotoğraflardan vs kilolu olarak görmediyse, şu anki kilo almış halinizden haberi yoksa yani siz adamı fotoğraflarınızla yanılttıysanız buluşmayın.
çünkü aldatmaca olur üzgünüm ama.
aldatmaca başka bişey, olduğunuz gibi kabullenmesi başka bişey.
buluştuğum insan fotoğraflardaki gibi çıkmazsa, arada bariz fark varsa boy kilo gibi konularda özellikle ben de aşırı rahatsız olurdum.
neyse o olmalı insan.
gördüğü gibi olmak, olduğu gibi görünmek.
saçma sapan filtrelere gerek yok.
yanıltmaca yaparsanız özgüveniniz çok kötü kırılır.
resmen yüzünüze açık açık ''sen fotolarda zayıftın'' falan der yani. ve bu da moral bozar.
Tom Ellis'i al, boyu bir on santim kısalt, vücudu çelimsizleştir, kaşları görünmeyecek kadar sarı yap, siyah saçı sarıya boya, esmer teni bahçe domatesi pembesi yap, kemikli yüzü yuvarlak düşün, birkaç sivilce ekle, kara gözleri maviye çevir, takım elbiseyi at yaz kış pembe şort giydir, İngiliz aksanini da at, bol RRli Rus aksanı koy.
işte o benim bebe
kesinlikle.İnsanları yanıltmak deyince eski bi arkadaşım aklıma geldi, Kiloluydu baya bi ama yüzü ince gösteriyordu kızı ilginç bi şekilde, sürekli internetten birileriyle tanışıp sevgili oluyordu, sonra buluşunca çocuklar bunu terkediyordu, sonra da üzülüp ağlıyordu.. Bi gün artık dayanamadım söyledim, ya internetten biriyle tanışma ya da adam gibi kilolu oolduğunu söyle kamerada göster, bu resmen insanları aldatmak sonra da oturup ağlıyosun dedim. Kız bana küstü bi daha görüşmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?